Image

Unieke view op de A’DAM Toren

Om je een indruk te geven hoe het is om te wonen in de nieuwe woonwijk Aan het IJ zetten we regelmatig een appartement of penthouse in de spotlight. Deze keer: bouwnummer 159 in The Cube, het penthouse op de zesde en zevende verdieping.

In The Cube hebben we twee tweelaagse penthouses en dit is er één van! Dit penthouse, met een woonoppervlakte van 198 m2, ligt op de zesde en zevende verdieping en telt maar liefst drie buitenruimten van in totaal 73 m2. De prijs van het penthouse: € 1.800.000,-.

Klik hier om naar bouwnummer 159 te gaan

Luxueus wonen, zowel binnen als buiten

De entree is een royale, lichte hal met garderobe, toilet, berging en toegang tot de living én het grote dakterras met uitzicht op Noord. De living ligt aan de westkant, met schuin uitzicht op de A’DAM Toren – die in de avond spectaculair wordt verlicht – en een doorkijk naar het IJ. Aan de living ligt een bescheiden balkon, een heerlijke plek om ’s avonds met een wijntje te genieten van de avondzon. De keuken is een luxe eilandkeuken van Siematic. Niets ontbreekt, zo is hoogwaardige apparatuur uiteraard inbegrepen maar ook een Bora Pure kookplaat en een Quooker.


 Image

Indelen naar wens

De trap in de hal brengt je naar de 7e verdieping die is ingedeeld met drie slaapkamers, twee badkamers, een tweede toilet en een dakterras op het zuiden met subliem uitzicht op de A’DAM Toren. Aan de masterbedroom ligt een royale badkamer met een inloopdouche, ligbad en brede wastafel. Voor de twee andere slaapkamers is er een tweede badkamer, compleet met douche en brede wastafel. Als alternatief kun je de tweede badkamer verplaatsen en op de plaats van de derde slaapkamer een fraaie living creëren. Aan het dakterras heb je dan een heerlijke tweede woonkamer. Heb je heel andere ideeën over de indeling van het penthouse? Met de aannemer kun je in gesprek over de mogelijkheden.

Ontwerpvisie architect

The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Nieuwsgierig naar de visie van de architect? We hebben Henk Stadens geïnterviewd. Het interview lees je hier. Het gebouw ligt centraal in de wijk Aan het IJ, direct aan het groene centrale buurtplein. Het plein is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. De zacht glooiende gazons met grote bomen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer. En ook op de daken van The Cube wordt het groen! Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept. Bij de keuze van de materialen, de indeling van de appartementen, penthouses en de algemene ruimten hebben we ons laten inspireren door de beleving van een luxe hotelsuite. Wil je meer weten over The Cube? Klik dan hier.

Meer aanbod in The Cube

Is dit penthouse niet wat je zoekt? Kijk dan ook eens naar de andere twee penthouses in The Cube: bouwnummers 160 en 161. Bouwnummer 161 is overigens ook een tweelaagse penthouse. Je kunt ook de appartementenzoeker raadplegen en het volledige aanbod bekijken. Per gebouw zie je per verdieping welke woningen vrij, onder optie of verkocht zijn. Klik op het appartement van jouw keuze om de bijbehorende informatie te bekijken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de makelaars.

Niets missen over de ontwikkelingen van Aan het IJ, schrijf je in voor de nieuwsbrief.