Image

Variatie in luxe penthouses Aan het IJ

Het aanbod in de nieuwe stadswijk Aan het IJ is schaars. Zo zijn The Wave, The Wing, The Bow, The Grid en The Stack volledig uitverkocht en zijn er nog maar luxe, royale penthouses te koop in de andere gebouwen. De variatie in penthouses is groot. Niet alleen qua ligging en uitzicht, ook in afwerking. In deze blog maken we de verschillen inzichtelijk.


 Image

 Image

 Image

Duplex of gelijkvloers

In de stadswijk Aan het IJ zijn er twee soorten penthouses: duplex (tweelaags) of gelijkvloers. Duplex is bouwnummer 159 (6e en 7e verdieping | 198 m2) in The Cube. De overige penthouses zijn gelijkvloers en variëren in grootte van circa 168 tot 246 m2.


 Image

 Image

Ingedeeld, casco sanitair en tegelwerk en keuken

Deze variant is van toepassing op de laatste twee penthouses in The Cube. De penthouses zijn ingedeeld met binnenwanden, binnendeuren en installaties en dergelijke. De vloerverwarming is aangelegd en de vloer is voorzien van een dekvloer. Het plafond is niet afgewerkt en de toiletten, badkamers en keuken zijn casco. Deze ruimten ga je na de oplevering naar eigen smaak inrichten.

Van toepassing bij:
The Cube bouwnummers 159 en 160


 Image

 2884_overhoeks_fase3_Bow_e_balkon_01

Ingedeeld, casco sanitair en tegelwerk

Omdat de bouwtijd van The Twins nog iets langer is, is de stelpost van de keuken nog bij de koopprijs inbegrepen van de penthouses die worden afgebouwd. Ook voor deze penthouses geldt dat ze zijn ingedeeld met binnenwanden, binnendeuren en installaties en dergelijke. De vloerverwarming is aangelegd en de vloer is voorzien van een dekvloer. Het plafond is niet afgewerkt en de toiletten en badkamers zijn casco. Deze ruimten ga je na de oplevering naar eigen smaak inrichten. Je kunt de keuken afstemmen op jouw woonwensen, maar ook laten vervallen.

Van toepassing bij:
The Twins bouwnummers 2.6.01 en 2.6.02

Wil je meer weten over de penthouses in Aan het IJ? Bekijk dan de exclusieve penthouse pagina.