Image

In de spotlight: The Wing bouwnummer 72

Om je een indruk te geven hoe het is om te wonen in de nieuwe woonwijk Aan het IJ zetten we regelmatig een appartement in de spotlight. Deze keer: bouwnummer 72 in The Wing, op de zesde verdieping.


 Image

Dit 5-kamerappartement heeft twee buitenruimten, wat een vrijheid! Je hebt een balkon op het zuiden én een gigantisch dakterras op het noordwesten. Vanaf deze terrassen geniet je volop van de middag- en avondzon én een unieke view. Je kijkt uit op het EYE Filmmuseum en de spectaculaire A’DAM Toren, het centrum en het IJ erachter en natuurlijk het prachtige Schegpark waar The Wing direct aan ligt. Aan de achterzijde heb je ook vrij uitzicht, op het rustige en fraai aangelegde buurtplein.

Bijzonder royaal appartement

Het appartement is royaal (maar liefst 194 m2) met een lichte living en een fraaie keuken. Bijzonder prettig is ook het aantal slaapkamers, maar liefst vier. Hierdoor is het geschikt voor een gezin, maar natuurlijk ook als je de ruimte zoekt voor werken aan huis of een fijne slaapplek voor gasten. De masterbedroom is riant en voorzien van een luxe inloopkast. De badkamer ligt centraal en is compleet ingericht met een brede wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet. Bovendien heb je een aparte berging voor de was.


 Image

 Image

The Wing: een unieke dynamiek

De lobby van The Wing is een stijlvolle binnenkomer. Er klinkt zachte, subtiele muziek en er hangt kunst, dat speciaal gecreëerd zal worden voor dit gebouw. De voordeuren liggen aan de vide: een prachtige blikvanger met design verlichting en houten details. Dankzij het glazen dak is het er altijd licht.

The Wing heeft een bijzondere plooiing in het gebouw. Deze vorm koos de architect niet voor niets. Met de contour van een vleugel vloeien buiten en binnen als het ware in elkaar over. Door de vorm heeft elk appartement van The Wing zo veel mogelijk uitzicht. Over het Schegpark, het IJ, EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren en de gemeenschappelijke tuin.

Lees hier een interview met Paul Stavert van The Powerhouse Company, de ontwerper van The Wing.


 Image

 Image

Heel veel groen

De tuin is net als de pleinen en andere binnentuinen ontworpen door landschapsarchitect Paul Plambeck van Buro Sant en Co. In de tuin van The Wing staat straks een karakteristieke boom, een overvloed aan planten en struiken én een wandelpad met een muurtje waar je lekker kunt zitten. Je eigen stadsparkje, gewoon voor de deur.

Heb je interesse in bouwnummer 72 in The Wing? Bekijk het appartement dan in de appartementenzoeker. Vanuit hier kun je je ook inschrijven.

Ben je benieuwd naar alle updates rondom Aan het IJ, wanneer er nieuwe gebouwen in verkoop gaan bijvoorbeeld? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.