Image

The Grid - de luxe van wonen Aan het IJ

Ontworpen met oog voor detail en prachtige materialen. The Grid, zoals het appartementencomplex heet, is niet zomaar een complex Aan het IJ. Geen achterkant, ruime balkons, een heerlijke binnentuin en zoveel meer. Nieuwsgierig? Stap binnen en laat je verrassen…

Wanneer je het gebouw binnen komt, word je direct verrast. Alsof je een lobby binnenloopt van een luxe hotel. Deze lobby vormt het hart van het gebouw. Direct aan de straat gelegen, met veel glas en zicht op de urban binnentuin. Dit is een fijne en dynamische plek. Hier kun je een praatje maken met je buren, werken op je laptop of je verjaardag vieren.

 Image

De binnentuin

Ook bijzonder aan The Grid is de binnentuin. Een heerlijke plek buiten, een mooie aanvulling op je eigen balkon. De begroeiing is gevarieerd waardoor de tuin een natuurlijke en stoere uitstraling heeft. Het kunstwerk in het midden is een echte eyecatcher. Bovendien heeft de architect een design buitenkeuken ontworpen, waar bewoners van het appartementencomplex gebruik van kunnen maken. Ideaal op een warme zomeravond, toch?

 Image

Prijsindicatie

Alle appartementen in The Grid zijn net even anders. Zo is er veel te kiezen. De appartementen hebben een slimme plattegrond met een lichte woonkamer en open keuken, één of meer slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging voor je wasmachine en de technische apparaten. Op de begane grond tot en met de vijfde verdieping heb je keuze uit 2-, 3- en 4-kamerappartementen van circa 72 tot 137 m2 woonoppervlakte. De prijsindicatie: vanaf circa € 445.000,- v.o.n. koop je een appartement in Aan het IJ. Dit is exclusief een parkeerplaats.

De topappartementen in The Grid zijn tweelaags en echt anders dan anders! Deze liggen op de 6e en 7e verdieping. Extra ruime penthouses met veel comfort en mooie, open vides. In de grootste vide verbindt de spiltrap beide woonlagen. De spiltrap is van staal met houten treden. De woonoppervlaktes variëren van circa 139 tot 180 m2. De prijsindicatie: Vanaf circa € 925.000,- v.o.n.

De parkeergarage

Vanaf de Bundlaan rijd je de privéparkeergarage van het appartementencomplex in. Met je keytag open je de speedgate. Omdat je je in de stad makkelijk verplaatst met de fiets of het openbaar vervoer, kiezen veel Amsterdammers voor een autovrij bestaan. Daarom hebben we gekozen voor een flexibele parkeeroplossing. Voor de grootste appartementen is een parkeerplek gereserveerd, maar je bent niet verplicht om deze te kopen. Wil je ‘m niet, dan bieden we de parkeerplaats aan, aan kopers van de overige appartementen. De keuze is aan jou.
Moeten we nog meer vertellen? Bijvoorbeeld over de perfect op elkaar afgestemde materialen, subtiele kleurnuances en matte versus glanzende elementen? Want die geven het gebouw een rijk gedetailleerd uiterlijk. De speciale bekroning, de topverdieping, is van aluminium met een messing tint. De hoogwaardige, ranke kozijnen zijn van geanodiseerd aluminium in een bijpassende lichte tint. De balkons lopen helemaal rondom het gebouw, maar het trapsgewijze systeem zorgt voor meer dan genoeg privacy.

Nog meer weten over het ontwerp van The Grid? Bekijk hier het interview met de architecten.