Image

Top of The Grid

Om je een indruk te geven hoe het is om te wonen in de nieuwe woonwijk Aan het IJ zetten we elke maand een appartement in de spotlight. Deze keer: The Grid, het tweelaagse penthouse bouwnummer 67.

Bouwnummer 67 is het grootste penthouse van appartementencomplex The Grid. Het appartement, gelegen op de zesde en zevende verdieping, is maar liefst 179 m2 groot en is van alle gemakken voorzien. Hoewel er op de twee bovenste verdiepingen van het appartementencomplex nog vijf penthouses bevinden, is er geen één hetzelfde. Nummer 67, gelegen op een hoek van het gebouw, is niet alleen uniek qua oppervlakte maar ook qua uitzicht en indeling.

Hoge vides
Bij binnenkomst in de ruime entree van het appartement vallen je ogen direct op de grote glazen pui met ranke kozijnen voor je. Links betreed je de indrukwekkende living en rechts is er een aparte kamer met vide die zich goed leent als kantoor aan huis of atelier. De living is bijzonder licht. Het is een grote, open ruimte. De luxe keuken neemt een centrale plek in in dit penthouse. Dus als je van kokkerellen en samen eten houdt, zou dit appartement wel eens je droomhuis kunnen zijn…
Omdat de keuken met kookeiland in het midden staat, kun je aan de ene kant een riante eetkamer inrichten en aan de andere kant een grote zithoek creëren om te ontspannen. Dankzij deze loftindeling wordt elke vierkante meter optimaal benut. Eyecatchers zijn de grote glazen raampartijen en de hoge vides, die ervoor zorgen dat de twee verdiepingen met elkaar in verbinding staan en je optimaal geniet van het licht én uitzicht. Je kijkt geweldig uit op Noord, op de nieuwe wijk, maar ook richting NDSM.

Wakker worden with a view
Via een fraaie stalen spiltrap met houten treden kom je op de bovenste verdieping. Een grote loft met walk-in closet en een luxe badkamer. Dankzij het vele glas én de open indeling van de topverdieping is het bijzonder licht en heb je overal een ander uitzicht. Hier is het heerlijk wakker worden. Op welk terras start jij je dag met een ontbijt of kop koffie? Je hebt keuze uit maar liefst vijf(!) ruim opgezette terrassen. Sommige vangen ochtendzon en andere juist de laatste avondstralen.

 Image

Hoogwaardige architectuur
Bouwnummer 67 is onderdeel van het luxueuze gebouw The Grid dat in totaal 68 koopappartementen telt, die variëren in grootte en prijs. Wat direct opvalt zijn de natuurstenen gevel, de grote glazen ramen en de ranke, aluminium puien. Je hebt een glazen schuifpui naar het balkon en ook de andere ramen kunnen open. Die schuiven verticaal open, helemaal tot de helft. The Grid staat voor perfect op elkaar afgestemde materialen en mooie details. De topverdieping: de kroon op het ontwerp is gemaakt van messingkleurig aluminium. Hoewel het luxe penthouse zelf veel privacy biedt, kun je ervoor kiezen om medebewoners te ontmoeten in de centrale entree, die aanvoelt als de lobby van een luxe hotel, of in de gedeelde binnentuin met buitenkeuken.

Wat past bij jou?
Een penthouse iets te ver boven je budget? Kijk dan in de woningzoeker op aanhetij.com welk appartement in The Grid het best bij jou past! Per verdieping kun je kijken welke appartementen er nog vrij zijn. Door te klikken op het appartement van jouw keuze vind je alle bijbehorende informatie. De appartementen op de begane grond en eerste vijf verdiepingen variëren in grootte van circa 68 tot 139 m2.