Image

The Grid

The Grid telt 68 luxe koopappartementen. Het gebouw heeft grote balkons met veel privacy. Balkons van beneden tot boven en rondom het gebouw, zodat je geen duidelijke achterkant hebt en het gebouw dus van alle kanten mooi is. De gezamenlijke binnentuin wordt gedeeld. De centrale entreehal is niet alleen de plek waar je binnenkomt, maar ook een ontmoetingsruimte. Alsof je een lobby binnenstapt van een luxe hotel.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Mooie details en materialen

The Grid is met oog voor detail en met mooie materialen ontworpen. Perfect op elkaar afgestemde materialen, subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen geven de zandkleurige pui een rijk gedetailleerd uiterlijk. De speciale bekroning, de topverdieping, is van aluminium met een messing tint. De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint.

De binnentuin

De vegetatie van de binnentuin is gevarieerd en zorgt voor een natuurlijke en stoere look. Een super toffe plek om met een vriend of familie een paar uurtjes door te brengen. Bovendien komt er een buitenkeuken waar iedereen uit het appartementencomplex gebruik van mag maken. Ideaal voor een ontspannen avond vol gezelligheid.

Behalve deze fijne binnentuin is The Grid omringd door groen. Direct voor het complex ligt de tuin van de overburen – van Shell – en die wordt vrij toegankelijk voor omwonenden. Op dit moment zijn ze de tuin al aan het aanpassen met nieuwe planten, bomen en kunst. Een aanwinst voor de wijk!

Hoogste punt The Grid bereikt

Bekijk de dronevideo hieronder!

Dronevideo: The Grid in de spotlights

De bouw van The Grid is in volle gang. Je kunt hier over een jaar al wonen. We hebben een video gemaakt met toffe dronebeelden, waarin Merel de Leeuw van Eefje Voogd Makelaardij enthousiast vertelt over het gebouw.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Diversiteit

De appartementen op de begane grond tot en met de vijfde verdieping variëren in woonoppervlakte van circa 68 tot 139 m2. De penthouses zijn de kers op de taart. Die zijn tweelaags, ze liggen op de zesde en zevende verdieping, met een interessante loftindeling waardoor je optimaal geniet van het licht en uitzicht.

Bijna alle appartementen hebben een eigen en individueel karakter. Veel glas en grote puien staan centraal in het ontwerp. De appartementen hebben een slimme plattegrond met een lichte woonkamer en open keuken, één of meer slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. Omdat de getrapte rastergevel naar boven toe systematisch terugtreedt, zijn alle appartementen net even anders.

Liefde voor hoge plafonds

Ben jij ook zo gek op hoge plafonds? Wist je al dat de begane grond appartementen in The Grid een flinke plafondhoogte hebben van ruim 3 meter? Dat is een mooie plus dus. Benieuwd naar dit aanbod? Bekijk de appartementenzoeker.

De prijzen

Vanaf € 455.000,- v.o.n. koop je een appartement in The Grid in Aan het IJ. Dit is exclusief een parkeerplaats. De prijzen van de penthouses zijn vanaf € 925.000,- v.o.n. Er is nog aanbod beschikbaar. Van elk appartement vind je het woonoppervlakte, het aantal kamers en de prijs in de appartementenzoeker. Ook goed om te weten: The Grid is in aanbouw.

Naar verwachting wordt The Grid in de lente van 2021 opgeleverd.

Zoek het perfecte appartement

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in The Grid het best bij jou past. Je kunt per verdieping bekijken welke appartementen er nog vrij zijn, klik op het appartement naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld.

Downloads The Grid

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

Brochure The Grid

Technische omschrijving

Afwerkstaat

Sanitair en tegelwerk

Keuken – bouwnummers 1 /tm 4 – 6 t/m 39 – 41 t/m 53 – 55 t/m 57 en 60 t/m 62 

Keuken – bouwnummers 5, 40, 54, 58 en 59

Keuken – bouwnummers 63 t/m 68