Image

Variatie in luxe penthouses Aan het IJ

Het aanbod in de nieuwe stadswijk Aan het IJ is schaars. Zo zijn The Wave, The Wing en The Stack volledig uitverkocht en zijn er nog maar luxe, royale penthouses te koop in de andere gebouwen. De variatie in penthouses is groot. Niet alleen qua ligging en uitzicht, ook in afwerking. In deze blog maken we de verschillen inzichtelijk.


 Image

 Image

 Image

Duplex of gelijkvloers

In de stadswijk Aan het IJ zijn er twee soorten penthouses: duplex (tweelaags) of gelijkvloers. Duplex zijn de penthouse bouwnummers 67 in The Grid (6e en 7e verdieping | 182 m2) en bouwnummers 159 (6e en 7e verdieping | 198 m2) en 161 (7e en 8e verdieping | 217 m2) in The Cube. De overige penthouses zijn gelijkvloers en variëren in grootte van circa 168 tot 246 m2.

Qua afwerking heb je de keuze van volledig casco tot volledige ingedeeld en afgewerkt. Je kiest wat bij je past. Graag vertellen we hier meer over.


 Image

 Image

Volledig casco

Volledig casco zijn het laatste penthouse in The Grid en twee penthouses in The Twins. Deze penthouses hebben geen binnenwanden, geen afwerkvloer, geen (vloer)verwarming en geen sanitair, tegelwerk en keuken. De plafonds zijn niet afgewerkt. Je kiest voor een eigen ontwerpproces en laat het penthouse na de oplevering afbouwen door een eigen aannemer. Hiermee heb je de grootste flexibiliteit en kun je het penthouse helemaal naar eigen wens indelen en inrichten.

Volledig casco is van toepassing bij:
The Grid bouwnummer 67
The Twins bouwnummers 1.6.01 en 1.6.03.


 Image

 Image

Ingedeeld, casco sanitair en tegelwerk en keuken

Deze variant is van toepassing op de drie penthouses in The Cube. De penthouses zijn ingedeeld met binnenwanden, binnendeuren en installaties en dergelijke. De vloerverwarming is aangelegd en de vloer is voorzien van een dekvloer. Het plafond is niet afgewerkt en de toiletten, badkamers en keuken zijn casco. Deze ruimten ga je na de oplevering naar eigen smaak inrichten.

Van toepassing bij:
The Cube bouwnummers 159, 160 en 161


 Image

 2884_overhoeks_fase3_Bow_e_balkon_01

Ingedeeld, casco sanitair en tegelwerk

Omdat de bouwtijd van The Twins nog iets langer is, is de stelpost van de keuken nog bij de koopprijs inbegrepen van de penthouses die worden afgebouwd. Ook voor deze penthouses geldt dat ze zijn ingedeeld met binnenwanden, binnendeuren en installaties en dergelijke. De vloerverwarming is aangelegd en de vloer is voorzien van een dekvloer. Het plafond is niet afgewerkt en de toiletten en badkamers zijn casco. Deze ruimten ga je na de oplevering naar eigen smaak inrichten. Je kunt de keuken afstemmen op jouw woonwensen, maar ook laten vervallen.

Van toepassing bij:
The Twins bouwnummers 2.6.01 en 2.6.03


 Image

 Image

Volledig afgebouwd

In The Bow is nog één penthouse te koop, bouwnummer 7.01. De koopprijs is inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De fraaie keuken met kook/spoeleiland van SieMatic is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap van Siemens en een Quooker. Wil je liever een Bora Pure, dan kun je de kookplaat en afzuigkap kosteloos hiervoor uitwisselen.

In de slaapkamerzone heb je keuze uit twee indelingen. Drie slaapkamers met ensuite badkamer of twee slaapkamers, waardoor de masterbedroom een extra royale badkamer ensuite heeft, extra kastruimte en een apart toilet. Omdat de bouw nog van start moet gaan, kun je de keuken, het sanitair en tegelwerk nog volledig afstemmen op je persoonlijke woonwensen.

Wil je meer weten over de penthouses in Aan het IJ? Bekijk dan de exclusieve penthouse pagina.