Image

Save the date – 8 februari 2020 IJ meet & greet

Het IJ meet & greet event van 9 november was een succes! Daarom organiseren we op 8 februari 2020 het eerstvolgend IJ meet & greet event in het EYE Filmmuseum. Ben jij erbij? Tijdens het event staan twee gebouwen centraal: The Cube en The Stack.

The Cube

Er komt nieuw aanbod in The Cube, namelijk de specials op de vijfde tot en met de achtste verdieping. Deze appartementen – veelal luxe topappartementen en penthouses met een woonoppervlakte van ongeveer 120 tot 200 m2 – hebben riante dakterrassen en panoramisch uitzicht. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world! Eind januari gaat dit nieuwe aanbod live. De maandag na het IJ event (dus 10 februari) sluit de inschrijving. Tijdens het IJ event zijn twee architecten van De Zwarte Hond aanwezig, dus kun je in gesprek met de grondleggers van het fraaie ontwerp van The Cube. Dat gesprek kan je zomaar helpen bij het maken van je juiste keuze…

The Stack

Tijdens het event hebben we bovendien een primeur! We lanceren de eerste artist impressions van The Stack. The Stack is een echte eyecatcher met zwevende balkons in sculpturaal gevormde gebouwen. In The Stack varieert het aanbod van 2-, 3- en 4-kamerappartementen van 40 tot 150 m2, verdeeld over twee gebouwen. Het ene gebouw biedt vrije sector huurappartementen en het andere alleen koopappartementen. Dit laatste gebouw ligt het meest vrij, tussen twee groene pleinen c.q. stadsparken in.

Ben je benieuwd wat het IJ meet & greet event jou te bieden heeft? Lees het blog hier en bekijk de video hieronder.

Meet & greet

Het IJ meet & greet event is een perfecte gelegenheid wanneer je belangstelling hebt in een appartement in de nieuwe wijk Aan het IJ. Maar ook wanneer je in de buurt woont in Noord of al een appartement gekocht hebt, ben je van harte welkom. Tijdens het event zijn er makelaars en ontwikkelaars aanwezig die je kunnen helpen bij je zoektocht naar het appartement dat bij je past. De architecten van De Zwarte Hond (ontwerpers van The Cube) en van KAAN (ontwerpers van The Stack) zijn bovendien op het event van 8 februari aanwezig.

Wie, wat waar?

Het IJ meet & greet event vindt plaats in EYE Filmmuseum in Amsterdam Noord. Dit is schuin tegenover de projectlocatie van de nieuwe wijk Aan het IJ, op slechts 5 minuten van Centraal Station.

Wanneer: zaterdag 8 februari 2020
Tijd: van 11.00 tot 13.00 uur
Waar: EYE Filmmuseum, IJ Lounge (in de basement)

Parkeren kun je op Noord in de garage van Q-park onder de A’DAM Toren – Overhoeksplein 1. Of neem de veerpont van CS, het is maar 5 minuten varen.

Ja, ik ben erbij!

Tot 8 februari! Leuk als je komt!

Ben je benieuwd naar het huidige aanbod in Aan het IJ? Bekijk dan de appartementenzoeker. En wil jij als eerst op de hoogte worden gehouden van nieuw aanbod in Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.