Image

The Wing

Een sensuele vorm, kosmopolitische allure en een ideale ligging met veel groen eromheen en de stad binnen handbereik. Ontdek The Wing. De vorm van het gebouw, een vleugel, zorgt voor een unieke dynamiek tussen natuur en architectuur. Aan het Schegpark ligt ook de gemeenschappelijke tuin van The Wing. Zo geniet elke bewoner van deze unieke spot, met uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren.


					Image

					Image

					Image

The Wing heeft, onder meer door het gebruik van natuursteen in de gevel iets Italiaans – en dat was precies wat de architect wilde bereiken.

Fraaie architectuur

The Wing heeft een opvallende plooiing in het gebouw. Niet voor niets koos de architect voor deze vorm. De vorm kwam voort uit de locatie, aan het Schegpark en met zicht op het IJ. Dan wil je zoveel mogelijk uitzicht creëren. Buiten naar binnen halen, dat was het idee van Paul Stavert van Powerhouse Company. De horizontale lijnen benadrukken de zwierigheid van de balkons, die speels wisselen tussen rechte en afgeronde hoeken. Bovendien verspringt de gevel ook, waardoor op bepaalde plekken het balkon extra diep is.


					Image

					Image

Stijlvolle binnenkomer

Bij een gebouw en plek als dit past stijlvol binnenkomen. En twee entrees, om rust en ruimte te kunnen waarborgen aan bewoners én bezoekers. De centrale hallen worden stijlvol afgewerkt met witte stucwerk wanden, design verlichting en houten details. Aan de wand hangt kunst, wat speciaal voor The Wing geschilderd zal worden door een lokale kunstenaar uit Noord en op de achtergrond, heel subtiel, klinkt muziek. De voordeuren van de appartementen liggen aan de centrale vide. De vide is een prachtige blikvanger, met een bijzondere lichtinval door het glazen dak.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

Uniek uitzicht

Ieder appartement in The Wing heeft een balkon of dakterras. En hoe hoger je komt, hoe groter de terrassen. En in het ontwerp is veel glas opgenomen zodat je zoveel mogelijk zicht hebt naar buiten. De kers op de taart zijn de appartementen en penthouses op de hogere woonlagen met panoramische vergezichten. Uniek is het uitzicht van de 3- en 4-kamerappartementen aan het Schegpark. Een deel van deze appartementen kijkt zelf op EYE Filmmuseum en het IJ. Maar ook de grote dakterrassen aan de achterzijde van het gebouw zijn prachtig, en extra diep!

Zoek het perfecte appartement

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in The Wing het best bij jou past. Je kunt per verdieping bekijken welke appartementen nu te koop zijn. Als je op een appartement klikt verschijnt alle informatie in beeld, inclusief diverse doorlinkjes, onder andere naar de plattegrond en het inschrijfformulier. Appartementen die nog niet aanklikbaar zijn, zijn nog niet in verkoop.

Downloads The Wing

Hieronder kun je een aantal documenten downloaden. In het magazine lees je meer over de kwaliteiten van The Wing. De prijslijst geeft je een goed totaalbeeld van het aanbod in The Wing.

Magazine The Wing

Prijslijst The Wing verkoopfase 1

Prijslijst The Wing verkoopfase 2

Technische Omschrijving

Sanitairspecificatie

Tegels toilet en badkamer

Keukenbrochure