Image

Groen wonen in de stad: in Aan het IJ zit je buitengewoon goed

Welk appartement je ook koopt in Aan het IJ, je hebt altijd je eigen balkon of terras. Bij elk gebouw heb je ook een binnentuin met alle ruimte om een boek te lezen of elkaar te ontmoeten.

Aan het IJ biedt een heerlijk buitenleven, dat geldt voor elk gebouw. Maar elk gebouw kent wel duidelijk zijn eigen kwaliteiten. De sfeer van de binnentuin is overal anders, maar ook de uitzichten verschillen. In dit blog vertellen we per gebouw hoe je het buitenleven zult ervaren.


 Image

 Image

The Grid – vrije ligging aan de Shell-tuinen

The Grid heeft grote balkons met veel privacy en is omringd door groen. De vegetatie van de binnentuin is gevarieerd en zorgt voor een natuurlijke en stoere look. We interviewden Paul Plambeck van Sant & Co over de binnentuin van The Grid. Klik hier om het interview te lezen. In de binnentuin komt aan de kant van de centrale entreehal een vaste buitenkeuken waar iedereen uit het appartementencomplex gebruik van mag maken. Ideaal voor een ontspannen avond vol gezelligheid.

Direct voor The Grid ligt de tuin van de overburen – van Shell – en die wordt vrij toegankelijk voor omwonenden. Op dit moment zijn ze de tuin al aan het aanpassen met nieuwe planten, bomen en kunst. Appartementen aan de noord-/westzijde kijken niet alleen op deze prachtige tuinen, maar schuin ook op het IJ.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Cube – groene daken

De appartementen op de begane grond t/m de 4e verdieping in The Cube hebben een fraai balkon aan de woonkamer. De balkons zijn afgezet met glas, dus volledig transparant. In het glas van de balkons is een patroon verwerkt (geïnspireerd op de structuur van Travertin), waardoor je goed zicht hebt naar buiten én andersom juist privacy. The Cube ligt centraal in de wijk Aan het IJ, direct aan het groene centrale buurtplein. Het plein, waar je dus vanuit diverse appartementen op uitkijkt, is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. De zacht glooiende gazons met grote bomen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer. De appartementen op de 5e, 6e, 7e en 8e verdieping hebben riante dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world! Bekijk het beschikbare aanbod in The Cube hier.


 Image

 Image

 Image

 Image

The Twins – green walls

Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De gemeenschappelijke binnentuin is ingericht met bijzondere bomen en moderne waterspiegels. Hier kun je rustig een boek lezen of iets drinken met een vriend of een van de buren. De koopappartementen in The Twins liggen op de 5e en 6e verdieping. Hoog dus, maar de ligging verschilt per appartement of penthouse. Ga je voor uitzicht op het Schegpark en de stad, op de binnentuin of het groene buurtplein? Wat je ook kiest, alle appartementen hebben een groot terras, of zelfs meerdere, en glazen hekwerken waardoor je optimaal uitzicht hebt naar buiten.


 Image

 Image

 Image

The Wave – serene rust aan de binnentuin

De balkons van The Wave liggen aan het Schegpark – met spectaculair uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren – of aan de fraaie binnentuin. Op de zesde en zevende verdieping liggen de topappartementen en penthouses, met riante dakterrassen en fraaie vergezichten op het IJ en de stad. Ook aan de binnentuin zit je goed. De ronde balkons op de hoeken zien er niet alleen mooi zijn, ze bieden ook veel ruimte buiten. Hier ontvlucht je de drukte van de binnenstad en geniet je van het unieke ontwerp van de tuin. Opvallend zijn de grove dennen en de aanwezigheid van grind en natuursteen. Wil je weten welke appartementen nog te koop zijn in The Wave? Klik dan hier.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Wing – uitzicht op de A’DAM Toren

Ieder appartement in The Wing heeft een balkon of dakterras. En hoe hoger je komt, hoe groter de terrassen. In het ontwerp is veel glas opgenomen zodat je zoveel mogelijk zicht hebt naar buiten. De kers op de taart zijn de appartementen en penthouses op de hogere woonlagen met panoramische vergezichten. Uniek is het uitzicht van de 3- en 4-kamerappartementen aan het Schegpark. Een deel van deze appartementen kijkt zelf op het EYE Filmmuseum en het IJ. Maar ook de grote dakterrassen aan de achterzijde van het gebouw zijn prachtig, en extra diep! Bekijk hier de appartementen die nog beschikbaar zijn in The Wing.

Ben je benieuwd naar alle updates rondom Aan het IJ, wanneer er nieuwe gebouwen in verkoop gaan bijvoorbeeld? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.