The Grid telt 68 luxe koopappartementen. Het gebouw heeft grote balkons met veel privacy. Balkons van beneden tot boven en rondom het gebouw, zodat je geen duidelijke achterkant hebt en het gebouw dus van alle kanten mooi is. De gezamenlijke binnentuin wordt gedeeld. De centrale entreehal is niet alleen de plek waar je binnenkomt, maar ook een ontmoetingsruimte. Alsof je een lobby binnenstapt van een luxe hotel.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Mooie details en materialen

The Grid is met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Perfect op elkaar afgestemde materialen, subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk. De speciale bekroning, de topverdieping, is van aluminium met een messing tint. De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint.

De binnentuin

De vegetatie van de binnentuin is gevarieerd en zorgt voor een natuurlijke en stoere look. Een super toffe plek om met een vriend of familie een paar uurtjes door te brengen. Bovendien komt er een buitenkeuken waar iedereen uit het appartementencomplex gebruik van mag maken. Ideaal voor een ontspannen avond vol gezelligheid.

Behalve deze fijne binnentuin is The Grid omringd door groen. Direct voor het complex ligt de tuin van de overburen – van Shell – en die wordt vrij toegankelijk voor omwonenden. Op dit moment zijn ze de tuin al aan het aanpassen met nieuwe planten, bomen en kunst. Een aanwinst voor de wijk!

Beschikbaar aanbod

Het aanbod in The Grid is inmiddels schaars. Nog te koop zijn een aantal appartementen van 96 tot 127 m2 en twee penthouses op de bovenste twee verdiepingen. Dit zijn bouwnummers 65 en 67 van respectievelijk 180 en 182 m2. Op de woonverdieping heb je alle ruimte om uitgebreid te koken en te tafelen met een unieke view op Noord en het IJ. De toplaag is een fraaie, open loftruimte met grote glazen puien, veel licht, fijn uitzicht en mooie dakterrassen. Beide penthouses worden casco verkocht, maar ter inspiratie heeft onze binnenhuisarchitect prachtige indelingen ingetekend!

Ga naar de appartementenzoeker


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Diversiteit

De appartementen op de begane grond tot en met de vijfde verdieping variëren in woonoppervlakte van circa 68 tot 139 m2. De penthouses zijn de kers op de taart. Die zijn tweelaags, ze liggen op de zesde en zevende verdieping, met een interessante loftindeling waardoor je optimaal geniet van het licht en uitzicht.

Bijna alle appartementen hebben een eigen en individueel karakter. Veel glas en grote puien staan centraal in het ontwerp. De appartementen hebben een slimme plattegrond met een lichte woonkamer en open keuken, één of meer slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. Omdat de getrapte rastergevel naar boven toe systematisch terugtreedt, zijn alle appartementen net even anders.

Liefde voor hoge plafonds

Ben jij ook zo gek op hoge plafonds? Wist je al dat de begane grond appartementen in The Grid een flinke plafondhoogte hebben van ruim 3 meter? Dat is een mooie plus dus. Benieuwd naar dit aanbod? Bekijk de begane grond op de appartementenzoeker.

De prijzen

De koopsommen zijn inclusief afkoop erfpacht voor 50 jaar. Hiervoor heb je dus geen bijkomende kosten. De prijzen zijn exclusief een parkeerplaats. Van elk appartement vind je het woonoppervlakte, het aantal kamers en de prijs in de appartementenzoeker.

Naar verwachting wordt The Grid dit voorjaar opgeleverd.

Zoek het perfecte appartement

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in The Grid het best bij jou past. Je kunt per verdieping bekijken welke appartementen er nog vrij zijn, klik op het appartement naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld.

Downloads The Grid

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

Technische omschrijving*

Afwerkstaat*

Sanitair en tegelwerk*

Keuken – bouwnummers 1 /tm 4 – 6 t/m 39 – 41 t/m 53 – 55 t/m 57 en 60 t/m 62 

Keuken – bouwnummers 5, 40, 54, 58 en 59

*Niet van toepassing voor penthouses 65 en 67.

Tijdelijk huren?

Wil je kopen, maar tijdelijk huren in de nieuwe stadswijk Aan het IJ? Bekijk dan het huuraanbod in The Row. Het gebouw is klaar, dus de appartementen zijn per direct beschikbaar. Je kunt gelijk verhuizen als je de huurovereenkomst getekend hebt.