Image

Penthouses aanbod

Benieuwd naar het aanbod van de penthouses in Aan het IJ? Op deze pagina zetten we het aanbod per gebouw op een rijtje.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Wave

Op de zevende verdieping liggen twee penthouses van The Wave, met riante dakterrassen en fraaie vergezichten op het EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren die in de avond geweldig mooi worden aangelicht. Daartussen het IJ en natuurlijk de stad! The Wave is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau DOK Architecten uit Amsterdam. Volgens Liesbeth van der Pol van DOK is gehechtheid het toverwoord voor écht woongeluk. Ze heeft daarom gekozen voor een gebouw dat niet alleen duurzaam is qua materiaalgebruik, maar dat ook in staat is om mensen aan zich te binden. Dit is een plek waar je lang wilt blijven wonen. Denk aan de gedeelde, organische binnentuin, maar ook aan de fraaie leesbibliotheek in de lobby beneden. Er is nog één penthouse van 246 m2 te koop met een royaal dakterras en een ideale zonligging op het zuiden en zuidwesten.

Naar de penthouses in The Wave


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw, ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond. Het hele gebouw wordt opgetrokken uit Travertin, een natuursteen uit Portugal. Travertin is mooi, duurzaam bouwmateriaal. Middenin het gebouw ligt een atrium dat de buiten- en de binnenwereld op een bijzondere manier met elkaar verbindt. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtinval. In het atrium groeien klimplanten verticaal naar het licht. Alle voordeuren grenzen aan het atrium, dus iedereen komt op dezelfde, chique manier thuis. Daarnaast levert de bijzondere horizontale en verticale verdeling van de bouwlagen een fraai silhouet en maximaal daglicht voor alle appartementen op. In The Cube zijn drie penthouses van 168 m2 tot 217 m2 met stuk voor stuk een royaal dakterras.

Naar de penthouses in The Cube


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Grid

The Grid is ontworpen door architectenbureau KCAP Architects & Planners. De penthouses in The Grid zijn unieke, tweelaagse topappartementen. Ze liggen op de zesde en zevende verdieping. Deze twee bovenste verdiepingen hebben een speciale bekroning van aluminium met een messing tint. Bijzonder zijn de hoge vides in de living en de woonkeuken die zorgen voor extra veel licht en uitzicht. Je komt boven via de stalen spiltrap met houten treden. Deze toplaag is een grote, open loftruimte met grote glazen puien, fraai uitzicht en mooie dakterrassen. Deze terrassen liggen aan beide zijden van het gebouw. Zo heb je dus altijd keuze tussen zon en schaduw. Er zijn nog twee penthouses beschikbaar in The Grid.

Naar de penthouses in The Grid


 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Wing

In The Wing, ontworpen door Powerhouse Company, koop je een bijzonder schouwspel. Het gebouw, in de vorm van een vleugel, ligt aan het Schegpark met uitzicht op EYE, de A’DAM Toren en de stad. De penthouses liggen op de zevende verdieping en hebben oppervlaktes van 183 en 211 m2 en hebben beide rondom een royaal dakterras. Bijzonder fraai zijn de afwisseling van rechte en afgeronde hoeken, in de gevel maar ook binnen. The Wing heeft, onder meer door het gebruik van natuursteen in de gevel iets Italiaans – en dat was precies wat de architect wilde bereiken. De vorm kwam voort uit de locatie, aan het Schegpark en met zicht op het IJ. Buiten naar binnen halen, dat was het idee van Paul Stavert van Powerhouse Company. De centrale hallen worden stijlvol afgewerkt met witte stucwerk wanden, design verlichting en houten details. Aan de wand hangt kunst, dat speciaal voor The Wing geschilderd zal worden door een lokale kunstenaar uit Noord en op de achtergrond, heel subtiel, klinkt muziek. Een prachtige sfeer en een welkom thuis.

Naar de penthouses in The Wing


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Twins

Uitzicht op EYE Filmmuseum, de A’DAM toren én in de verte het centrum van Amsterdam, aan de andere kant van het IJ! Dat uitzicht bieden de penthouses in The Twins, aan de kant van het Schegpark. The Twins is een ontwerp van KCAP Architects & Planners. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad. De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een geweldige binnenkomer. The Twins heeft royale penthouses met woonoppervlaktes van 177 tot 246 m2, verdiepingshoge puien en glazen hekwerken op de terrassen, waardoor je een optimale lichtinval hebt én fijn uitzicht naar buiten.

Naar de penthouses in The Twins


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Penthouses in The Stack

Op de zevende verdieping van The Stack liggen de twee penthouses. De living en leefkeuken zijn royaal en liggen ideaal aan het grote dakterras. Bijzonder prettig zijn de keuken in het hart, een aparte hoek om thuis te werken en overal die verbinding met de unieke omgeving. De indrukwekkende raampartijen garanderen een panoramisch uitzicht. Zoals je mag verwachten, hebben de slaapvertrekken een badkamer en suite en heb je een aparte laundry voor de was.

Kerngegevens 2.7.01:

  • Woonoppervlakte 148 m2
  • 4 kamers, 2 badkamers
  • Dakterras van circa 95 m2, met een zonligging op het westen, zuiden en oosten
  • Oriëntatie op het buurtplein

Bekijk de plattegrond

Kerngegevens 2.7.02:

  • Woonoppervlakte 156 m2
  • 4 kamers, 2 badkamers
  • Dakterras van circa 83 m2, met een zonligging op het westen, noorden en oosten
  • Oriëntatie op het doeplein

Bekijk de plattegrond