Image

Bewoners aan het woord

Is het de plek, het groen in de wijk, het uitzicht, de indeling van het appartement of de architectuur? Elke bewoner heeft zo zijn eigen redenen. Dat maakte ons nieuwsgierig. Daarom hebben we diverse Aan het IJ kopers en huurders geïnterviewd.


 Image

‘We zijn echt gecharmeerd van Amsterdam Noord’

Leander en Riny wonen tijdelijk in een appartement in The Row in de nieuwe Amsterdamse wijk Aan het IJ. Als overbrugging voordat ze in hun nieuwbouwhuis in Muiden kunnen gaan wonen.

Lees het interview met Leander en Riny hier


 Image

‘We kochten dit appartement vanwege het spectaculaire uitzicht’

Hun grote woning aan het Westerdok verruilen voor een koopappartement in Aan het IJ in Amsterdam Noord? Dat hadden Gerrit (69) en Frieda (66) niet snel gedacht. Totdat ze het uitzicht vanaf The Wave op het EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren en Het IJ zagen…

Lees het interview met Gerrit en Frieda hier


 Image

“Noord is een geweldige plek voor mensen met honden”

Eva (38) en Lilli (42) wonen sinds 2016 in Amsterdam Noord. Ze verruilden vorig jaar hun appartement uit de eerste fase van Overhoeks voor een splinternieuw appartement in The Row in Aan het IJ. Met een gigantisch dakterras van 130 m2. “Aan het IJ voelt als thuiskomen, we kennen het hier al zo goed. We zijn zelfs in Noord getrouwd!”

Lees het interview met Eva en Lilli hier


 Image

 Image

‘Aan het IJ is een uniek project’

Frank Groet (47) woont in Amsterdam Zeeburg, maar viel voor de charmes van Noord. De partner van de A’DAM Toren en A’DAM Lookout kocht een appartement in The Wing. Frank vertelt hoe hij met Aan het IJ in aanraking kwam, waarom hij zo enthousiast is over zijn nieuwe woning en welke plannen hij allemaal heeft.

Lees het interview met Frank hier


 Image

 Image

‘In The Twins hebben we straks maar liefst drie terrassen, we kunnen kiezen uit zon en schaduw, heerlijk!’

Marko Kruidenier (54) en zijn vrouw Anneray (52) hebben een penthouse gekocht in The Twins. “We waren al een tijdje op zoek naar iets anders en Amsterdam Noord leek ons een heerlijke plek om te wonen. Zo kwamen we dus hier terecht, in Aan het IJ.”

Lees het interview hier


 Image

 Image

‘Straks kijk ik uit op het EYE Filmmuseum’

Toekomstig bewoner van The Wave Laura Losse (46) viel direct voor de vormen en de plek van het appartement. “Straks kijk ik uit op de A’DAM Toren en op het EYE Filmmuseum!”

Lees het interview met Laura hier