Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Naast luxe topappartementen met grote dakterrassen biedt The Cube ook een studio en compacte 2- en 3 kamerappartementen. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners. Naar verwachting wordt The Cube eind 2021/begin 2022 opgeleverd.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Groene daken

Ieder appartement in The Cube, behalve de studio, heeft een aangenaam balkon of dakterras. De appartementen op de begane grond t/m de 4e verdieping hebben een fraai balkon aan de woonkamer. De balkons zijn afgezet met glas dus volledig transparant. In het glas van de balkons is een patroon verwerkt, waardoor je goed zicht hebt naar buiten én andersom juist privacy. De appartementen, tweelaagse topappartementen en penthouses op de 5e, 6e, 7e en 8e verdieping hebben riante dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!


 Image

Atrium

Centraal in het gebouw, aansluitend op de lobby, ligt het atrium dat de buiten- en binnenwereld op een heel bijzondere manier met elkaar verbindt. Aan het atrium liggen de voordeuren van de appartementen. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtinval. In het atrium groeien klimplanten verticaal naar het licht. In de lobby en het atrium kun je werken, elkaar ontmoeten, je dag starten met een espresso of ontspannen eindigen. Maar ook comfortabel wachten op je taxi bijvoorbeeld.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Hotelsuite concept

Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, dat aansluit op de lifestyle van toekomstige bewoners. Bij de keuze van de materialen, de indeling van de appartementen en de algemene ruimten hebben we ons laten inspireren door de beleving van een luxe hotelsuite. Een paar voorbeelden: De hoofdentree is een fraaie lobby – met een comfortabel zitelement en een pantry – en de entrees van de appartementen liggen aan een indrukwekkend atrium. Als je wilt, kun je de deuren openen met een keycard. En zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden afgewerkt met Portugees natuursteen.


 Image

 Image

 Image

Typologie

The Cube biedt een heel gevarieerd aanbod. Van compacte 2-kamerappartementen vanaf 57 m2, riante 3- en 4-kamerappartementen van 109 tot 133 m2 tot unieke penthouses van 168 tot 218 m2. Veel van de appartementen is reeds verkocht, maar je hebt nog kans om te wonen in dit fraaie gebouw. Het beschikbare aanbod vind je in de appartementenzoeker.

Tijdelijk huren?

Wil je kopen, maar tijdelijk huren in de nieuwe stadswijk Aan het IJ? Bekijk dan het huuraanbod in The Row. In mei 2021 kun je hier al wonen!

Zoek het perfecte appartement

Alle appartementen in The Cube zijn nu in verkoop. Als je klikt op een appartement, komt alle informatie van dat bouwnummer in beeld en kun je de plattegrond bekijken. Bovendien tref je hier een inschrijflink om je bouwnummervoorkeuren door te geven. Staat een appartement onder optie? Weet dan dat je je ook kunt inschrijven als reserve.

Hoogste punt The Cube bereikt

Downloads The Cube

Hieronder kun je een aantal documenten downloaden. In het magazine lees je meer over de kwaliteiten van The Cube.

Magazine The Cube

Technische omschrijving

Sanitair specificatie*

Tegels toilet en badkamer*

Keuken brochure*

*Niet van toepassing op penthouse 159, 160 en 171 omdat deze penthouses zonder keuken en met casco toiletten en badkamers worden verkocht.