Image

Uitgelichte appartementen in The Bow

Bekijk de appartementen in de woningzoeker

Onlangs is The Bow in de nieuwe stadswijk Aan het IJ in Amsterdam Noord in verhuur gegaan. Naar verwachting worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2024 opgeleverd. Op dit moment is er nog een aantal huurappartementen beschikbaar in The Bow! In dit blog lichten we deze appartementen en hun unieke eigenschappen uit.


 Image

Bouwnummers 1.08 en 2.07

Dit zeer royale 3-kamerappartement ligt op de eerste (1.08) en tweede (2.07) verdieping van The Bow en is een doorzonwoning, waardoor je zowel voor als achter ramen hebt. De living met open eilandkeuken ligt aan de zuidkant van het appartement, aan het balkon. De twee slaapkamers liggen aan de noordzijde en bieden uitzicht op de binnentuin en het doeplein.

De masterbedroom is zo ruim dat je met gemak een inloopkast kunt creëren. Maar ook voor een werkhoek heb je alle ruimte. Centraal in het appartement liggen de wasberging en de badkamer. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche met glazen douchescherm, toilet en brede wastafel met twee kranen.

Alle informatie over 1.08

Alle informatie over 2.07


 Image

Bouwnummer 2.12

Dit 3-kamerappartement van circa 119 m2 is een doorzonwoning, waardoor je zowel voor als achter ramen hebt. Dit type ligt op de 2e verdieping. De royale living is prettig breed en ligt aan de zuidkant van het appartement, aan de loggia. De twee slaapkamers liggen aan de noordzijde van het gebouw.

De keuken ligt op een aangename plek, centraal in het appartement en achter de keuken zou je een eethoek of werkhoek kunnen creëren. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche met glazen douchescherm, toilet en brede wastafel met twee kranen.

Alle informatie over 2.12

Bouwnummer 3.11

Dit 3-kamerappartement van 106 m2 op de 3e verdieping is een doorzonwoning, waardoor je zowel voor als achter ramen hebt. De living ligt aan de zuidkant van het appartement, aan de loggia. De twee slaapkamers liggen aan de noordzijde van het gebouw.

De keuken ligt op een aangename plek, centraal in het appartement en achter de keuken zou je een eethoek of werkhoek kunnen creëren. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche met glazen douchescherm, toilet en brede wastafel met twee kranen.

Alle informatie over 3.11


 Image

Groene pleinen

The Bow ligt aan de dynamische Docklandsweg en aan twee groene pleinen: het buurtplein en het doeplein. Het buurtplein is een lommerrijke plek waar je even aan alle drukte kunt ontsnappen. Hier hoor je de vogels fluiten en insecten zoemen. In het midden ligt een glooiende waterpartij. Doordat de wandelpaden langs de gazons geplooid zijn, kun je hier heerlijk zitten. Op het doeplein staat reuring juist voorop en is er voor kinderen en hun ouders en grootouders alle ruimte om te spelen, voetballen en elkaar te ontmoeten.

Lees hier alles over The Bow

Op dit moment zijn deze vier appartementen nog beschikbaar. Heb je interesse in een van deze huurappartementen in The Bow, dan kun je je online inschrijven. Er is geen inschrijftermijn, dus we wijzen direct hoogst mogelijke voorkeuren toe aan inschrijvers die voldoen aan de inkomenseis en het dossier compleet hebben.

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt hoe je je precies moet inschrijven voor een appartement in Aan het IJ. Dat leggen we in dit blog uit.