Image

The Wave | uitverkocht

Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter. De invloed van de Amsterdamse school is duidelijk terug te zien in de warme en ronde vormen van The Wave. Door het unieke kleurgebruik is er altijd iets nieuws te ontdekken in de gevel.

The Wave telt 58 luxe koopappartementen en ligt direct aan het Schegpark. Het uitzicht is spectaculair, op het EYE filmmuseum en de A’DAM Toren aan het Overhoeksplein. Maar ook aan de binnentuin is het goed toeven.

Alle appartementen en penthouses zijn inmiddels verkocht.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Gezamenlijke ‘woonkamer’ aan een fraaie binnentuin

The Wave verrijst aan het prachtige Schegpark en krijgt een fraaie binnentuin. De beplanting in die binnentuin wordt heel divers. Opvallend zijn de grove dennen en de aanwezigheid van grind en natuursteen. Aan deze prachtige plek komt de lobby, het hart van het gebouw. In deze gezamenlijke ‘woonkamer’ kun je de krant of een boek lezen, even werken, een kopje koffie drinken of gezamenlijke activiteiten met je buren organiseren. Grenzend aan de lobby vind je de centrale hal, de entree tot het gebouw. Daar komen slimme Bringme boxen, waarmee je heel gemakkelijk pakketjes kunt versturen en ontvangen.

Compilatie The Wave

Parkeerplekken en bergingen in parkeergarage

Ook aan parkeren is gedacht. Onder het gebouw en de binnentuin, én onder het naastgelegen gebouw, komt een parkeerkelder. Daar heb je als bewoner ook je berging. De inrit van de parkeergarage komt aan de Céramiquelaan.

Wil je weten hoe het is om te wonen in Noord? Lees dan dit blog met Ingeborg Swarts. Niets missen van Aan het IJ? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Aan het IJ en je wordt helemaal op de hoogte gehouden.