Image

The Stack

The Stack is een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek. The Stack is een echte eyecatcher met zwevende balkons in sculpturaal gevormde gebouwen. The Stack bestaat uit twee gebouwen: een met koopappartementen en een met huurappartementen. De koopappartementen zijn reeds verkocht. Voor de huurappartementen kun je je later dit jaar inschrijven.


 Image

 Image

 Image

 Image

De essentie van het ontwerp

KAAN staat bekend om gebouwen met een heldere uitwerking. Het architectenbureau blijft graag bij de rauwe essentie van het ontwerp. In het geval van The Stack was dat afwisseling. Het resultaat? Een interessante stapeling van balkons en raampartijen.

The Stack wordt een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Mensen die overdag veel gebruikmaken van de stad en haar voorzieningen, maar ’s avonds een plek zoeken om zich terug te trekken. Het individualistische karakter van de beoogde toekomstige bewoners inspireerde de architecten van KAAN Architecten.


 Image

 Image

Groene pockets

De binnentuin wordt gevormd door een soort balkon dat is opgespannen tussen de twee gebouwen in. Door als het ware ‘gaten’ te sponzen in de terrazzo-achtige vloer bolt het groen op als een soort lenzen. Het lijkt alsof het groen door de betonplaten heen groeit. In een aantal van deze groene pockets staan volwassen, meerstammige bomen. De pockets zorgen bovendien voor privacy. Doordat deze opbollen, zit je op de begane grond altijd beschut en kunnen buren niet gemakkelijk bij elkaar naar binnen kijken.


 the stack

De ligging

The Stack ligt op een dynamische plek in de wijk. De gebouwen grenzen namelijk aan zowel het buurtplein als het doeplein. Vanuit het appartement wandel je zo naar het buurtplein waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. Hier hoor je de vogels fluiten en de insecten zoemen. In het midden vind je een glooiende waterpartij. Het doeplein zorgt juist voor meer reuring, met plaats voor kinderen en hun (groot)ouders om te spelen en elkaar te ontmoeten

 


 Image

 Image

 Image

 Image

Vrije sector huurappartementen

The Stack bestaat uit twee gebouwen: in het ene gebouw zitten huurappartementen en in het andere gebouw de koopappartementen. Het huurcomplex van The Stack telt 58 vrije sector huurappartementen. De appartementen liggen verspreid op de begane grond t/m de 6e verdieping van The Stack. Het zijn 2-,en 3- en 4-kamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 41 tot 107 m2.

 

Planning

The Stack is in aanbouw. Naar verwachting wordt The Stack medio 2023 opgeleverd. Ongeveer een half jaar voor de oplevering zal de verhuur starten.

Schrijf je in

Heb je interesse in een huurappartement in The Stack? Schrijf je dan in voor de exclusieve inschrijflijst van The Stack. Dan hoor je als eerste het volgende nieuws over dit fraaie gebouw.