Image

Verkoopprocedure The Dock

Leuk dat je belangstelling hebt in een koopappartement in The Dock in de nieuwe stadswijk Aan het IJ. Hieronder lichten wij graag de verkoop- en inschrijfprocedure en de toewijzing toe.

Gefaseerde verkoop

De appartementen in The Dock gaan gefaseerd in verkoop. Nu in verkoop is verkoopfase 1. Dat zijn alle appartementen op de eerste, zesde en zevende verdieping plus de hoekappartementen op de tweede tot en met de vijfde verdieping. Je kunt deze appartementen bekijken in de woningzoeker op aanhetij.com. Overige appartementen zijn niet aanklikbaar.

Inschrijven

Via de woningzoeker kun je je inschrijven als kandidaat-koper. Hiervoor gebruik je de link ‘Ik wil deze woning’. In dit formulier geef je je voorkeur op voor maximaal vijf bouwnummers. Daarnaast vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden. In het formulier tref je ook een uploadmogelijkheid, waarmee je je ingevulde financiële toets kunt uploaden.

Als je je inschrijft vóór maandag 3 juni 12.00 uur, dan weet je zeker dat jouw gegevens worden meegenomen bij de eerste toewijzingsronde.

Ga naar de woningzoeker

Hoe wijzen we toe?

Bij de toewijzing houden wij zoveel mogelijk rekening met de door jou opgegeven eerste voorkeur. Mochten meerdere kandidaten hetzelfde bouwnummer als eerste voorkeur hebben, dan krijgen kandidaten met een positieve financiële toets voorrang boven kandidaten zonder financiële toets. Het indienen van een financiële toets is echter niet verplicht.

Mochten er dan nog steeds meerdere kandidaten per bouwnummer zijn, dan bekijken we eerstvolgende voorkeuren, met als uitgangspunt dat we zoveel mogelijk kandidaten een zo hoog mogelijke voorkeur toewijzen.

Via deze link kun je de model financiële toets downloaden. Deze kun je laten invullen door je eigen financieel adviseur of door een van de financieel adviseur die samenwerken met onze makelaars.

De Kredieter 
Strawinskylaan 17
1077 XW Amsterdam
kredieter.nl
020 – 575 33 20

Vermeulen Hypotheek (Jos Vermeulen)
Sophialaan 49
1075BN Amsterdam
vermeulenhypotheek.nl
06 – 53 38 85 74

Sleutelberoep

Voor de studio’s (dat zijn de 1-kamerappartementen van circa 47 m2 met een koopsom tot € 402.500,-) verlenen wij voorrang aan personen met een zogenaamd sleutelberoep. Dit zijn professionals die werken in de zorg, het onderwijs of veiligheid in Amsterdam.

Heb je een sleutelberoep en schrijf je je in voor een studio, dan dien je dit dus in te vullen in het inschrijfformulier. Blijkt bij de toewijzing dat je dit ten oprechte hebt ingevuld, dan wordt de studio toegewezen aan de eerstvolgende kandidaat.

Lees meer over de sleutelberoepen

 Image

Aanvullende informatie & downloads

Op aanhetij.com vind je in de woningzoeker het huidige aanbod van verkoopfase 1. Via de woningzoeker kun je ook de plattegronden per bouwnummer downloaden. Aanvullende documenten, zoals de prijslijst, technische omschrijving en informatie over de keuken, badkamer en toilet vind je onderaan de pagina van The Dock.

Ga naar de pagina van The Dock

Heb je nog vragen? Dan kun je daarvoor terecht bij Eefje Voogd Makelaardij of Sense Vastgoed.

Eefje Voogd Makelaardij
aanhetij@eefjevoogd.nl
020-3050560

Sense Vastgoed
aanhetij@sensevastgoed.nl
020-4711904