Image

The Twins | uitverkocht

The Twins biedt een ideale combinatie van high end architectuur, een unieke groene binnenwereld en een stedelijke dynamiek. The Twins is een ontwerp van KCAP Architects & Planners, een internationaal ontwerpbureaus voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp. The Twins is uitverkocht.


 Image

 Image

Bwnr 2.6.01 (Céramiquelaan 721) – verkocht

Dit penthouse van 212 m2 is heel licht dankzij de hoekligging en grote raampartijen van de vloer tot het plafond. Hierdoor heb je in elke ruimte een prachtige lichtinval en optimaal uitzicht naar buiten. Het penthouse is ingedeeld door onze binnenhuisarchitect. Je hebt alle luxe en gemak die je van een penthouse mag verwachten: een royale living, leefkeuken, eetkamer, laundry en masterbedroom met inloopkast en ensuite badkamer. Ook de tweede en derde slaapkamer hebben aansluitend een eigen badkamer met wastafel en inloopdouche.

Ook buiten is het heerlijk toeven. Het zijn drie terrassen van in totaal 132 m2, waarvan de grootste een verlengstuk is van de living en masterbedroom. Omdat je aan alle kanten een terras hebt, kun je op elk moment van de dag kiezen voor zon of schaduw.

Bekijk alle specificaties van 2.6.01


 2884_overhoeks_fase3_Bow_e_balkon_01

 Image

 Image

Bwnr 2.6.02 (Céramiquelaan 733) – verkocht

Met een woonoppervlakte van 246 m2 is dit het grootste penthouse van stadswijk Aan het IJ. Wat direct opvalt, zijn de royale doorzon living en woonkeuken met aan twee zijden ramen van vloer tot plafond en een fraai terras. Het penthouse biedt dan ook alle ruimte voor een vleugel, een extra lange eettafel en een royale zithoek. Het penthouse heeft drie slaapkamers. De masterbedroom is ingedeeld met een walkin closet en een ensuite badkamer met inloopdouche, brede wastafel en toilet.

In totaal telt het penthouse maar liefst 102 m2 aan buitenruimten! Het grootste dakterras kun je vanuit diverse ruimten bereiken, zoals de keuken en living, maar ook vanuit een van de badkamers en de 3e slaapkamer. Deze 3e slaapkamer is overigens ook heel geschikt als werkkamer of als atelier.

Bekijk alle specificaties van 2.6.02


 Image

 Image

 Image

Unieke groene binnenwereld

De binnentuin van The Twins is een soort groene vallei binnen het ensemble van bouwblokken. Het is een zacht glooiend landschap met een variatie aan bomen, een bijzondere planttextuur en een diversiteit aan bladvormen. Op het diepste punt in de ‘vallei’ liggen waterspiegels die bijzonder veel licht vangen. Omdat deze waterspiegels de lucht, het omliggende landschap en de gebouwen reflecteren, geven ze een extra ruimtelijk gevoel. Rondom deze moderne waterspiegels zijn bijzondere lounge objecten te vinden die speciaal voor deze plek zijn ontworpen.

Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Deze innovatieve vorm van groenarchitectuur is in opmars omdat het een duurzame oplossing is voor meer groen in de stad.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Focus op hoogwaardige materialen

Aan het IJ is een woonwijk met allure. Daarom hebben de betrokken architectenbureaus veel aandacht besteed aan de uitstraling en materialisatie van de verschillende gebouwen. Het resultaat is een woonwijk met een divers, toegankelijk en stedelijk karakter. The Twins heeft een warme, stoere uitstraling. In de lichtgrijze bakstenen rastergevel zijn circa duizend glanzende stenen verwerkt die het licht weerkaatsen. Een ander opvallend aspect is de entree, die heeft een indrukwekkende hoogte en is afgewerkt met messing wandpanelen. De terrassen zijn afgezet met glas dus volledig transparant. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht naar buiten.


 Image

 Image

Dynamische plek

The Twins ligt aan het groene Schegpark en de dynamische Docklandsweg. In de plint van het gebouw, op de hoek van het Schegpark, komt een urban hotspot. Denk aan een espressobar of kleine brasserie. Je cappuccino of espresso op zaterdagochtend drink je dus gewoon beneden. Hier beleef je het ultieme vrije gevoel van stads wonen.

De Docklandsweg wordt een gezellige en praktische winkelstraat met een ontspannen sfeer. Denk hierbij aan kleinschalige horeca zoals een espressobar of croissanterie, een traiteur, bakker of slager en winkels zoals een boekhandel, bloemenzaak, fietswinkel of vintage (concept)stores. Daarnaast is er plek voor zorg, zoals een fysio- of tandartspraktijk.

Parkeren onder het gebouw

Bewoners van The Twins parkeren hun auto onder het gebouw in de eigen parkeergarage. Bovendien is er een gemeenschappelijke fietsenstalling. Voor elk penthouse zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. Het is overigens niet verplicht om de parkeerplaatsen af te nemen, hierin ben je flexibel.

Downloads The Twins

Hieronder kun je een aantal documenten downloaden. In het magazine lees je meer over de kwaliteiten van The Twins. In de technische omschrijving lees je meer over de technische afwerking van het gebouw en de penthouses.

Magazine The Twins

Technische omschrijving

Keuken brochure

Factsheet bouwnummer 2.6.01

Factsheet bouwnummer 2.6.02

*Voor penthouse 2.6.01 en 2.6.02 geldt dat alleen het sanitair en tegelwerk zijn vervallen en die betreffende onderdelen in de technische omschrijving dus niet van toepassing zijn.