Image

Penthouses aanbod

Benieuwd naar het aanbod van de penthouses in Aan het IJ? Op deze pagina zetten we het aanbod per gebouw op een rijtje.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw, ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond. Het hele gebouw wordt opgetrokken uit Travertin, een natuursteen uit Portugal. Travertin is mooi, duurzaam bouwmateriaal. Middenin het gebouw ligt een atrium dat de buiten- en de binnenwereld op een bijzondere manier met elkaar verbindt. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtinval. In het atrium groeien klimplanten verticaal naar het licht. Alle voordeuren grenzen aan het atrium, dus iedereen komt op dezelfde, chique manier thuis. Daarnaast levert de bijzondere horizontale en verticale verdeling van de bouwlagen een fraai silhouet en maximaal daglicht voor alle appartementen op. In The Cube zijn drie penthouses van 168 m2 tot 217 m2 met stuk voor stuk een royaal dakterras.

Naar de penthouses in The Cube


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Grid

The Grid is ontworpen door architectenbureau KCAP Architects & Planners. De penthouses in The Grid zijn unieke, tweelaagse topappartementen. Ze liggen op de zesde en zevende verdieping. Deze twee bovenste verdiepingen hebben een speciale bekroning van aluminium met een messing tint. Je komt boven via de stalen spiltrap met houten treden. Deze toplaag is een grote, open loftruimte met grote glazen puien, fraai uitzicht en mooie dakterrassen. Deze terrassen liggen aan beide zijden van het gebouw. Zo heb je dus altijd keuze tussen zon en schaduw. Er zijn nog twee penthouses beschikbaar in The Grid. Als je wilt, kun je deze verdieping indelen. Hiervoor heeft onze binnenhuisarchitect een uniek ontwerp uitgewerkt. Er is nog één penthouse beschikbaar in The Grid. Dit penthouse is casco, dus kun je naar eigen smaak zelf laten afbouwen.

Naar de penthouses in The Grid


 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Wing

In The Wing, ontworpen door Powerhouse Company, koop je een bijzonder schouwspel. Het gebouw, in de vorm van een vleugel, ligt aan het Schegpark met uitzicht op EYE, de A’DAM Toren en de stad. De penthouses liggen op de zevende verdieping en hebben oppervlaktes van 183 en 211 m2 en hebben beide rondom een royaal dakterras. Bijzonder fraai zijn de afwisseling van rechte en afgeronde hoeken, in de gevel maar ook binnen. The Wing heeft, onder meer door het gebruik van natuursteen in de gevel iets Italiaans – en dat was precies wat de architect wilde bereiken. De vorm kwam voort uit de locatie, aan het Schegpark en met zicht op het IJ. Buiten naar binnen halen, dat was het idee van Paul Stavert van Powerhouse Company. De centrale hallen worden stijlvol afgewerkt met witte stucwerk wanden, design verlichting en houten details. Aan de wand komt een kunstwerk, dat speciaal voor The Wing is ontworpen, en op de achtergrond, heel subtiel, klinkt muziek. Een prachtige sfeer en een welkom thuis.

Naar de penthouses in The Wing


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Twins

Uitzicht op EYE Filmmuseum, de A’DAM toren én in de verte het centrum van Amsterdam, aan de andere kant van het IJ! Dat uitzicht bieden de penthouses in The Twins, aan de kant van het Schegpark. The Twins is een ontwerp van KCAP Architects & Planners. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een geweldige binnenkomer. The Twins heeft royale penthouses met woonoppervlaktes van 177 tot 246 m2, verdiepingshoge puien en glazen hekwerken op de terrassen, waardoor je een optimale lichtinval hebt én fijn uitzicht naar buiten.

Naar de penthouses in The Twins


 Image

Penthouses in The Bow

Het laatste penthouse op de zevende verdieping is heel bijzonder. Het heeft een ideale indeling, veel glas en een prachtig dakterras rondom van 61 m2 op het zuiden en het westen. Het uitzicht is geweldig. De riante living met royale eilandkeuken heeft aan tweede zijden grote raampartijen van de vloer tot plafond en is daarmee echt licht. Aan de westkant ligt de werkkamer. Heb je zakelijk bezoek, dan kun je de toegang gebruiken vanuit de hal. In de hal is ook een garderobe en het toilet.

Naar het penthouse in The Bow

Het aanbod in de nieuwe stadswijk Aan het IJ wordt steeds schaarser. Zo zijn The Wave en The Stack volledig uitverkocht en zijn er nog maar enkele penthouses te koop in de andere gebouwen. De variatie in penthouses is groot. Niet alleen qua ligging en uitzicht, ook in afwerking. In deze blog maken we de verschillen inzichtelijk.