Image

De dynamiek van wonen Aan het IJ

In totaal telt de wijk Aan het IJ zo’n zeventien high end appartementengebouwen die we gefaseerd aanbieden en bouwen. Heb je interesse in luxe wonen op deze unieke plek in de stad? Lees hier verder.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Kopen in The Dock

The Dock biedt een ideale combinatie van high-end architectuur, een unieke ligging aan het water en een stedelijke dynamiek. Het gebouw, met in totaal 127 koopappartementen, is ontworpen door KAAN Architecten. KAAN staat bekend om gebouwen met een heldere uitwerking. De natuurstenen gevel, aluminium hekwerken en subtiele kleurnuances geven het gebouw een rijk karakter.

Lees meer over The Dock

 


 Image

 Image

 Image

Vrije sector huur

Aan het IJ biedt zowel koop- als huurwoningen. Elk gebouw, of het nu koop of huur is, heeft een hoogwaardige architectuur, dus een eigen signatuur en uitstraling. Bovendien zijn alle algemene ruimten en gezamenlijke binnentuinen van hoge kwaliteit.

De huurappartementen van Amvest worden aangeboden in de vrije sector huur. Nu te huur (en volledig bewoond) zijn The Row, The Line en The Twins, The Stack en The Bow. Het volgende gebouw waar huurappartementen in komen is The Sphinx.

Ga naar de huurpagina


 Image

 Image

 Image

 Image

Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over Aan het IJ of over de appartementen kun je contact opnemen met Eefje Voogd Makelaardij B.V of Sense Vastgoed. Je kunt ook kijken naar de antwoorden op de veelgestelde vragen. Misschien zit jouw vraag er wel tussen en vind je gelijk het antwoord waar je naar op zoek bent…

Naar F.A.Q.