Image

Update: bouwvorderingen The Cube en The Wing

The Wing heeft al bijna het hoogste punt bereikt! Ontwikkelingsmanager Mike Post van Amvest nam een kijkje op de bouw. “Als je in The Wing staat, ben je echt overdonderd van het uitzicht.”


 Image

Aan de kant van het Schegpark is het uitzicht op EYE en de A’DAM Toren spectaculair, en vanaf de hoogste woonlagen van The Wing zie je heel mooi het IJ liggen en het centrum van Amsterdam daarachter. “Ik kan je vertellen: onze beelden zijn mooi, maar vallen in het niet als je bovenin The Wing staat. Het is nog zoveel gaver dan de impressies laten zien”, vertelt Mike enthousiast. “The Cube gaat binnenkort ook verder de hoogte in. Ik ben heel benieuwd hoe het straks voelt als je daar vanuit het gebouw naar buiten kijkt.”

Voortgang

“We lopen op schema bij The Cube”, vertelt Mike. “Nadat we het hoogste punt van The Wing hebben bereikt, gaan we verder met de verdiepingen van The Cube.”

“We hopen eind september het hoogste punt van The Wing te bereiken. Er wordt hard gewerkt en de verwachting is dat de eerste appartementen in het najaar van 2021 worden opgeleverd”, vertelt Mike. “Het is zo bijzonder om te zien dat er in een week tijd zoveel kan veranderen; er kan een hele nieuwe verdieping opgezet zijn. Hoe snel de ruwbouw vordert is indrukwekkend! Dit is compliment waard richting de aannemer, zeker gezien de corona maatregelen die van toepassing zijn.”

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle updates rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief