Image

De plek

Een nieuwe woonwijk in Amsterdam Noord op een dynamische locatie. Aan de andere kant van het IJ, recht tegenover Centraal Station, ligt Aan het IJ.  Een plek die niet gejaagd is zoals de rest van de stad. Maar een comfortabel en vriendelijk gebied met smaak. Waar je van het leven geniet, met het geroezemoes van de stad op de achtergrond…

Laat je meenemen - geluid aan!


 Image

Amsterdam Noord

Doordat de zware industrie van Noord steeds verder uit de stad verdween, ontstond er ruimte. Ruimte die in de rest van de stad schaarser werd. De creatieve scene ontdekte de stek. Het werd populairder en populairder. Het stadsdeel bewandelde een eigenwijze route. Van rauw, creatief naar vooral heerlijk toeven.

Nu is Amsterdam Noord een creatieve, bruisende plek met een overvloed aan restaurants, bars, winkels, festivals en hotels. Er is ruimte voor parken, pleinen en ruime straten. En nieuwe woongebouwen die passen bij Noord en de behoefte aan luxe appartementen in een fraai jasje.

Meer over Noord


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Hotspots in Noord

De nieuwe woonwijk Aan het IJ ligt op een steenworp afstand van wereldse voorzieningen zoals Paradiso Noord en het relaxte Tolhuistuin, maar ook van de Van der Pekbuurt met dorpse voorzieningen zoals een heerlijke kaasboer en de markt. Maar er komt meer bij. Aan de Docklandsweg, in de wijk Aan het IJ, komt kleinschalige retail. Denk bijvoorbeeld aan een kleine lunchroom of een hip koffiezaakje op de hoek van het Schegpark, onder de nieuwe gebouwen The Twins en The Bow. Wil je alle leuke plekken ontdekken die er nu al zijn rond Aan het IJ?

Bekijk hier onze favoriete hotspots.


 Image

 Image

Locatiekaart

Wil je echt even inzoomen op de locatie? Bekijk de locatiekaart. Van parkeren tot aan shoppen en alles wat er tussen zit. Alles is er te vinden.

Ga naar de kaart

Overal dichtbij

Als je in de wijk Aan het IJ woont, heb je in principe geen auto nodig. Met de pont sta je zo in het centrum van Amsterdam. De veerverbindingen over het IJ zijn gratis voor voetgangers, fietsers en brommers. Terwijl je vaart, heb je ook nog eens het mooiste uitzicht over het IJ. En met De Noord/Zuidlijn reis je snel en gemakkelijk van Amsterdam Noord, onder het centrum door naar station Zuid. Reis je toch met de auto? Via het Noorderpark en Buiksloterham rijd je binnen een mum van tijd de ring van Amsterdam op, de A10. Auto’s zijn in Aan het IJ overigens zoveel mogelijk te gast en uit beeld, omdat groen in de omgeving een van de belangrijkste pijlers is. De parkeergarages worden daarom onder de appartementengebouwen gebouwd. Bij de meeste gebouwen is er plaats voor maximaal één parkeerplaats per koopappartement.