Image

Huren in stadswijk Aan het IJ

Kies je voor huren in de stadswijk Aan het IJ, dan kies je voor flexibiliteit en vrijheid, maar ook voor kwaliteit. Je bent in een mum van tijd in het centrum en met de pont sta je binnen tien minuten op Centraal Station. Wat ook prettig is, is de afwerking van de vrije sector huurappartementen. De appartementen zijn luxe afgewerkt met een complete keuken en hoogwaardige kwaliteit sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer. Je kunt dus zo verhuizen!

De gemeenschappelijke ruimten in de huurcomplexen hebben ook een hoge kwaliteit, zoals de entreehallen, de fietsenstalling en de parkeergarage. Bovendien heeft elk gebouw een unieke, groene jas. Wat betekent dat de gebouwen met hun voeten in het groen staan en aan een fraaie binnentuin liggen. Hier is het heerlijk toeven. Je kunt het als een verlengstuk zien van je eigen appartement.


 Image

 Image

The Twins | uitverhuurd

The Twins ligt aan het Schegpark en de Docklandsweg. De architectuur is aansprekend, er is veel groen en de appartementen zijn luxe en compleet. De huurappartementen in The Twins liggen verspreid over de twee gebouwen, op de begane grond tot en met de vierde verdieping. Het aanbod varieert van compacte studio’s van 43 m2 tot royale 4-kamerappartementen van 130 m2.


 Image

 Image

The Line | uitverhuurd

The Line is een gracieus en rank gebouw met hoge ramen, goudkleurige details en een lichte uitstraling. Het gebouw bestaat uit 72 vrije sector huurappartementen met een variatie van 2, 3 of 4 kamers. De woonoppervlaktes variëren van circa 60 m2 tot 129 m2. Elk appartement heeft een heerlijke veranda.


 Image

 Image

The Row | uitverhuurd

The Row telt in totaal 92 vrije sector huurappartementen met een mix van 2-, 3-, en 4-kamerappartementen van circa 50 tot 130 m2 woonoppervlakte en twee penthouses van 115 en 134 m2. Het gebouw is ontworpen door DP6 architectuurstudio. Het sleutelwoord van dit fraai vormgegeven wooncomplex is transparantie. Denk aan veel glas en bijzondere louvres voor de hoge ramen.


 Image

Service via LIVVIN

Kom je bij Aan het IJ huren, dan word je onderdeel van LIVVIN. Het woonserviceconcept LIVVIN maakt jouw woonbeleving bij Aan het IJ leuker, gemakkelijker en inclusiever. Via de community app kom je gemakkelijk met andere huurders in contact, word je op de hoogte gehouden over ontwikkelingen en events in de buurt en regel je eenvoudig zaken omtrent je woning. Daarnaast vind je in de app relevante diensten in de omgeving en exclusieve deals, handig en voordelig! De Community Manager is via de chat bereikbaar voor al je vragen en ideeën. LIVVIN, altijd in de buurt.

Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven van de huurwoningen

Voor sociale huur kun je contact opnemen met Ymere.