De eerste inschrijving van The Stack is voorlopig gesloten.

The Stack is een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek. The Stack is een echte eyecatcher met zwevende balkons in sculpturaal gevormde gebouwen. De verkoop van The Stack is gestart. Let op: de inschrijving is gesloten. Zodra de loting heeft plaatsgevonden, ontvangen de geïnteresseerden bericht.


 Image

 Image

 Image

KAAN staat bekend om gebouwen met een heldere uitwerking. Het architectenbureau blijft graag bij de rauwe essentie van het ontwerp. In het geval van The Stack was dat afwisseling. Het resultaat? Een interessante stapeling van balkons en raampartijen.

The Stack wordt een stil toevluchtsoord voor de actieve stedeling. Mensen die overdag veel gebruikmaken van de stad en haar voorzieningen, maar ’s avonds een plek zoeken om zich terug te trekken. Het individualistische karakter van de beoogde toekomstige bewoners inspireerde de architecten van KAAN Architecten.


 Image

 Image

Groene pockets

De binnentuin wordt gevormd door een soort balkon dat is opgespannen tussen de twee gebouwen in. Door als het ware ‘gaten’ te sponzen in de terrazzo-achtige vloer bolt het groen op als een soort lenzen. Het lijkt alsof het groen door de betonplaten heen groeit. In een aantal van deze groene pockets staan volwassen, meerstammige bomen. De pockets zorgen bovendien voor privacy. Doordat deze opbollen, zit je op de begane grond altijd beschut en kunnen buren niet gemakkelijk bij elkaar naar binnen kijken.


 Image

 Image

 Image

 Image

Huren en kopen

In The Stack heb je keuze uit 2-, 3- en 4-kamerappartementen van 48 tot 105 m2 en twee penthouses van zo’n 148 en 156 m2. Elk appartement heeft een fijn balkon of terras. The Stack bestaat uit twee gebouwen: in de ene kun je kopen en het ander huren (vrije sector). Het gebouw met luxe koopappartementen heeft een unieke vrije ligging, tussen twee groene stadsparken in.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Ruimtelijk en licht

In The Stack koop je een licht appartement of penthouse met ramen van vloer tot plafond wat een extra ruimtelijk gevoel geeft en optimaal zicht naar buiten. De appartementen op de begane grond hebben bovendien hogere plafonds, namelijk 3,20 meter. Omdat de ramen hierdoor ook hoger zijn, heb je extra lichtinval en uitzicht op het groen buiten.

De prijzen

De v.o.n.-prijzen van de appartementen in The Stack variëren van € 349.000,- tot € 675.000,- en de v.o.n.-prijs van de penthouses is € 995.000,-. Het toilet en de badkamer zijn voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk en de keuken is van het luxe merk Siematic met kwaliteit apparatuur van Siemens. Onder The Stack ligt een parkeergarage met bergingen en parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor appartementen met een v.o.n.-prijs vanaf € 455.000,- Bovengenoemde prijzen zijn exclusief een parkeerplaats van € 50.000,-.

De verkoop is gestart

De verkoop van The Stack is gestart en op vrijdag 20 november 10.00 uur is de inschrijving gesloten. De notaris zal de loting uitvoeren.

Wanneer je je hebt ingeschreven en ingeloot bent voor een van de bouwnummers, zal de makelaar telefonisch contact met je opnemen. Vanaf maandag 23 november starten de verkoopgesprekken. Als 70% verkocht is, wordt de start bouw ingepland, dit zal waarschijnlijk zijn in het voorjaar van 2021. De verwachte bouwtijd is ongeveer 2,5 jaar.

Wanneer niet alle bouwnummers onder optie staan, wordt dat zichtbaar in de woningzoeker. Dan zullen die betreffende appartementen op beschikbaar komen te staan.

Downloads The Stack

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

Magazine The Stack

De prijslijst The Stack

De technische omschrijving The Stack

De afwerkstaat

Het sanitair en tegelwerk

Keukens The Stack