Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins. Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. Naar verwachting wordt The Twins in de lente van 2022 opgeleverd.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Twins is een ontwerp van KCAP Architects & Planners, een internationaal ontwerpbureaus voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp. De gebouwen zijn een door een rijke vallei-achtige, groene binnenwereld verbonden ensemble.

High end architectuur

De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer. De gebouwen hebben een warme, stoere uitstraling. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. De terrassen zijn afgezet met glas dus volledig transparant. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht naar buiten.


 Image

 Image

 Image

 Image

Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De gemeenschappelijke binnentuin is ingericht met bijzondere bomen en modere waterspiegels. Hier kun je rustig een boek lezen of iets drinken met een vriend of een van de buren.

Unieke plek

The Twins ligt op een unieke plek in de nieuwe woonwijk Aan het IJ: Aan het groene Schegpark en de dynamische Docklandsweg. Diverse appartementen hebben uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren, andere kijken uit op de Van der Pekbuurt of het rauwe NDSM-gebied. Het centrum is heel dichtbij en alle hotspots in Amsterdam Noord liggen aan je voeten.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Typologie

De koopappartementen liggen op de 5e en 6e verdieping. Op de 5e verdieping is alles uitverkocht. Op de 6e verdieping liggen de penthouses die in woonoppervlakte variëren van 181 tot maar liefst 246 m2.

Met appartementen op het oosten, zuiden én westen zijn de uitzichten en de ligging op de zon heel divers. Wil je je dag starten in de ochtendzon, met de krant en je koffie op het terras? Of ga je voor natafelen in de warme avondzon? Of ga je hoe dan ook voor uitzicht op het IJ, EYE en de A’DAM toren?

Goed uitgedachte plattegronden

Omdat The Twins in aanbouw is, is het niet meer mogelijk om de indeling aan te passen. Bij het bepalen van de definitieve plattegronden hebben we ons laten adviseren en inspireren door onze binnenhuisarchitect. Zo is er veelal gekozen voor royaal wonen en koken, een fijne kamer voor thuiswerken, een masterbedroom met walkin closet en ensuite badkamer en (gasten)slaapkamers met eigen badkamer. Uiteraard hebben we rekening gehouden met voldoende lichtpunten op het terras en een buitenkraan als de afstand tot de keuken te groot is.

Bezichtigen?

Heb je interesse in een van de penthouses en wil je die bezichtigen? Dat kan! Eén keer in de twee weken, op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur, hebben we toegang tot de bouw. Vooraf aanmelden is verplicht, uiterlijk de dinsdag ervoor. Hiervoor kun je contact opnemen met een van de makelaars.

In januari kun je bezichtigen op 13 en 27 januari. We adviseren je schoenen met dikke zolen aan te doen als je komt bezichtigen.

Neem contact op met een van onze makelaars als je wilt bezichtigen.

Eefje Voogd Makelaardij
aanhetij@eefjevoogd.nl
020-3050560

Sense Vastgoed
aanhetij@sensevastgoed.nl
020-4711904

Zoek het perfecte appartement

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in The Twins het beste bij jou past. Als je klikt op een appartement verschijnt alle informatie van dat bouwnummer in beeld en kun je de plattegrond bekijken. Bovendien tref je hier een inschrijflink om je bouwnummervoorkeuren door te geven.

Hoogste punt The Twins

Downloads The Twins

Hieronder kun je een aantal documenten downloaden. In het magazine lees je meer over de kwaliteiten van The Twins. In de technische omschrijving lees je meer over de technische afwerking van het gebouw en de appartementen.

Magazine The Twins

Technische omschrijving

Keuken brochure

*Penthouse 1.6.01 en 1.6.03 worden volledig casco opgeleverd, dus zonder binnenwanden, wand- en plafondafwerking, installaties, vloerverwarming en afwerkvloer en zonder sanitair, tegelwerk en een keuken. Die onderdelen in de technische omschrijving zijn dus niet van toepassing. Voor penthouse 2.6.01, 2.6.02 en 2.6.03 geldt dat alleen het sanitair en tegelwerk zijn vervallen en die betreffende onderdelen in de technische omschrijving dus niet van toepassing zijn.