Image

The Twins | uitverhuurd

The Twins ligt aan het Schegpark en de Docklandsweg. De architectuur is aansprekend, er is veel groen en de appartementen zijn luxe en compleet. Alle huurappartementen in The Twins zijn inmiddels verhuurd.

English version of this web page can be found here.


 Image

 Image

 Image

 Image

High end architectuur

The Twins telt zes woonlagen. De huurappartementen liggen op de begane grond tot en met vierde verdieping. Op de 5e en 6e verdieping liggen koopappartementen. De entree heeft een indrukwekkende hoogte en is hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. Een prachtige binnenkomer. De gebouwen hebben een warme, stoere uitstraling. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. De terrassen zijn afgezet met glas dus volledig transparant. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht naar buiten.

 

Rondleiding door The Twins

Ben je benieuwd hoe The Twins eruit ziet? Shanice van Van der Linden Vastgoedmanagement geeft een rondleiding door het gebouw. Het geeft je een goed beeld van de entree, de binnentuin, de balkons en hoe de keuken en badkamer in de appartementen zijn afgewerkt.

Luxe afwerking

De huurappartementen in The Twins zijn luxe afgewerkt en voorzien van vloerverwarming (en koeling in de zomer). De moderne lichte keuken is van het merk Siematic en is compleet ingedeeld met een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en RVS afzuigkap van het merk Siemens. Het aanrecht is van composiet, in de kleur antraciet.

Het toilet en de badkamer zijn ingericht met Villeroy & Boch sanitair en betegeld met witte wandtegels van 25×33 cm en mat zwarte vloertegels van 30×30 cm. In het toilet worden de wanden betegeld tot een hoogte van 145 cm en in de badkamer tot een hoogte van 120 cm en in de douchehoek tot het plafond. Boven de wandtegels wordt spuitwerk aangebracht.

Alle plafonds worden voorzien van wit spuitwerk en de wanden in de woonkamer en slaapkamers worden sausklaar opgeleverd. Je hoeft zelf alleen een vloer te leggen en je wanden te sausen en je kunt al verhuizen!


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Wonen in The Twins

De huurappartementen in The Twins liggen verspreid over de twee gebouwen en op de begane grond tot en met de vierde verdieping.  Het aanbod varieert van compacte studio’s van 43 m2 tot royale 4-kamerappartementen van 130 m2. Met appartementen op het zuidoosten, zuidwesten, noodwesten én noordoosten zijn de uitzichten en de ligging op de zon heel divers.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Oase van groen

The Twins staat, net als de rest van de gebouwen in de stadswijk Aan het IJ, in een groene jas die op maat is gemaakt. De groene zones rondom de gebouwen scheppen voor bewoners een prettige afstand ten opzichte van de openbare ruimte, zodat ze het gevoel hebben dat ze in het groen wonen.

De binnentuin van The Twins is een soort groene vallei. Het is een zacht glooiend landschap met een variatie aan bomen en planten. Op het diepste punt in de ‘vallei’ liggen waterspiegels die bijzonder veel licht vangen. Omdat deze waterspiegels de lucht, het omliggende landschap en de gebouwen reflecteren, geven ze een extra ruimtelijk gevoel. De binnentuin nodigt uit om iets te drinken met een vriend of een van de buren, of om rustig een boek te lezen. Uniek in het ontwerp van The Twins zijn de ‘green walls’. Fraaie, verticale tuinen langs de diverse balkonwanden. Dé oplossing voor meer groen in de stad.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Unieke plek

The Twins ligt op een unieke plek in de nieuwe stadswijk Aan het IJ: Aan het groene Schegpark en de dynamische Docklandsweg met kleine winkels en horeca. Diverse appartementen hebben uitzicht op het Schegpark (sommige zelfs op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren) en andere kijken uit op het groene buurtplein of de Van der Pekbuurt. Het centrum van Amsterdam is heel dichtbij en snel bereikbaar met de pont. Bovendien liggen alle hotspots in Amsterdam Noord aan je voeten.

Specialist in het leggen van vloeren

Als je een appartement huurt in The Twins, dien je voor je verhuizing nog een vloer te leggen. Sommige huurders vragen ons of we een goede partij hiervoor kennen en dat is zo. Wijnands Koornstra is al geruime tijd actief in de stofferingswereld en richt zich op groot projectmatig werk. Hierdoor kunnen zij in een korte periode grote hoeveelheden woningen opleveren zonder dat de kwaliteit en de service verloren gaan.

Als je wilt, kun je bij Wijnands Koornstra een offerte aanvragen voor een vloer en eventueel ook voor gordijnen. Je kunt ook een afspraak maken in de showroom. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust even contact op via info@wijnands-koornstra.nl of 085 303 61 69.

Het klinkt wellicht formeel, maar we willen er graag open en eerlijk over zijn dat je eventuele opdracht voor het leggen van een vloer volledig losstaat van je huurcontract. Dat betekent dat Amvest en de beheerder niet verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de vloer en/of de afhandeling van eventuele klachten over de vloer.