Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Naast luxe topappartementen met grote dakterrassen biedt The Cube ook een studio en compacte 2- en 3 kamerappartementen. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners. Naar verwachting wordt The Cube eind 2021/begin 2022 opgeleverd. Er is nog beperkt aanbod beschikbaar: 3 penthouses!


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Groene daken

In The Cube worden balkons en fraaie dakterrassen afgewisseld. De balkons zijn afgezet met glas dus volledig transparant. In het glas van de balkons is een patroon verwerkt, waardoor je goed zicht hebt naar buiten én andersom juist privacy. Door de vorm van het gebouw hebben de appartementen, tweelaagse topappartementen en penthouses op de 5e, 6e, 7e en 8e verdieping riante dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!


 Image

 Image

Hotelsuite concept

Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, dat aansluit op de lifestyle van toekomstige bewoners. Bij de keuze van de materialen, de indeling van de appartementen en de algemene ruimten hebben we ons laten inspireren door de beleving van een luxe hotelsuite. Een paar voorbeelden: De hoofdentree is een fraaie lobby – met een comfortabel zitelement en een pantry – en de entrees van de appartementen liggen aan een indrukwekkend atrium. En zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden afgewerkt met Portugees natuursteen.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Laatste aanbod

The Cube biedt een heel gevarieerd aanbod. Van compacte 2-kamerappartementen vanaf 57 m2, riante 3- en 4-kamerappartementen van 109 tot 133 m2 tot unieke penthouses van 168 tot 218 m2. Veel van de appartementen is reeds verkocht, maar je hebt nog kans om te wonen in dit fraaie gebouw. Er zijn nog 3 penthouses beschikbaar! Het beschikbare aanbod vind je in de appartementenzoeker.

Tijdelijk huren?

Wil je kopen, maar tijdelijk huren in de nieuwe stadswijk Aan het IJ? Bekijk dan het huuraanbod in The Line.

Zoek het perfecte appartement

Als je klikt op een appartement, komt alle informatie van dat bouwnummer in beeld en kun je de plattegrond bekijken. Bovendien tref je hier een inschrijflink om je bouwnummervoorkeuren door te geven. Staat een appartement onder optie? Weet dan dat je je ook kunt inschrijven als reserve.

Hoogste punt The Cube bereikt

Downloads The Cube

Hieronder kun je een aantal documenten downloaden. In het magazine lees je meer over de kwaliteiten van The Cube.

Magazine The Cube

Technische omschrijving*

*Penthouse 159, 160 en 161 worden zonder sanitair, tegelwerk en een keuken verkocht. Die onderdelen in de technische omschrijving zijn dus niet van toepassing.