Image

Tip: De Omgevingsapp

Woon je in de buurt van Aan het IJ of heb je in Aan het IJ een nieuwbouw appartement gekocht? Dan is De Omgevingsapp misschien wel iets voor jou. Via deze app blijf je heel eenvoudig, aan de hand van korte berichten, op de hoogte van de bouwwerkzaamheden van de diverse gebouwen die op dit moment in aanbouw zijn.

Regelmatig plaatsen we een nieuwsbericht met foto in De Omgevingsapp met relevante informatie over de voortgang van de bouw. Ook laten we op De Omgevingsapp weten als er werkzaamheden zijn ingepland die mogelijk kunnen zorgen voor wat geluidsoverlast of een andere vorm van hinder, bijvoorbeeld als een straat tijdelijk wordt afgesloten.

Heb je vragen of klachten over de bouw? Of valt je iets op? Via De Omgevingsapp kun je ook een bericht sturen aan de Omgevingsmanager. De Omgevingsapp is gratis te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store.

Foto’s van de bouw staan trouwens ook op de site! Die vullen we steeds verder aan. In het albums Bouwfoto’s in onze Galerij kun je de foto’s bekijken die tot nu toe zijn gemaakt.