Image

Kopen in stadswijk Aan het IJ

De laatste jaren zijn er veel luxe appartementengebouwen gerealiseerd in de nieuwe stadswijk Aan het IJ. De meeste gebouwen zijn zelfs al bewoond, door zowel huurders als kopers. Een groep van gerenommeerde architectenbureaus heeft voor elk gebouw een uniek ontwerp getekend, dus je herkent een heel eigen signatuur. Wat elk gebouw gemeen heeft, is de hoge kwaliteit van materialen. Bovendien ligt elk gebouw aan een binnentuin die naadloos aansluit op de architectuur. Op deze pagina lees je meer over de verschillende gebouwen die zijn gerealiseerd.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Dock | nu in verkoop

The Dock is ontworpen met stadsappartementen met een langwerpig balkons aan de Docklandsweg en riante appartementen met hoekbalkons aan de waterkant. Het gebouw, dat in totaal 127 appartementen telt, is ontworpen door KAAN Architecten. De natuurstenen gevel, aluminium hekwerken en subtiele kleurnuances geven het gebouw een rijk karakter. The Dock is in verkoop.

The Dock bekijken


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Cube | opgeleverd

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, staat The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners.

The Cube bekijken


 Image

 Image

 Image

The Grid | opgeleverd

Perfect op elkaar afgestemde materialen, subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk. The Grid is ontworpen door KCAP. Het gebouw heeft grote balkons met veel privacy. Balkons van beneden tot boven en rondom het gebouw, zodat je geen duidelijke achterkant hebt en het gebouw dus van alle kanten mooi is. De centrale entreehal is niet alleen de plek waar je binnenkomt, maar ook een ontmoetingsruimte. Alsof je een lobby binnenstapt van een luxe hotel. Wil je alles weten over The Grid? Druk op de button hieronder.

The Grid bekijken


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Wave | opgeleverd

Een residentiële krachtpatser met een zacht, warm en toegankelijk karakter. The Wave, dat ontworpen is door DOK Architecten, ligt aan het Schegpark. De invloed van de Amsterdamse school is duidelijk terug te zien in de warme en ronde vormen. Door het unieke kleurgebruik is er altijd iets nieuws te ontdekken in de gevel. De beplanting in die binnentuin is heel divers. Opvallend zijn de grove dennen en de aanwezigheid van grind en natuursteen. Aan deze prachtige plek ligt de lobby, het hart van het gebouw. Meer lezen over The Wave? Druk op de button hieronder.

The Wave bekijken


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Twins | opgeleverd

The Twins biedt een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. The Twins ligt aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg. De entrees hebben een indrukwekkende hoogte en zijn hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. The Twins is net als The Grid ontworpen door KCAP.

The Twins bekijken


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Wing | opgeleverd

The Wing heeft een sensuele vorm, kosmopolitische allure en een ideale ligging tussen het groen. De vorm van het gebouw, een vleugel, zorgt voor een unieke dynamiek tussen natuur en architectuur. Aan het Schegpark ligt ook de gemeenschappelijke tuin van The Wing. Zo geniet elke bewoner van deze unieke spot, met uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. The Wing is een ontwerp van Powerhouse Company.

The Wing bekijken


 Image

 Image

 Image

 Image

The Stack | opgeleverd

The Stack, dat is ontworpen door KAAN Architecten, is een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. KAAN staat bekend om gebouwen met een heldere uitwerking. Het architectenbureau blijft graag bij de rauwe essentie van het ontwerp. In het geval van The Stack was dat afwisseling. Het resultaat? Een interessante stapeling en afwisseling van balkons en raampartijen.

The Stack bekijken


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Bow | opgeleverd

De architect van The Bow, van Orange Architects, heeft zich laten inspireren door dichtbebouwde steden, waar grootstedelijke woonblokken juist de sfeer bepalen. In het centrum van Parijs zie je veel gebouwen met bijzondere hoeken in de straten, die naadloos in elkaar over lijken te gaan. Je loopt er als het ware heel geleidelijk de hoek om. Deze grandeur heeft het ontwerp van The Bow ook, dat past bij de ligging aan de Docklandsweg én de twee prachtige pleinen.

The Bow bekijken