Image

Nu te koop

Er is veel te kiezen in Aan het IJ. Het nieuwste aanbod vind je in The Twins, op de vijfde en zesde verdieping en in The Cube en The Wing. De gebouwen hebben een fraaie ligging, aan een van de prachtige parken. Je kunt ook nog kopen in The Grid en The Wave. The Grid ligt aan de Bundlaan, met vrij groen uitzicht op de tuinen van Shell en The Wave ligt aan de Céramiquelaan, met uitzicht op het Schegpark, EYE en de A’DAM toren. Op deze pagina lees je meer over deze gebouwen.

Wil je weten welke appartementen voldoen aan jouw zoekcriteria?  Met de unieke Aan het IJ appartementenzoeker kun je zoeken op woonoppervlakte, aantal kamers en op prijs. Zo vind je gemakkelijk het appartement dat bij je past! Als je een bouwnummer aanklikt kun je alle informatie bekijken en een pdf downloaden met de sfeerplattegrond.

Naar de appartementenzoeker


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

The Grid

Perfect op elkaar afgestemde materialen, subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk. The Grid telt 68 luxe koopappartementen. Het gebouw heeft grote balkons met veel privacy. Balkons van beneden tot boven en rondom het gebouw, zodat je geen duidelijke achterkant hebt en het gebouw dus van alle kanten mooi is. De gezamenlijke binnentuin wordt gedeeld. De centrale entreehal is niet alleen de plek waar je binnenkomt, maar ook een ontmoetingsruimte. Alsof je een lobby binnenstapt van een luxe hotel. Wil je alles weten over The Grid? Druk op de button hieronder.

The Grid bekijken


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

The Wave

Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter. Het gebouw telt 58 luxe en ruime 3- en 4 kamerappartementen. Je woonkamer is licht én grenst aan het balkon. De meeste balkons liggen op het zuiden – aan het Schegpark – en kijken uit op het spectaculaire EYE filmmuseum en de A’DAM Toren aan het Overhoeksplein. Elk appartement in The Wave heeft een fijn balkon. De penthouses en topappartementen op de 6e en 7e verdieping hebben grootste dakterrassen. Meer lezen over The Wave? Druk op de button hieronder.

The Wave bekijken


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

The Twins

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins. Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer. De koopappartementen liggen op de 5e en 6everdieping. Het aanbod op de 5e verdieping varieert van ongeveer 67 tot 169 m2. Op de 6verdieping liggen zes riante penthouses van 177 tot maar liefst 245 m2.

The Twins bekijken


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Naast luxe topappartementen met grote dakterrassen biedt The Cube ook 2-, 3- en 4-kamerappartementen met fraaie balkons en een studio van 29 m2. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners.

The Cube bekijken


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

The Wing

Een sensuele vorm, kosmopolitische allure en een ideale ligging met veel groen eromheen en de stad binnen handbereik. Ontdek The Wing. De vorm van het gebouw, een vleugel, zorgt voor een unieke dynamiek tussen natuur en architectuur. Aan het Schegpark ligt ook de gemeenschappelijke tuin van The Wing. Zo geniet elke bewoner van deze unieke spot, met uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren.

The Wing bekijken

De prijzen

Per gebouw verschilt het aanbod en dus ook de vanafprijzen variëren. In de Aan het IJ appartementenzoeker kun je je zoekcriteria ingeven en dus ook op prijsklasse zoeken. Dan verschijnt het aanbod in een lijst, van alle gebouwen door elkaar. Je kunt ook per gebouw op zoek naar het appartement dat bij je past. Als je een gebouw hebt aangeklikt, kun je alle appartementen in dat gebouw afzonderlijk bekijken. Van elk appartement vind je het woonoppervlakte, het aantal kamers en de prijs in de Aan het IJ appartementenzoeker.

Naar de appartementenzoeker