Image

Huren in The Bow

De architect van The Bow heeft zich laten inspireren door dichtbebouwde steden, waar grootstedelijke woonblokken juist de sfeer bepalen. In het centrum van Parijs zie je veel gebouwen met bijzondere hoeken in de straten, die naadloos in elkaar over lijken te gaan. Je loopt er als het ware heel geleidelijk de hoek om. Deze grandeur heeft het ontwerp van The Bow ook, dat past bij de ligging aan de Docklandsweg én de twee prachtige pleinen. De huurappartementen in The Bow liggen op de begane tot en met de derde verdieping. Daarboven liggen de koopappartementen die overigens verkocht zijn.

Voor de huurappartementen in The Bow kun je je nu inschrijven! We adviseren je dit zo snel mogelijk te doen. Er is geen inschrijftermijn, dus we wijzen direct hoogst mogelijke voorkeuren toe aan inschrijvers die voldoen aan de inkomenseis en het dossier compleet hebben. Op dit moment staan alle appartementen van The Bow onder optie.

Benieuwd hoe je je moet inschrijven? Lees dan ons blog: Hoe werkt inschrijven voor een huurappartement?


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Parijse grandeur

Die Parijse grandeur wordt versterkt door de materialen die Orange Architects heeft gekozen, namelijk metselwerk dat voorzien is van een reliëf. Op de lagere verdiepingen is dit iets donkerder grijsbruin van kleur en het verloopt via cappuccino-achtige kleuren steeds lichter naar boven toe. De bovenste etages zijn als een glanzende witte kroon die haast lijkt op te lossen in de lucht.

De twee inkepingen in The Bow creëren drie woonkernen. Ze verzachten de bouwmassa en zorgen voor een grote mate van intimiteit. Ondanks dat er meer dan honderd appartementen in The Bow komen, lijkt het project zo veel kleinschaliger. Dat voelt prettig. Dankzij de inkepingen is er bovendien plaats voor twee grote tuinen, verbonden aan het interieur van het gebouw, wat zorgt voor een groot gevoel van privacy.


 Image

 Image

Persoonlijke tuinen

De tuinen van The Bow grenzen aan het openbare groen, maar liggen wel hoger dan het straatniveau. Op deze manier hebben bewoners het gevoel dat ze hun eigen tuin inlopen. De inkepingen in het gebouw zorgen voor een tuin op het noorden en een op het zuiden. De tuinen krijgen beide een andere beplanting, zodat bewoners kunnen kiezen welke sfeer het beste bij ze past. In beide tuinen komt een karakteristieke boom. Op het zuiden een kleurige loofboom, zoals een magnolia die bij de eerste zonnestralen van het jaar in volle bloei staat. In de tuin op het noorden kiezen we voor een bijzondere naaldboom, zoals een lariks. De appartementen die aan deze tuinen liggen, hebben een privé-terras in een organische vorm die past bij het ontwerp van de tuinen.


 Image

 Image

Groene pleinen

The Bow ligt aan de dynamische Docklandsweg en aan twee groene pleinen: het buurtplein en het doeplein. Het buurtplein is een lommerrijke plek waar je even aan alle drukte kunt ontsnappen. Hier hoor je de vogels fluiten en insecten zoemen. In het midden ligt een glooiende waterpartij. Doordat de wandelpaden langs de gazons geplooid zijn, kun je hier heerlijk zitten. Op het doeplein staat reuring juist voorop en is er voor kinderen en hun ouders en grootouders alle ruimte om te spelen, voetballen en elkaar te ontmoeten.


 Image

 Image

 Image

Vrije sector huurappartementen

The Bow telt 67 vrije sector huurappartementen. De appartementen liggen verspreid op de begane grond t/m de 3e verdieping van The Bow. Het zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 46 tot 130 m2.

In The Bow bevinden zich ook koopappartementen. Deze liggen op de bovenste verdiepingen van The Bow en zijn al uitverkocht.


 Image

 Image

 Image

Luxe en compleet afgewerkt

De huurappartementen in The Bow zijn luxe afgewerkt, met een keuken van Siematic, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming (en koeling), stompe binnendeuren en behangklare wanden. Bovendien hebben alle appartementen een balkon of loggia. Een aantal appartementen op de begane grond heeft een open terras aan de binnentuin.

Schrijf je in

Heb je interesse in een huurappartement in The Bow? Schrijf je dan in voor de exclusieve inschrijflijst van The Bow. Dan hoor je als eerste het volgende nieuws over dit fraaie gebouw.