Image

Laatste aanbod | Luxe, royale penthouses

Het aanbod in de nieuwe stadswijk Aan het IJ is nog heel beperkt. Nog te koop zijn twee luxe, royale penthouses: een in The Cube en een in The Twins. Om het je makkelijk te maken hebben we per penthouse een factsheet gemaakt met alle belangrijke informatie en impressies en dergelijke. Hieronder kun je deze factsheets bekijken.


 Image

 the cube

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, ligt The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners. The Cube is opgeleverd, dus je kunt na je aankoop al snel verhuizen. Er is nog 1 penthouse beschikbaar in The Cube.

The Cube | Bouwnummer 159


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Twins

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins. Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. Begin juli kun je al wonen in The Twins. Er is nog slechts 1 penthouse beschikbaar in The Twins. Een luxe penthouse van 212 m2 en royale dakterrassen aan drie zijden.

The Twins | Bouwnummer 2.6.01

The Twins | Bouwnummer 2.6.02 (onder optie)

Bezichtigen?

Heb je interesse in een van de penthouses van The Cube of The Twins en wil je die bezichtigen? Dat kan! Het penthouse in The Cube kun je op afspraak bezichtigen, op de dag die jou het beste uitkomt en past in de agenda van de makelaars.

Eén keer in de twee weken, op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur, hebben we toegang tot de bouw van The Twins. Vooraf aanmelden is verplicht, uiterlijk de dinsdag ervoor. Hiervoor kun je contact opnemen met een van de makelaars. De bezichtiging in mei zijn op 5 en 19 mei. We adviseren je schoenen met dikke zolen aan te doen als je komt bezichtigen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een bezichtiging? Aarzel niet om contact op te nemen met één van de makelaars via onderstaande contactgegevens.

Eefje Voogd Makelaardij
aanhetij@eefjevoogd.nl
020-3050560

Sense Vastgoed
aanhetij@sensevastgoed.nl
020-4711904