Image

Welke bouwnummers nog beschikbaar zijn in Aan het IJ, kun je gemakkelijk vinden in de appartementenzoeker. Bijvoorbeeld door een prijsfilter toe te passen, maar ook op andere manieren kun je de appartementenzoeker gebruiken. Dat leggen we in deze blog graag aan je uit.

Voor je begint

Voor je aan de slag gaat in de appartementenzoeker, is het handig te weten wat de drie verschillende kleuren precies betekenen. Blauw staat voor te koop, rood betekent verkocht en de appartementen die oranje zijn, staan onder optie.

 Image

Klik op de trechter rechts bovenin om de filterinstellingen te openen. 

Aanbod per gebouw

Op dit moment zijn er vijf gebouwen in verkoop in Aan het IJ: The Grid, The Twins, The Wave, The Wing en The Cube. In de appartementenzoeker kun je het aanbod filteren per gebouw. Dan klik je bijvoorbeeld The Grid aan. Het appartementengebouw licht dan blauw op. Vervolgens kun je per woonlaag bekijken welk aanbod nog beschikbaar is in The Grid.

 Image

Aanbod tussen €300.000,- en €400.000,-. 

Aanbod op prijscategorie

Zoek je een appartement in een specifieke prijsklasse? Dan is het handig om eerst op prijs te filteren. In de appartementenzoeker kun je de optie ‘prijs vanaf’ en ‘prijs tot’ specificeren. Voorbeeld: ben je op zoek naar een appartement tussen € 300.000,- en € 400.000,-? Dan zie je dat er nog één appartement in The Cube te koop is en bovendien onder optie (oranje) staat. De rest van de gebouwen kleuren rood. Stel je je prijsfilter in van € 600.000,- tot € 700.000, dan zie je dat er meer aanbod beschikbaar is: The Twins, The Cube en The Grid kleuren blauw.

 Image

Aanbod tussen €600.000,- en €700.000,-. 

Aanbod op woonoppervlakte

Ben je op zoek naar een appartement van bijvoorbeeld minimaal 200 m2? In de appartementenzoeker kun je ook filteren op woonoppervlakte. In de appartementenzoeker kleuren vervolgens de gebouwen blauw die nog aanbod hebben van appartementen groter dan 200 m2. En als je het gebouw hebt aangeklikt kun je elke woonlaag bekijken en zijn alleen die bouwnummers blauw die aan deze wens voldoen.

Combineren

Je kunt de filters ook combineren. Zo kun je bijvoorbeeld filteren per gebouw, prijscategorie én op woonoppervlakte. Ben je aan de slag gegaan met de filters, maar wil je andere filters toepassen en opnieuw beginnen? Kies dan voor de optie ‘wis filters’.

Succes met je zoektocht naar jouw ideale woning!

Heb je hulp nodig of andere vragen, bijvoorbeeld over een specifiek bouwnummer? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars.