Image

Huren in stadswijk Aan het IJ

Kies je voor huren in de stadswijk Aan het IJ, dan kies je voor flexibiliteit en vrijheid, maar ook voor kwaliteit. Je bent in een mum van tijd in het centrum en met de pont sta je binnen tien minuten op Centraal Station. Wat ook prettig is, is de afwerking van de vrije sector huurappartementen. De appartementen zijn luxe afgewerkt met een complete keuken en hoogwaardige kwaliteit sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer. Je kunt dus zo verhuizen!

De gemeenschappelijke ruimten in de huurcomplexen hebben ook een hoge kwaliteit, zoals de entreehallen, de fietsenstalling en de parkeergarage. Bovendien heeft elk gebouw een unieke, groene jas. Wat betekent dat de gebouwen met hun voeten in het groen staan en aan een fraaie binnentuin liggen. Hier is het heerlijk toeven. Je kunt het als een verlengstuk zien van je eigen appartement.


 Image

The Sphinx

The Sphinx is met 39 meter hoogte en 12 woonlagen het hoogste gebouw in de nieuwe stadswijk Aan het IJ. Het gebouw ligt aan de Grasweg, met aan de ene kant het park van Shell-lab en aan de andere kant een mooi plein waar ook de basisschool aan ligt. Het uitzicht vanaf de hogere lagen, op het IJ en het centrum van Amsterdam, is fenomenaal. Naast luxe vrije sector huurappartementen komen in The Sphinx unieke woonconcepten met een laagdrempelig zorgcomponent. The Sphinx is in aanbouw. Naar verwachting wordt The Sphinx medio 2025 opgeleverd. Ongeveer een half jaar voor de oplevering zal de verhuur starten.

Lees hier meer over The Sphinx


 Image

The Bow

De architect van The Bow heeft zich laten inspireren door dichtbebouwde steden, waar grootstedelijke woonblokken juist de sfeer bepalen. In het centrum van Parijs zie je veel gebouwen met bijzondere hoeken in de straten, die naadloos in elkaar over lijken te gaan. Je loopt er als het ware heel geleidelijk de hoek om. Deze grandeur heeft het ontwerp van The Bow ook, dat past bij de ligging aan de Docklandsweg én de twee prachtige pleinen. De huurappartementen in The Bow liggen op de begane tot en met de derde verdieping.

Lees hier meer over The Bow


 Image

The Stack

The Stack is een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek. The Stack is een echte eyecatcher met zwevende balkons in sculpturaal gevormde gebouwen. The Stack bestaat uit twee gebouwen: een met koopappartementen en een met huurappartementen.

Lees hier meer over The Stack


 Image

 Image

The Row

The Row telt in totaal 92 vrije sector huurappartementen met een mix van 2-, 3-, en 4-kamerappartementen van circa 50 tot 130 m2 woonoppervlakte en twee penthouses van 115 en 134 m2. Het gebouw is ontworpen door DP6 architectuurstudio. Het sleutelwoord van dit fraai vormgegeven wooncomplex is transparantie. Denk aan veel glas en bijzondere louvres voor de hoge ramen.

The Row is opgeleverd en bewoond. Op het moment dat er een bewoner de huur opzegt, wordt dit appartement te huur aangeboden via Van der Linden Vastgoedmanagement. Het recente aanbod kun je bekijken op de website van Van der Linden, via onderstaande link.

Bekijk het huuraanbod in The Row


 Image

 Image

The Line

The Line, ontworpen door Orange Architects, is een gracieus en rank gebouw met hoge ramen, goudkleurige details en een lichte uitstraling. Het gebouw ligt aan de Hammarbystraat en bestaat uit 72 vrije sector huurappartementen met een variatie van 2, 3 of 4 kamers. De woonoppervlaktes variëren van circa 60 m2 tot 129 m2. Elk appartement heeft een heerlijke veranda.

The Line is opgeleverd en bewoond. Op het moment dat er een bewoner de huur opzegt, wordt dit appartement te huur aangeboden via Van der Linden Vastgoedmanagement. Het recente aanbod kun je bekijken op de website van Van der Linden, via onderstaande link.

Bekijk het huuraanbod in The Line


 Image

 Image

The Twins | uitverhuurd

The Twins ligt aan het Schegpark en de Docklandsweg. De architectuur is aansprekend, er is veel groen en de appartementen zijn luxe en compleet. De huurappartementen in The Twins liggen verspreid over de twee gebouwen, op de begane grond tot en met de vierde verdieping. Het aanbod varieert van compacte studio’s van 43 m2 tot royale 4-kamerappartementen van 130 m2.


 Image

Service via LIVVIN

Kom je bij Aan het IJ huren, dan word je onderdeel van LIVVIN. Het woonserviceconcept LIVVIN maakt jouw woonbeleving bij Aan het IJ leuker, gemakkelijker en inclusiever. Via de community app kom je gemakkelijk met andere huurders in contact, word je op de hoogte gehouden over ontwikkelingen en events in de buurt en regel je eenvoudig zaken omtrent je woning. Daarnaast vind je in de app relevante diensten in de omgeving en exclusieve deals, handig en voordelig! De Community Manager is via de chat bereikbaar voor al je vragen en ideeën. LIVVIN, altijd in de buurt.

Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven van de huurwoningen

Voor sociale huur kun je contact opnemen met Ymere.