Image

Nu te huur

De nieuwe stadswijk Aan het IJ is een ideale plek om te huren. Je bent in een mum van tijd in het centrum en met de pont sta je binnen tien minuten op Centraal Station. Wat ook prettig is, is de afwerking van de vrije sector huurappartementen. De appartementen zijn luxe afgewerkt met een complete keuken van Bruynzeel en hoogwaardige kwaliteit sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer. Bovendien zijn er al vloeren gelegd, van PVC in een lichte eikenkleur. Je kunt dus zo verhuizen!

De gemeenschappelijke ruimten in de huurcomplexen hebben ook een hoge kwaliteit, zoals de entreehallen, de fietsenstalling en de parkeergarage. Bovendien heeft elk gebouw een unieke, groene jas. Wat betekent dat de gebouwen met hun voeten in het groen staan en aan een fraaie binnentuin liggen. Hier is het heerlijk toeven. Je kunt het als een verlengstuk zien van je eigen appartement. En uiteraard heeft elk appartement ook een eigen balkon of terras.

The Row is inmiddels uitverhuurd. Ook The Line is populair en voor een groot deel verhuurd. Maar er is nog aanbod, dus wees er op tijd bij. Volgend jaar, in de zomer, kun je ook huren in The Twins.


 Image

The Line

The Line is een gracieus en rank gebouw met hoge ramen, goudkleurige details en een lichte uitstraling. Vanaf eind augustus is The Line klaar en zijn de vloeren gelegd en kunnen de huurders inhuizen! Je hebt keuze uit 72 vrije sector huurappartementen. Ga jij voor een 2-, 3-, of 4-kamerappartement? De woonoppervlaktes variƫren van circa 60 m2 tot 129 m2. Elk appartement heeft een heerlijke veranda.

Lees meer over The Line

Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven van de huurwoningen

Voor sociale huur kun je contact opnemen met Ymere.