Image

Topappartement in The Wave met dakterras van 125 m2

Om je een indruk te geven hoe het is om te wonen in de nieuwe woonwijk Aan het IJ zetten we elke maand een appartement in de spotlight. Deze keer: The Wave, bouwnummer 56 op de zesde verdieping.

Dit residentiële 4-kamerappartement op de zesde verdieping is officieel geen penthouse, maar het is absoluut penthousewaardig! Wat het topappartement extra aantrekkelijk maakt, is het dakterras van ongeveer 125 m2! Hier geniet je optimaal van de ochtend- en avondzon.

Luxe afwerking
Het appartement telt drie slaapkamers en heeft een ruime, complete badkamer. De woonkamer is bijzonder fraai met mooie afgeronde hoeken en een eilandkeuken en ligt volledig aan het dakterras. De wanden in de woonkamer en de slaapkamers worden gestuukt.

Speciaal voor bouwnummer 56 is een luxe Siematic-keuken ontworpen, waar je zelf de kleur, het werkblad en de handgrepen voor kunt uitkiezen. De badkamer met wit sanitair biedt plaats aan een ligbad én een luxe Raindance Air douche en is voor het optimale hotelgevoel voorzien van alle gemakken, zoals een brede wastafel met twee kranen, een easy drain douchegoot en een glazen douchescherm.

De v.o.n.-prijs is € 835.000,-

Verlengstuk van je woning
Maar wat toch de meeste indruk maakt is het gigantische dakterras. Aan de ene kant kijk je uit op de prachtige binnentuin van The Wave en aan de andere kant op een brede, fraaie tussenstraat met schuin uitzicht op het Schegpark. Je geniet volop van de ochtend- en avondzon. En als in de zomer de zon hoog staat, zal je nóg meer zon vangen overdag. Het terras is echt een verlengstuk van je woning, je hebt er alle ruimte voor een lange eettafel met comfortabele stoelen, een buitenkeuken, een loungeset en luxe ligbedden.

 Image

Faciliteiten The Wave
Naast een luxe appartement biedt The Wave nog extra faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin, het naastgelegen Schegpark en de lobby. De royale lobby ligt tussen de centrale hal en de binnentuin in, waar je zelf kunt ontspannen, kunt flexwerken of je buren kunt ontmoeten met een heerlijke cappuccino. Dankzij de bibliotheekkast kun je boeken en tijdschriften uitwisselen met je buren. Waar je het gebouw inkomt, in de centrale hal, staan zogenaamde Bringme-boxen. Zodra er een pakketje wordt geleverd, krijg je via de app een seintje. Ook kun je er iets klaarleggen voor andere bewoners of een koerier. Uiteraard beschikt het appartementencomplex ook over een privé-parkeergarage waar je je auto veilig kunt stallen, zodat het zoeken naar een parkeerplek straks tot het verleden behoort. De parkeerplaats koop je apart.

Vergelijkbaar aanbod
Naast bouwnummer 56 zijn er nog verschillende appartementen te koop op lager gelegen verdiepingen, die weliswaar niet over een vergelijkbaar groot dakterras beschikken maar wel een zelfde soort ruimte en een fraai rond balkon op het zuidwesten of het noordwesten. De v.o.n.-prijzen van deze appartementen liggen bovendien lager, vanaf € 710.000,- v.o.n.

In totaal telt het gebouw 58 luxe 3- en 4-kamerappartementen. Een groot aantal bouwnummers is al verkocht, maar er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Kijk voor het meest recente aanbod in de appartementenzoeker op wonen.aanhetij.com. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met een van de makelaars.