Image

Kopers aan het woord

Is het de plek, het groen in de wijk, het uitzicht, de indeling van het appartement of de architectuur? Elke koper heeft zo zijn eigen redenen. Dat maakte ons nieuwsgierig. Daarom hebben we diverse Aan het IJ kopers geïnterviewd. Op deze pagina lees je de interviews met toekomstige bewoners van The Wing, The Wave, The Grid en The Twins. Een interview met een koper van The Cube is in de maak…


 Image

‘Noord wordt de place to be’

De Maastrichtse Valentine Hermans woont al sinds haar achttiende in Amsterdam, maar nog nooit woonde ze in Noord. Ze heeft een appartement gekocht in The Cube. “Ik weet het zeker, Noord wordt de place to be.”

Lees het interview met Valentine hier


 Image

 Image

‘Aan het IJ is een uniek project’

Frank Groet (47) woont in Amsterdam Zeeburg, maar viel voor de charmes van Noord. De partner van de A’DAM Toren en A’DAM Lookout kocht een appartement in The Wing. Frank vertelt hoe hij met Aan het IJ in aanraking kwam, waarom hij zo enthousiast is over zijn nieuwe woning en welke plannen hij allemaal heeft.

Lees het interview met Frank hier


 Image

 Image

‘In The Twins hebben we straks maar liefst drie terrassen, we kunnen kiezen uit zon en schaduw, heerlijk!’

Marko Kruidenier (54) en zijn vrouw Anneray (52) hebben een penthouse gekocht in The Twins. “We waren al een tijdje op zoek naar iets anders en Amsterdam Noord leek ons een heerlijke plek om te wonen. Zo kwamen we dus hier terecht, in Aan het IJ.”

Lees het interview hier


 Image

 Image

‘Straks kijk ik uit op het EYE Filmmuseum’

Toekomstig bewoner van The Wave Laura Losse (46) viel direct voor de vormen en de plek van het appartement. “Straks kijk ik uit op de A’DAM Toren en op het EYE Filmmuseum!”

Lees het interview met Laura hier


 Image

 Image

‘We vielen voor het design van Aan het IJ’

Julien van Katwijk (33) en zijn vriendin Hilde (32) kochten onlangs een appartement in The Grid. “Ik had eigenlijk niks met Noord, maar nu ga ik er toch wonen. We zijn gevallen voor de rust en het mooie design van Aan het IJ.”

Lees het interview met Julien hier