Image

Laatste aanbod | Luxe duplex penthouse

Het aanbod in de nieuwe stadswijk Aan het IJ is nog heel beperkt. Nog te koop is een luxe duplex penthouses in The Cube. Om het je makkelijk te maken hebben we van dit penthouse een factsheet gemaakt met alle belangrijke informatie en impressies en dergelijke. Hieronder kun je deze bekijken.


 Image

 Image

 Image

 Image

The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, ligt The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners. The Cube is opgeleverd, dus je kunt na je aankoop al snel verhuizen. Er is nog 1 penthouse beschikbaar in The Cube.

The Cube | Bouwnummer 159


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Twins

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins. Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA.

The Twins | Bouwnummer 2.6.01 (verkocht)

The Twins | Bouwnummer 2.6.02 (verkocht)

Bezichtigen?

Heb je interesse in het penthouses van The Cube en wil je die bezichtigen? Dat kan! Het penthouse in The Cube kun je op afspraak bezichtigen, op de dag die jou het beste uitkomt en past in de agenda van de makelaars.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een bezichtiging? Aarzel niet om contact op te nemen met één van de makelaars via onderstaande contactgegevens.

Eefje Voogd Makelaardij
aanhetij@eefjevoogd.nl
020-3050560

Sense Vastgoed
aanhetij@sensevastgoed.nl
020-4711904