Image

The Stack

Een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Dat is The Stack. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek. The Stack is een echte eyecatcher met zwevende balkons in sculpturaal gevormde gebouwen.


 Image

 Image

Stapeling

KAAN staat bekend om gebouwen met een heldere uitwerking. Het architectenbureau blijft graag bij de rauwe essentie van het ontwerp. In het geval van The Stack was dat afwisseling. Het resultaat? Een interessante stapeling van balkons en raampartijen.

Rust en ruimte

The Stack wordt een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Mensen die overdag veel gebruikmaken van de stad en haar voorzieningen, maar ’s avonds een plek zoeken om zich terug te trekken. Het individualistische karakter van de beoogde toekomstige bewoners inspireerde de architecten van KAAN Architecten.


 Image

 Image

De binnentuin

De binnentuin wordt gevormd door een ‘balkon’ dat is opgespannen tussen het ensemble van bouwblokken. Collectief en privé zijn slechts gescheiden door een bijzondere vormgeving van lijnen van messing. Op stilistische wijze zijn vormen gegutst uit de balkonplaat waarmee het idee ontstaat dat het onderliggende landschap omhoogkomt.

Huren en kopen

In The Stack heb je keuze uit 2-, 3- en 4-kamerappartementen van 48 tot 105 m2 en twee penthouses van zo’n 150 en 160 m2. Elk appartement heeft een fijn balkon of terras. The Stack bestaat uit twee gebouwen: in de ene kun je kopen en het ander huren (vrije sector). Het gebouw met luxe koopappartementen heeft een unieke vrije ligging, tussen twee groene stadsparken in.


 Image

De prijzen

Naar verwachting variëren de v.o.n.-prijzen van de appartementen van € 349.000,- tot en € 1.100.000,-. Hiervoor koop je een compleet appartement, dus inclusief hoogwaardig sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer(s) en een luxe kwaliteit keuken van Siematic. Onder The Stack ligt een parkeergarage met bergingen en gereserveerde parkeerplaatsen. De genoemde prijsindicatie is exclusief een parkeerplaats van circa € 50.000,-.

Planning en interesse

Afhankelijk van de verkoopsnelheid van het huidige aanbod, gaan we mogelijk in de tweede helft van 2020 in verkoop met The Stack. Als de verkoop voorspoedig gaat, starten we dit jaar of begin volgend jaar nog met de bouw. Heb je interesse in een koopappartement in The Stack? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een mailtje als we in verkoop gaan met The Stack.