Image

Pure luxe op een toplocatie

Spectaculair uitzicht, prachtige balkons en dakterrassen, een royale living en veel licht door grote, hoge puien. Pure luxe op een toplocatie in Amsterdam Noord. Laat je verrassen door de penthouses in de nieuwe stadswijk Aan het IJ. Er is een mooie diversiteit. Zo zijn er bijvoorbeeld ook tweelaagse penthouses in The Grid en The Cube


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Rijk buitenleven

Elke penthouse in Aan het IJ heeft een royaal dakterras, sommige zelfs meer. Zo kun je op ieder moment van de dag in de zon zitten, of juist de schaduw opzoeken. Je hebt alle ruimte om buiten te eten met gasten, tot rust te komen en te genieten van het spectaculaire uitzicht. De terrassen van de penthouses in The Twins hebben aan de kant van het binnengebied unieke ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse buitenwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De gemeenschappelijke binnentuin is ingericht met bijzondere bomen en modere waterspiegels. Ook de andere gebouwen hebben unieke binnentuinen waar je heerlijk een boek kunt lezen of elkaar ontmoet.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Unieke vergezichten

Uitzicht over de stad, het IJ, Noord, NDSM, weidse parken of de verlichte A’DAM Toren in de avond… Welk penthouse je ook kiest, het uitzicht is uniek. De penthouses in The Cube zijn de hoogste penthouses met rondom panoramisch uitzicht. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een geweldig groen beeld on top of the world!


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Kwaliteit en comfort

De penthouses bieden luxe, kwaliteit en comfort. Elk gebouw is met oog voor detail ontworpen door een gerenommeerd architectenbureau. Dat zie je terug in de keuze van materialen, zoals natuursteen gevels en ranke, verdiepingshoge puien die zorgen voor een fraaie lichtinval. Maar ook aan de royale entrees is veel aandacht besteed. Het zijn luxe lobby’s, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Een warm, indrukwekkend welkom.

De gebouwen en appartementen zijn aangesloten op een WKO-installatie. Je penthouse wordt hiermee duurzaam opgewarmd in de winter en gekoeld tijdens warme zomerdagen. Uniek aan de WKO-installaties van Aan het IJ, is dat kopers mede-eigenaar worden. Hierdoor ben je niet, zoals bij reguliere energielevering, afhankelijkheid van een nutsbedrijf. Een interessant businessmodel als slim wordt omgegaan met het systeem en daarmee extra energie wordt bespaard.

Ben je benieuwd naar het aanbod van de penthouses in Aan het IJ?