Image

De wijk Aan het IJ

Schuin achter EYE Filmmuseum in Amsterdam Noord ligt de nieuwe woonwijk Aan het IJ. Op een steenworp afstand van het water, aansluitend op de bestaande appartementengebouwen die je vanaf het centrum al ziet liggen. Op deze unieke plek verrijzen 17 prachtige appartementencomplexen, een mix van koop en huur.


 Image

Wanneer je de pont van Amsterdam Centraal naar de overkant neemt, gebeurt er iets met je. Het geluid van de boot. Het uitzicht over het water. Het geroezemoes van mensen om je heen. Iedereen staat even stil. De iconische A’DAM toren komt steeds dichterbij. Je laat het gejaagde én geliefde centrum achter je, maar blijft toch echt in Amsterdam.

Aan de overkant – met je voeten op de grond – ervaar je de ruimte en voel je de subtiele havensfeer. Het is er relaxt, maar niet té. De dynamiek van Amsterdam zet zich voort, maar dan anders. En dat is nou net zo leuk. Eigenwijs en werelds. De toon is gezet en er valt nog meer te ontdekken.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Aan het Schegpark ligt de nieuwe wijk Aan het IJ. De bestaande ruimtelijkheid en het groen vormden het vertrekpunt. De nieuwe straten zijn weids, bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen en er is plaats voor fraaie, groene parken. Ook komt er een school met een openbaar speelplein. De gebouwen zijn stuk voor stuk ontworpen door gerenommeerde architectenbureaus.

Met de virtuele tour krijg je een goed beeld van de sfeer en de kwaliteit van de parken en de nieuwe straten. Bovendien zie je heel goed waar de verschillende woongebouwen liggen in de wijk. Bij sommige kun je zelfs naar binnen of de binnentuin in lopen…

Start virtuele tour

Aan het IJ vanuit de lucht

Prachtige shots van Aan het IJ genomen vanuit de lucht met een drone.

Het vertrekpunt 

Aan het IJ bouwt voort op het rustige, comfortabele Residentieel Kwartier. Het wordt vrije en sprankelende wijkDe ontwerpen van de gebouwen – die stuk voor stuk het licht naar binnen halen – en de ruime, groene inrichting van de wijk zorgen daarvoorHier woon je luxe in een ongedwongen, vriendelijke en sfeervolle omgeving. Het gebied heeft klasse, zonder dat het elitair wordt. Hier wonen is een kans! Het is een prachtplek in Amsterdam! Je bent toch wel trots als je mag vertellen dat je juist hier woont.

High end architectuur & hoog afwerkingsniveau

De appartementengebouwen zijn met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Stuk voor stuk door toonaangevende architecten. Alle appartementen hebben een eigen en individueel karakter. Zo staan veel glas en grote puien centraal in het ontwerp van The Grid en zijn ronde vormen iconisch voor The Wave. Ook de ontwerpen van The Cube, The Wing en The Twins zijn indrukwekkend. Ook het afwerkingsniveau binnen, van de appartementen, is overigens enorm hoog. Je koopt een compleet appartement met luxe Siematic keuken en hoge kwaliteit sanitair in het toilet en de badkamer.

Alle appartementen in Aan het IJ zijn uitverkocht: The Cube, The Wave, The Wing, The Grid, The Twins, The Bow en The Stack. Binnenkort start de verkoop van de appartementen in The Dock

Bekijk het woningaanbod


 Image

Winkels in de wijk

Midden in de nieuwe wijk Aan het IJ zijn er diverse voorzieningen, namelijk aan de Docklandsweg. Een fietsenwinkel, een wijnhandel, een sushirestaurant en een dierenkliniek. De commerciële ruimten liggen in de plint van de woongebouwen aan de Docklandsweg, die door toonaangevende architecten zijn ontworpen.

Lees meer over ondernemen in Aan het IJ


 Image

 Image

Duurzaam verwarmen en koelen

Natuurlijk bouwen we Aan het IJ met duurzame materialen, wekken we energie op met zonnepanelen op het dak en hebben we gekozen voor gasloos. Bovendien zijn de appartementen aangesloten op een eigen WKO-installatie: dat betekent dat de gebouwen duurzaam worden opgewarmd in de winter én duurzaam worden gekoeld tijdens warme zomerdagen. Hiermee zorgen we voor een lage CO2-uitstoot en dragen we dus ons steentje bij aan een beter milieu. Uniek aan de WKO-installaties van Aan het IJ, is dat kopers mede-eigenaar worden. Hierdoor ben je niet, zoals bij reguliere energielevering, afhankelijkheid van een nutsbedrijf. Wie slim omgaat met het systeem en extra energie bespaart, voelt dat direct in de eigen portemonnee. En wie wil nou niet een lagere energierekening?

Lees meer over de WKO-installatie

Kids & Aan het IJ

Ook met kinderen kun je goed wonen in de nieuwe woonwijk Aan het IJ. Er zijn ruime 4-kamerappartementen en penthouses. Beneden vind je de binnentuin en op loopafstand zijn er diverse stadsparken. En dan heb je natuurlijk het grote Schegpark dat heel geschikt is voor een gezellige picknick of een potje voetbal. Én ook fijn: basisschool Overhoeks verhuist naar Aan het IJ, dus een basisschool komt ook in de buurt. Voor de school komt een openbaar plein waar kinderen ook ’s avonds nog lekker buiten kunnen spelen. Meer weten over de school? Check dan de website van OBS Overhoeks.

Bekijk alle kids favourites


 Image

Service via LIVVIN

Kom je bij Aan het IJ huren, dan word je onderdeel van LIVVIN. Het woonserviceconcept LIVVIN maakt jouw woonbeleving bij Aan het IJ leuker, gemakkelijker en inclusiever. Via de community app kom je gemakkelijk met andere huurders in contact, word je op de hoogte gehouden over ontwikkelingen en events in de buurt en regel je eenvoudig zaken omtrent je woning. Daarnaast vind je in de app relevante diensten in de omgeving en exclusieve deals, handig en voordelig! De Community Manager is via de chat bereikbaar voor al je vragen en ideeën. LIVVIN, altijd in de buurt.


 Image

Tip: De Omgevingsapp van Aan het IJ

Woon je in de buurt van Aan het IJ of heb je in Aan het IJ een nieuwbouw appartement gekocht? Dan is De Omgevingsapp misschien wel iets voor jou. Via deze app blijf je heel eenvoudig, aan de hand van korte berichten, op de hoogte van de bouwwerkzaamheden van de diverse gebouwen die op dit moment in aanbouw zijn.

Lees meer over De Omgevingsapp