Image

De dynamiek van wonen Aan het IJ

In totaal telt de wijk Aan het IJ zo’n zeventien high end appartementengebouwen die we gefaseerd aanbieden en bouwen. Heb je interesse in luxe  wonen op deze unieke plek in de stad? Lees hier welke gebouwen nu in verkoop zijn en wat er straks nog meer aankomt.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

Huidig aanbod

Nu te koop is The Grid aan de Bundlaan, met vrij groen uitzicht op de tuinen van Shell. The Grid telt 68 luxe koopappartementen die in woonoppervlakte variëren van circa 69 tot 180 m2. Ook The Wave, aan de Céramiquelaan, met appartementen en penthouses van circa 83 tot 260 m2 en uitzicht op het Schegpark, is nu te koop. Wil je meer weten over het aanbod en de beschikbaarheid?

Ga naar de appartementenzoeker


					Image

Koop en huur

Aan het IJ biedt zowel koop- als huurwoningen. Elk gebouw heeft een hoogwaardige architectuur: een eigen signatuur en uitstraling. Je kiest wat bij je past. Niet alleen in architectuur, maar ook in afmeting. De diversiteit in woonoppervlakten varieert namelijk per gebouw.  Voor vrije sector huurwoningen kun je je pas inschrijven als het gebouw bijna klaar is. Naar verwachting is dat in het tweede kwartaal 2021. Wil je meer weten over de gebouwen met koopappartementen die er binnenkort aan komen? Klik dan op deze button.

Wat komt eraan?


					Image

					Image

					Image

					Image

Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over Aan het IJ of over de appartementen kun je contact opnemen met Eefje Voogd Makelaardij B.V of Sense Vastgoed. Je kunt ook kijken naar de antwoorden op de veelgestelde vragen. Misschien zit jouw vraag er wel tussen en vind je gelijk het antwoord waar je naar op zoek bent…

Naar F.A.Q.