Image

The Row | vrije sector huur | per direct beschikbaar!

In de nieuwe stadswijk Aan het IJ kun je ook huren! The Row, aan de Spadinalaan, is opgeleverd. Je kunt hier per direct al wonen, er zijn nog enkele appartementen vrij.

English version of this web page can be found here.

The Row telt in totaal 92 vrije sector huurappartementen met een mix van 2-, 3-, en 4-kamerappartementen van circa 50 tot 130 m2 woonoppervlakte en twee penthouses van 115 en 134 m2. De huurprijzen variëren van € 1.165,- tot € 1.995,- per maand, exclusief servicekosten en de eventuele huur van een parkeerplaats. Parkeerplaatsen zijn (beperkt) te huur voor € 150,- per maand. De huurappartementen in The Row worden inclusief hoogwaardige PVC-vloer verhuurd.

Het gebouw is ontworpen door DP6 architectuurstudio. Het sleutelwoord van dit fraai vormgegeven wooncomplex is transparantie. Denk aan veel glas en bijzondere louvres voor de hoge ramen.

Ga naar de appartementenzoeker

Rondleiding door The Row

Wil jij een kijkje nemen in The Row (vrije sector huur) in Aan het IJ, de nieuwe stadswijk in Amsterdam Noord? Kelly van Eefje Voogd Makelaardij neemt je mee voor een rondleiding.


 Image

 Image

Stijlvolle binnenkomer

Ook de hoofdentree bestaat voornamelijk uit glas. In combinatie met het hoge plafond zorgt dit voor heel lichte en royale hal, waar je prettig binnenkomt en gemakkelijk met elkaar een praatje maakt. Centraal in de hal groeit een mooie, grote boom. Met een keytag open je de deuren van de entreehal en de parkeergarage. In de parkeergarage liggen de privé-bergingen en een beperkt aantal parkeerplaatsen. Voor je fiets is er een gemeenschappelijke fietsenstalling, zodat je de berging optimaal kunt benutten.


 Image

 Image

 Image

 Image

Je eigen balkon en een binnentuin

Elk appartement heeft een eigen balkon en een aantal appartementen een royaal dakterras. Naast je eigen balkon kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin. De binnentuin is in alle opzichten uniek: de basis is een van gevel tot gevel glooiend groen tapijt van pluizige grassen, bloeiende planten en meerstammige bomen waaruit wandelpaden zijn gesneden. Langs deze paden komen rode stalen randen, die 10 tot 80 centimeter boven de grond uitsteken en een groot kunstwerk ‘The Spider’. The Spider en de loungebanken komen te midden van het groene tapijt.

De achterliggende gedachte daarbij is dat het hart van de binnentuin collectief gebruik, onderlinge interactie en een ‘wij-gevoel’ stimuleren. Het hart wordt de ultieme loungeplek waar je elkaar kunt ontmoeten, je verjaardag kunt vieren of een burenborrel kunt organiseren. Of juist de krant kunt lezen of even heerlijk kunt relaxen tussen het groen.

Meer lezen over de binnentuin? Lees dan het blog met het interview met de landschapsarchitect.

Dronevideo The Row

Laat je meenemen door deze dronevideo en ervaar je de unieke plek en de kwaliteiten van het gebouw. Het glas, de grote terrassen, de bijzondere louvres… 


 Image

 Image

 Image

 Image

Compleet appartement

Je huurt een compleet appartement, dus inclusief luxe keuken, toilet en badkamer en hoogwaardige PVC-vloer in licht eiken. De keuken, van het merk Bruynzeel, heeft witte frontdeuren en een antraciet composiet aanrechtblad en een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en RVS afzuigkap van Siemens.

De badkamer en toilet zijn voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en Grohe kranen en betegeld met witte wandtegels van 25 x 33 cm en mat zwarte vloertegels van 30 x 30 cm.

De wanden in de hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn sausklaar. Verwarming is geregeld middels een WKO-systeem, wat wil zeggen dat je naast het verwarmen van je appartement (middels vloerverwarming), ook kunt koelen tijdens warme zomerdagen.

Inschrijven, hoe doe je dat?

Via de appartementenzoeker kun je bekijken welke appartementen je voorkeur hebben. Vervolgens kun je je online inschrijving starten. Naast je NAW-gegevens geef je op welke appartementen je voorkeur hebben en moet je diverse documenten uploaden. Als alle documenten compleet zijn, kan de makelaar een appartement aan je toewijzen.

Als je een bouwnummer hebt openstaan in de appartementenzoeker zie je rechts een link ‘ik wil deze woning’. Met deze link open je het online inschrijfformulier van dat complex. Je kunt ook de button gebruiken die je hiernaast ziet staan.

Bekijk het aanbod

Het aanbod vrije sector huurappartementen kun je bekijken in de appartementenzoeker. Appartementen die blauw zijn, zijn nog beschikbaar. Als je een appartement aanklikt, zie je rechts alle gegevens, zoals het woonoppervlakte en de huurprijs. Maar ook een aantal linkjes. Een van de linkjes is de inschrijfknop. Via deze link start je je inschrijving. Let op, alleen als je je inschrijving hebt voltooid, dus als je alle bestanden hebt aangeleverd, kan de makelaar een appartement aan je toewijzen.

 Image

 Image

Service via LIVVIN

Kom je bij Aan het IJ huren, dan word je onderdeel van LIVVIN. Het woonserviceconcept LIVVIN maakt jouw woonbeleving bij Aan het IJ leuker, gemakkelijker en inclusiever. Via de community app kom je gemakkelijk met andere huurders in contact, word je op de hoogte gehouden over ontwikkelingen en events in de buurt en regel je eenvoudig zaken omtrent je woning. Daarnaast vind je in de app relevante diensten in de omgeving en exclusieve deals, handig en voordelig! De Community Manager is via de chat bereikbaar voor al je vragen en ideeën. LIVVIN, altijd in de buurt.

Blog over huren in Aan het IJ

We zijn van start met de verhuur van The Row! Het zijn vrije sector huurappartementen. We stellen ze aan Marlies Folker van Amvest en Bas Reimink van Makelaardij van der Linden. Lees hier het blog! 

Vragen?

Van der Linden Vastgoedmanagement Amsterdam
verhuur@vanderlinden.nl
020-5712702

Eefje Voogd Makelaardij
aanhetij@eefjevoogd.nl
020-3050560

Downloads

Bekijk de huurvoorwaarden

Bekijk de prijslijst

Bekijk de veelgestelde vragen over The Row

Bekijk het keukenboekje

Bekijk de technische tekeningen deel 1

Bekijk de technische tekeningen deel 2

Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven van de huurwoningen

Voor sociale huur kun je contact opnemen met Ymere.