Image

Exclusief penthouse met royale dakterrassen

The Cube is onlangs opgeleverd. The Cube is een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Op de hoogste woonlagen liggen exclusieve penthouses met royale dakterrassen en een unieke view op het groene daklandschap, het IJ en de A’DAM Toren. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw.


 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouse for sale

In The Cube is nog 1 penthouse te koop. Het exclusieve penthouse ligt aan de Sausalitolaan 170 (bouwnummer 159), op de 6e en 7e verdieping. Omdat The Cube al opgeleverd is, is het niet meer mogelijk om de indeling aan te passen. Bij het bepalen van de definitieve plattegronden hebben we ons laten adviseren en inspireren door onze binnenhuisarchitect. Zo is er gekozen voor royaal wonen en koken, een mooie plek om thuis te werken en riante slaapkamers met walkin closet en ensuite badkamer. De badkamers en keuken zijn casco, zodat je hierin nog volledig je eigen keuzes kunt maken. Het penthouse is ingericht door een interieurstylist, zodat je een goed beeld krijgt wat je met de ruimtes kunt.

Bekijk het penthouse in de appartementenzoeker

Duurzame oplossingen

De zorgen over stijgende energieprijzen zijn op dit moment groot. Een van de belangrijke pluspunten van nieuwbouw kopen in stadswijk Aan het IJ is dat het duurzaam is. Zo is het penthouse in The Cube bijzonder goed geïsoleerd, zijn er groene daken en bieden een aantal platte daken ruimte voor zonnepanelen, waarmee elektriciteit wordt opgewekt voor de algemene ruimten. Bovendien zit The Cube aangesloten op een WKO-installatie en is het penthouse volledig gasloos.

Lees hier alles over de WKO-installatie

Rondleiding door het ingerichte penthouse

Wil je alvast een sneak peek van het ingerichte penthouse in The Cube? Bekijk dan onderstaande video!


 Image

 Image

 Image

 Image

Bwnr. 159 (Sausalitolaan 170)

Dit penthouse van 198 m2 ligt op de zesde en zevende verdieping. De zesde verdieping is een royale, lichte open ruimte met de leefkeuken als centraal middelpunt en een grote bijkeuken. Zowel voor als achter kun je heerlijk buiten zitten. Het dakterras aan de achterzijde is maar liefst 38 m2. Aan de voorzijde, vanaf de living en het balkon, heb je een uniek uitzicht op het IJ en de A’DAM Toren.
Op de 7e verdieping liggen drie royale slaapkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Elke kamer heeft volop kastruimte en een ensuite badkamer. Aan een van de slaapkamers ligt het tweede dakterras van ruim 21 m2 op het zuiden. Deze kamer is overigens ook zeer geschikt om in te richten als tweede woonkamer c.q. lounge of als werkkamer met pantry.

Bekijk alle specificaties van bouwnummer 159


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Bezichtigen?

Heb je interesse in het exclusieve penthouse in The Cube en wil je die bezichtigen? Dat kan! Het penthouse is onlangs ingericht door een interieurstylist, zodat je een goed beeld krijgt wat je met de verschillende ruimten in het royale appartement kunt. Neem gerust contact op met een van de makelaars om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Eefje Voogd Makelaardij
aanhetij@eefjevoogd.nl
020-3050560

Sense Vastgoed
aanhetij@sensevastgoed.nl
020-4711904


 Image

 Image

Groen daklandschap

In The Cube worden balkons en dakterrassen afgewisseld. Ze zijn afgezet met glas waardoor je buiten ook een optimaal uitzicht hebt op de unieke omgeving. Door de vorm van het gebouw hebben de appartementen en penthouses op de 5e, 6e, 7e en 8e verdieping royale dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen zijn de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!


 Image

 Image

Luxe lobby en atrium

In het ontwerp van architectenbureau De Zwarte Hond speelt de luxe entree in combinatie met het hoge afwerkingsniveau een belangrijke rol. Die zorgt ervoor dat bewoners straks het gevoel hebben dat ze een luxe hotellobby binnenkomen. Zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden dan ook afgewerkt met Portugees natuursteen. De sfeervolle lobby biedt de mogelijkheid om comfortabel te zitten en koude of warme dranken te pakken. De lobby is bij uitstek een ontmoetingsplek; hier raak je aan de praat met medebewoners terwijl je op de taxi wacht of juist op het punt staat om je huis binnen te gaan. Naast de lobby ligt het hoge atrium met volop daglicht en groene beplanting. De voordeuren grenzen aan dit atrium.

Wil je meer lezen over The Cube? Bekijk dan het magazine met onder andere een interview met de architect.

Bekijk het magazine

In gesprek met de architect van The Cube


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Ontspannen wonen, dicht bij de stad

Met de nieuwe stadswijk Aan het IJ maken we een plek die niet gejaagd is zoals de rest van de stad. Het gevoel dat we willen neerzetten, is het gevoel van take it easy. Ontspannen dus, met de stad op een steenworp afstand. The Cube ligt centraal in de nieuwe wijk, direct aan het groene buurtplein. Het plein is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. Het is iets verdiept aangelegd ten opzichte van de omgeving. De zacht glooiende gazons met bomen en waterpartijen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer.


 Image

 Image

Parkeren onder het gebouw

Onder The Cube ligt de parkeergarage, die wordt gedeeld met de bewoners van The Wing. Voor het penthouses zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd die je kunt kopen. In de parkeerkelder ligt bovendien een berging.

Bekijk het penthouse in de appartementenzoeker

Penthouse in de appartementenzoeker

Het exclusieve penthouse ligt op de 6e en 7e verdieping. Als je klikt op bouwnummer 159 komt alle informatie van het penthouse in beeld, zoals het woonoppervlakte, de koopsom en de zonligging e.d.

Downloads The Cube

Hieronder kun je een aantal documenten downloaden. In het magazine lees je meer over de kwaliteiten van The Cube.

Magazine The Cube

Technische omschrijving*

*Penthouse 159 wordt zonder sanitair, tegelwerk en een keuken verkocht. De wanden en plafonds zijn voorzien van een gladde filmlaag. Die onderdelen in de technische omschrijving zijn dus afwijkend c.q. niet van toepassing.