Image

The Wave

Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter. The Wave telt 58 luxe koopappartementen. Je woonkamer is licht en grenst aan het balkon. De meeste balkons liggen op het zuiden – aan het Schegpark – en kijken uit op het spectaculaire EYE filmmuseum en de A’DAM Toren aan het Overhoeksplein.

Behalve een spectaculair uitzicht is binnen ook aan alle luxe gedacht. Je hebt een open keuken (de luxe Siematic keuken is inclusief), twee of drie slaapkamers, een complete badkamer, een apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. De penthouses, van circa 245 en 255 vierkante meter, zijn de kers op de taart.

Naar verwachting wordt The Wave na de zomer van 2021 opgeleverd.

Direct inschrijven? Druk op de button hieronder.

Direct inschrijven


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Luxe wonen aan het park

Vanaf de begane grond tot en met de vijfde verdieping krijgt het gebouw drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 85 tot ongeveer 135 vierkante meter. Op de zesde en zevende verdieping liggen de topappartementen en penthouses, met riante dakterrassen en fraaie vergezichten. De woonoppervlaktes van deze appartementen variëren van circa 92 tot zo’n 255 vierkante meter. De prijzen variëren van circa 500.000 tot ongeveer 1.950.000 euro (v.o.n.). De koopsommen in The Wave zijn inclusief de afkoop van de erfpachtcanon voor vijftig jaar.

De invloed van de Amsterdamse school is duidelijk terug te zien in de warme en ronde vormen van bijvoorbeeld de balkons. Door het unieke kleurgebruik is er altijd iets nieuws te ontdekken in de gevel. Nieuwsgierig naar de uitleg van de architect? We hebben een video gemaakt met Dok architecten uit Amsterdam.

Gezamenlijke ‘woonkamer’ aan een fraaie binnentuin

The Wave verrijst aan het prachtige Schegpark en krijgt een fraaie binnentuin. De beplanting in die binnentuin wordt heel divers. Opvallend zijn de grove dennen en de aanwezigheid van grind en natuursteen. Aan deze prachtige plek komt de lobby, het hart van het gebouw. In deze gezamenlijke ‘woonkamer’ kun je de krant of een boek lezen, even werken, een kopje koffie drinken of gezamenlijke activiteiten met je buren organiseren. Grenzend aan de lobby vind je de centrale hal, de entree tot het gebouw. Daar komen slimme Bringme boxen, waarmee je heel gemakkelijk pakketjes kunt versturen en ontvangen.

Parkeerplekken en bergingen in parkeergarage

Ook aan parkeren is gedacht. Onder het gebouw en de binnentuin, én onder het naastgelegen gebouw, komt een parkeerkelder. Daar heb je als bewoner ook je berging. Een parkeerplek is gereserveerd, voor de penthouses zelfs twee. Maar je bent niet verplicht om deze te kopen. De inrit van de parkeergarage komt aan de Céramiquelaan.


 Image

Nog enkele appartementen te koop

Het aanbod van The Wave staat online. Het gebouw telt 58 luxe 3- en 4-kamerappartementen. Een groot deel van de appartementen is inmiddels verkocht. Maar er is nog beperkt aanbod. Via de appartementenzoeker kun je het beschikbare woningaanbod bekijken.

Zoek het perfecte appartement

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in The Wave het best bij jou past. Je kunt per verdieping bekijken welke appartementen er nog vrij zijn, klik op het appartement naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld.

Downloads The Wave

Hieronder vind je verschillende documenten met informatie over het afwerkingsniveau van het toilet en de badkamer. Let op, er zijn twee kwaliteitsniveaus. In de link staan de betreffende bouwnummers genoemd. In het keukenboekje lees je alles over de kwaliteit van de Siematic keuken en vind je van alle bouwnummers een tekening van de standaard keukenopstelling.

Brochure The Wave

Technische Omschrijving versie 27 februari 2019

Afwerkstaat appartementen – versie 27 februari 2019

SANITAIR & TEGELWERK – BOUWNUMMERS 3, 4, 9, 10, 12, 18, 21, 27, 30, 36, 39, 45, 48, 55

SANITAIR & TEGELWERK – BOUWNUMMERS 1, 2, 5 t/m 8, 11, 13 t/m 17, 19, 20, 22 t/m 26, 28, 29, 31 t/m 35, 37, 38, 40 t/m 44, 46, 47, 49 t/m 54, 56 t/m 58 – versie 27 februari 2019

KEUKEN

Wil je weten hoe het is om te wonen in Noord? Lees dan dit blog met Ingeborg Swarts. Niets missen van Aan het IJ? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Aan het IJ en je wordt helemaal op de hoogte gehouden.