Image

Laatste aanbod | Luxe, royale penthouses

Het aanbod in de nieuwe stadswijk Aan het IJ is nog heel beperkt. Nog te koop zijn een aantal luxe, royale penthouses. Via de appartementenzoeker kun je de gebouwen aanklikken waar nog aanbod is en de penthouses per gebouw bekijken. Maar om het je nog makkelijker te maken hebben we per penthouse een factsheet gemaakt met alle belangrijke informatie en impressies en dergelijke. Hieronder kun je deze factsheets bekijken.


 Image

 the cube

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners. Naar verwachting wordt The Cube begin 2022 opgeleverd. Er is nog beperkt aanbod beschikbaar: 2 penthouses!

The Cube | Bouwnummer 159

The Cube | Bouwnummer 160


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Twins

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins. Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. Naar verwachting wordt The Twins in de juni/juli van 2022 opgeleverd.

The Twins | Bouwnummer 1.6.03

The Twins | Bouwnummer 2.6.01

The Twins | Bouwnummer 2.6.02

Bezichtigen?

Heb je interesse in een van de penthouses van The Cube of The Twins en wil je die bezichtigen? Dat kan! Eén keer in de twee weken, op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur, hebben we toegang tot de bouw. Vooraf aanmelden is verplicht, uiterlijk de dinsdag ervoor. Hiervoor kun je contact opnemen met een van de makelaars.

In januari kun je bezichtigen op 13 en 27 januari. We adviseren je schoenen met dikke zolen aan te doen als je komt bezichtigen.

Neem contact op met een van onze makelaars als je wilt bezichtigen.

Meer weten?

Bekijk de verschillende penthouses nog eens rustig in de woningzoeker via de roze button of bekijk een handig overzicht van de penthouses in onze blog.

Zit jouw droomwoning ertussen en heb je nog een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met één van de makelaars via onderstaande contactgegevens.

Eefje Voogd Makelaardij
aanhetij@eefjevoogd.nl
020-3050560

Sense Vastgoed
aanhetij@sensevastgoed.nl
020-4711904