Image

The Twins

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins. Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA.


					Image

					Image

					Image

					Image

The Twins is een ontwerp van KCAP Architects & Planners, een internationaal ontwerpbureaus voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp. De gebouwen zijn een door een rijke vallei-achtige, groene binnenwereld verbonden ensemble.

High end architectuur

De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer. De gebouwen hebben een warme, stoere uitstraling. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. De terrassen zijn afgezet met glas dus volledig transparant. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht naar buiten.


					Image

					Image

					Image

Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De gemeenschappelijke binnentuin is ingericht met bijzondere bomen en modere waterspiegels. Hier kun je rustig een boek lezen of iets drinken met een vriend of een van de buren.

Unieke plek

The Twins ligt op een unieke plek in de nieuwe woonwijk Aan het IJ: Aan het groene Schegpark en de dynamische Docklandsweg. Diverse appartementen hebben uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren, andere kijken uit op de Van der Pekbuurt of het rauwe NDSM-gebied. Het centrum is heel dichtbij en alle hotspots in Amsterdam Noord liggen aan je voeten.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

Typologie

De koopappartementen liggen op de 5e en 6e verdieping. Het aanbod op de 5e verdieping variëert van ongeveer 68 tot 170 m2. Je hebt ruime keuze uit grote studio’s en 2-, 3- en 4- kamerappartementen. Op de 6e verdieping liggen zes riante penthouses van 177 tot maar liefst 246 m2. Hoe groter het appartement, hoe meer slaapkamers. Bovendien hebben de allergrootste appartementen standaard een masterbedroom met inloopkast en privé-badkamer.

Met appartementen op het oosten, zuiden én westen zijn de uitzichten en de ligging op de zon heel divers. Wil je je dag starten in de ochtendzon, met de krant en je koffie op het terras? Of ga je voor natafelen in de warme avondzon? Of ga je hoe dan ook voor uitzicht op het IJ, EYE en de A’DAM toren?

Zoek het perfecte appartement

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in The Twins het beste bij jou past. Als je klikt op een appartement verschijnt alle informatie van dat bouwnummer in beeld en kun je de plattegrond bekijken. Bovendien tref je hier een inschrijflink om je bouwnummervoorkeuren door te geven.

Downloads The Twins

Hieronder kun je een aantal documenten downloaden. In het magazine lees je meer over de kwaliteiten van The Twins. De prijslijst geeft je een goed totaalbeeld van het aanbod in The Twins. In de technische omschrijving lees je meer over de technische afwerking van het gebouw en de appartementen, zoals het standaard sanitair en tegelwerk en de luxe keuken.

Magazine The Twins

Prijslijst The Twins

Technische omschrijving

Keuken brochure