Image

Topappartement in The Wing met uitzicht op EYE

Om je een indruk te geven hoe het is om te wonen in de nieuwe woonwijk Aan het IJ zetten we elke maand een appartement in de spotlight. Deze keer: Bouwnummer 75 in The Wing, op de zesde verdieping.

Vanuit dit 4-kamerappartement heb je een geweldig uitzicht. Je kijkt uit op EYE Filmmuseum, het centrum en het IJ erachter en natuurlijk het fraaie Schegpark waar The Wing direct aan ligt. Bovendien heeft het appartement een breed terras, met een ideale ligging op het zuiden. Hier heb je alle ruimte voor een eettafel, een ligstoel of een loungebank. En geniet je het grootste deel van de dag van de zon.

Fraaie inrichting, luxe afwerking
Het appartement van 114 m² heeft een royale woonkamer, breed, met fraaie schuine wanden en een keuken met kookeiland. Aan de woonkamer ligt een aparte kamer die heel geschikt is als eetkamer, study, leeskamer of atelier. De deur kun je ook weglaten voor een nog ruimer effect.

’s Avonds kun je iets voor jezelf inschenken en koken in je luxe Siematic keuken, waarvan je zelf het werkblad, de kleur en de handgrepen mag uitkiezen. Uiteraard kun je ook een eigen ontwerp kiezen en wordt de stelpost verrekend. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt en heeft een fraaie brede wastafel met onderkasten, een inloopdouche met glazen douchewand en een ligbad. De v.o.n.-prijs is € 910.000,-

Genieten met uitzicht op EYE
Hoe hoger je woont in The Wing, des te beter het uitzicht. Dus met dit appartement op de 6de verdieping zit je goed! Je kijkt niet alleen uit op het groene Schegpark, maar ook op het EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. En het IJ en de stad niet te vergeten. Een enorm pluspunt! Het balkon ligt op het zuiden, heeft dus bijna de hele dag zon en is zo breed als het hele appartement.

De slaapkamers liggen aan het balkon. De masterbedroom is ruim, heeft fraaie schuine wanden en een eigen inloopkast. Ook de tweede slaapkamer is ruim en prettig licht. Centraal in het appartement ligt de grote berging voor je wasmachine, wasdroger en technische installaties.

 Image

The Wing: unieke dynamiek
The Wing heeft een bijzondere plooiing in het gebouw. Deze vorm koos de architect niet voor niets. Met het contour van een vleugel vloeien buiten en binnen, als het ware, in elkaar over. Door de vorm heeft elk appartement van The Wing zo veel mogelijk uitzicht. Over het Schegpark, het IJ, EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren en de gemeenschappelijke tuin. Deze is ontworpen door landschapsarchitect Paul Plambeck van Buro Sant en Co – die alle tuinen en groene straten en pleinen heeft ontworpen. Je vindt in de tuin van The Wing een karakteristieke boom, een overvloed aan planten en struiken en een wandelpad met een muurtje waar je lekker kunt zitten. Je eigen parkje, gewoon voor de deur.

Binnenkomen in The Wing is stijlvol. Er klinkt zachte, subtiele muziek en er hangt kunst, speciaal gecreëerd voor dit gebouw door een kunstenaar uit Noord. De voordeuren liggen aan de vide: een prachtige blikvanger met design verlichting en houten details. Dankzij het glazen dak is het er altijd licht.

Meer aanbod in The Wing
Naast bouwnummer 75 zijn er op andere verdiepingen van The Wing nog verschillende appartementen te koop. Er zijn appartementen op lager gelegen verdiepingen, van vergelijkbare grootte, met een breed balkon, gelegen op het zuidoosten of zuiden. De v.o.n prijzen van deze appartementen liggen tussen de €579.000, – en €925.000,-. Ook één van de penthouses, met bouwnummer 76 is nog te koop. Bekijk online welke appartementen in The Wing nog beschikbaar zijn. Per verdieping zie je welke woningen vrij, onder optie of verkocht zijn. Klik op het appartement van jouw keuze om de bijbehorende informatie te bekijken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met één van de makelaars.

Ben je benieuwd geworden naar bouwnummer 75 in The Wing? Bekijk het appartement dan in de appartementenzoeker voor meer informatie.