Image

Laatste aanbod | Luxe, royale penthouses

Het aanbod in de nieuwe stadswijk Aan het IJ is nog heel beperkt. Nog te koop zijn een aantal luxe, royale penthouses. Via de appartementenzoeker kun je de gebouwen aanklikken waar nog aanbod is en de penthouses per gebouw bekijken. Maar om het je nog makkelijker te maken hebben we per penthouse een factsheet gemaakt met alle belangrijke informatie en impressies en dergelijke. Hieronder kun je deze factsheets bekijken.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Grid

In The Grid is nog één woning te koop: penthouse bouwnummer 67 van 182 m2, op de bovenste twee verdiepingen. Op de woonverdieping heb je alle ruimte om uitgebreid te koken en te tafelen met een unieke view op Noord en het IJ. De toplaag is een fraaie, open loftruimte met grote glazen puien, veel licht, fijn uitzicht en mooie dakterrassen. Het penthouse koop je casco, maar ter inspiratie heeft onze binnenhuisarchitect een prachtige indeling ingetekend. The Grid is al opgeleverd.

The Grid | Bouwnummer 67


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners. Naar verwachting wordt The Cube begin 2022 opgeleverd. Er is nog beperkt aanbod beschikbaar: 3 penthouses!

The Cube | Bouwnummer 159

The Cube | Bouwnummer 160

The Cube | Bouwnummer 161


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Twins

Een ideale combinatie van high end architectuur, een perfecte ligging en een stedelijke dynamiek: welkom in The Twins. Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling is het, naast elkaar, met een warme en stoere uitstraling, duidelijk hetzelfde DNA. Naar verwachting wordt The Twins in de lente van 2022 opgeleverd.

The Twins | Bouwnummer 1.6.01

The Twins | Bouwnummer 1.6.03

The Twins | Bouwnummer 2.6.01

The Twins | Bouwnummer 2.6.02

The Twins | Bouwnummer 2.6.03


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

The Bow

In The Bow is nog één penthouse te koop van 205 m2. De architect van The Bow heeft zich laten inspireren door dichtbebouwde steden, waar grootstedelijke woonblokken juist de sfeer bepalen. In het centrum van Parijs zie je veel gebouwen met bijzondere hoeken in de straten, die naadloos in elkaar over lijken te gaan. Je loopt er als het ware heel geleidelijk de hoek om. Deze grandeur heeft het ontwerp van The Bow ook, dat past bij de ligging aan de Docklandsweg én de twee prachtige pleinen. The Bow wordt nog gebouwd.

The Bow | Bouwnummer 7.01

Meer weten?

Bekijk de verschillende penthouses nog eens rustig in de woningzoeker via de roze button of bekijk een handig overzicht van de penthouses in onze blog.

Zit jouw droomwoning ertussen en heb je nog een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met één van de makelaars via onderstaande contactgegevens.

Eefje Voogd Makelaardij
aanhetij@eefjevoogd.nl
020-3050560

Sense Vastgoed
aanhetij@sensevastgoed.nl
020-4711904