The Dock biedt een ideale combinatie van high-end architectuur, een unieke ligging aan het water en een stedelijke dynamiek. Het gebouw, met in totaal 127 koopappartementen, is ontworpen door KAAN Architecten. KAAN staat bekend om gebouwen met een heldere uitwerking. De natuurstenen gevel, aluminium hekwerken en subtiele kleurnuances geven het gebouw een rijk karakter.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Unieke ligging

The Dock ligt tussen de Docklandsweg en het Buiksloterkanaal in. Dit geeft een contrast van stedelijke reuring aan de ene kant en natuurlijke rust van de groene oever aan de andere kant. Vanuit alle appartementen aan de noordoostzijde van het gebouw heb je uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin én het brede water van het Buiksloterkanaal. De vorm van het gebouw en de overhoekse ramen zorgen voor een optimale view en lichtinval in je woonkamer.

In de appartementen aan de andere zijden van het gebouw geniet je van een optimale ligging op de zon. Ga jij voor een appartement op het zuidoosten, zuidwesten of noordwesten? In alle gevallen heb je alle ruimte op je terras of balkon. Naar boven toe transformeren de balkons in langwerpige terrassen waardoor een elegant daklandschap ontstaat. En bovenin kijk je geweldig uit over de nieuwe stadswijk en zie je verderop de A’dam Toren pronken aan het IJ.

Stadsappartementen

The Dock is ontworpen met stadsappartementen met een langwerpig balkon aan de Docklandsweg en riante appartementen met hoekbalkon aan de waterkant. Hier liggen ook appartementen op de begane grond met een goed afgebakende buitenruimte aan de gemeenschappelijke binnentuin. Op de vijfde, zesde en zevende verdieping liggen de appartementen met grote dakterrassen.

Samengevat bestaat The Dock uit:

 • 7 studio’s van circa 47 m2
 • 79 2-kamerappartementen
  • 72 van circa 60 tot 67 m2
  • 7 van circa 74 m2
 • 37 3-kamerappartementen
  • 9 van circa 70 m2
  • 15 die variëren van circa 76 tot 89 m2
  • 13 die variëren van circa 94 tot 104 m2
 • 4 4-kamerappartementen van respectievelijk circa:
  • 105 m2
  • 119 m2
  • 124 m2
  • 138 m2

 Image

 Image

Stijlvol thuiskomen

De hoofdentree van The Dock ligt aan de Docklandsweg. De entree ligt iets verdiept, waardoor je bezoek prettig droog staat als ze wachten tot de deur opengaat. Je post haal je binnen, in het voorportaal. De entree leidt vanaf de straat tot een glazen trappenhuis met uitzicht op het water en de tuin. Het trappenhuis met een vide over de volle hoogte is de centrale hal en het ontmoetingspunt voor bewoners. De vide is een eyecatcher en zorgt voor een prachtige lichtinval en is licht en luxe afgewerkt met een natuurstenen vloer en lambrisering en fraai wit stucwerk. Vanuit hier kun je ook naar buiten, naar de fraai aangelegde binnentuin van The Dock, en via het trappenhuis en de lift naar de parkeerkelder of naar boven.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Van studio tot penthouse

The Dock biedt in totaal 127 koopappartementen. De woonoppervlaktes variëren, maar ook de groottes van de buitenruimten zijn heel verschillend. Zo liggen op de hoeken van de 5e, 6e en 7e verdieping de specials met royale dakterrassen. De appartementen op de begane grond liggen aan de binnentuin en hebben een hoger plafond.

De verkoop van The Dock vindt gefaseerd plaats. Nu in verkoop is verkoopfase 1. Dat zijn alle appartementen op de eerste, zesde en zevende verdieping en de hoekappartementen op de tweede tot en met de vijfde verdieping.

Bekijk het aanbod in de woningzoeker

De getoonde prijzen in de woningzoeker zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht. De maandelijkse VVE-bijdrage is ingeschat tussen de €2,50 tot €2,75 per m2.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Stads buitenleven

Ieder appartement in The Dock heeft een aangenaam balkon of dakterras. De balkons en terrassen zijn afgezet met lamellen hekwerken. Halverwege het hek draaien de lamellen een kwartslag, waardoor je goed zicht naar buiten én privacy hebt. Zoek je een appartement met een royaal dakterras? Ontdek dan de hoekappartementen op de 5e, 6e en 7e verdieping.

Tussen het gebouw en het Buiksloterkanaal ligt de binnentuin van The Dock die is ontworpen door Buro Sant & Co, de landschapsarchitect die alle tuinen, borders en parken in de stadswijk Aan het IJ heeft ontworpen. Je kunt deze binnentuin zien als een verlengstuk van je appartement. Hier kun je een boek lezen, genieten van de bootjes die langs varen of een praatje maken met je buren.

Fiets, scooter, bakfiets of auto

Onder The Dock ligt een stallingsgarage met een gemeenschappelijke fietsenstalling, scooterplaatsen en privéplaatsen voor auto’s en motorfietsen. De inrit naar de parkeerkelder ligt aan de zuidoostzijde van het gebouw en bereik je vanuit de Docklandsweg.

Er zijn in totaal 39 autoparkeerplaatsen die zijn gereserveerd voor specifieke bouwnummers. Die reservering is een eerste recht tot koop. De kopers van die bouwnummers zijn dus niet verplicht om de parkeerplaats af te nemen. De koopsom van een parkeerplaats varieert van € 52.500,- tot € 55.000,- De motorplaatsen hebben een koopsom van € 15.000,-.

Planning en verkoopproces

De appartementen in The Dock zullen we gefaseerd in verkoop brengen. Nu in verkoop is verkoopfase 1. Als je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvang je automatisch bericht over volgende verkoopfasen.

Als je je inschrijft vóór maandag 3 juni 12.00 uur, dan weet je zeker dat jouw gegevens worden meegenomen bij de eerste toewijzingsronde.

Voor appartementen met een koopsom onder de NHG-grens (de studio’s) geven we voorrang aan mensen met een sleutelberoep. Bovendien heb je voorrang als je een financiële toets hebt laten uitvoeren. Klik op de buttons voor een uitleg over de verkoopprocedure en de voorrangsregeling voor sleutelberoepen.

Zodra het vereiste verkoopresultaat is behaald, zullen we starten met de bouw van The Dock. Hierbij hopen we op een start bouw eind derde/begin vierde kwartaal van 2024. De verwachte bouwtijd is zo’n 2 tot 2,5 jaar.

Lees meer over de verkoopprocedure

Lees meer over de sleutelberoepen

Direct inschrijven op een appartement

Downloads

Technische omschrijving

Kopersinformatie

Keukenboekje Siematic

Sanitairspecificatie

Procedure koperskeuze

Model financiële toets

Prijslijst verkoopfase 1 d.d. 22 mei

Prijslijst d.d. 8 mei (volledig gebouw)

Sfeerplattegronden (volledig gebouw)

Disclaimer: Aan de impressies en de sfeerplattegronden van The Dock kunnen geen rechten worden ontleend.

Exclusieve inschrijflijst

Heb je interesse in een koopappartement in The Dock? Schrijf je dan in voor de exclusieve inschrijflijst van The Dock. Dan hoor je als eerste het volgende nieuws over dit fraaie gebouw.