Image

The Cube: badkamer en keuken in stijl

De badkamers en de keukens van The Cube hebben de allure van een badkamer in een chic hotel. We vertellen je graag meer over de badkamer en de keuken in de appartementen van The Cube. 


 Image

Het interieur van de badkamer wordt steeds belangrijker en persoonlijker. De badkamers in The Cube zijn geïnspireerd op de badkamers in een luxe hotel; het is een plek waar je de dag fris begint en ontspannen eindigt. De toenemende aandacht voor de inrichting van de badkamer, betekent steeds meer keus op het gebied van kleur, vorm en materiaal. Denk aan zwarte, witte en messing kranen – die zijn heel gewild momenteel. Ook mooi: matzwarte en gekleurde waskommen, in plaats van een saaie, witte wastafel. De badkamers en toiletten in The Cube hebben een serene sfeer: we hebben bewust gekozen voor een rustige basis van hoge kwaliteit. We werken met premium merken, zoals Villeroy & Boch en Hansgrohe.

De luxe basis van The Cube in het kort

— Duravit Me Starck compact wandcloset met softclose zitting en deksel
— Tortu Tuvalu fontein met design sifon met muurbuis en Grohe Universal C fonteinkraan
— Tortu Tuvalu wastafel* 120 cm of 60 cm (afhankelijk van de breedte van de badkamer), Axor Starck mengkraan en rechthoekige spiegel met verwarming en verlichting en apart scheer-/make-upspiegel
— HansGrohe Raindance Select hoofddouche en handdouche, met een HansGrohe Showerselect inbouwthermosstaat, easydrain en glazen douchewand met doorzichtig glas en chroom profiel, diverse maatvoeringen (zie verkoop-/contractdocumenten)
— Seattle ligbad 180 x 80 cm, HansGrohe Ecostat Comfort badthemostaat en HansGrohe Rain dance Select S badset (alleen van toepassing bij 4-kamerappartementen)


 Image

 Image

 Image

Keuken met karakter

“Een keuken is het hart van ieder huis,” zegt Jan Jaap van der Neut van Intermat. Hij is verantwoordelijk voor de samenstelling en de plaatsing van de SieMatic keukens in The Cube. “De standaard die we hier samen met Amvest hebben neergezet, is voor iedereen interessant. Het zijn niet pakweg drie kastjes boven en drie beneden; we bieden een complete keuken van kwalitatief zeer hoog niveau aan, zodat kopers echt iets in handen hebben als ze instappen. Het gaat om een ontwerp uit de Pure collectie van SieMatic, een elegante, minimalistische en greeploze keuken. Met eersteklas Siemens inbouwapparatuur en een Quooker,” zegt Jan Jaap van der Neut van Intermat. Op het gebied van de keukens ligt de standaard net zo hoog als op het gebied van architectuur en groenvoorziening. Alleen het beste is goed genoeg.

Tijdloos en luxe

“Aan het IJ is een bijzondere plek. Het is een wijk met een kosmopolitische sfeer, dat was ook ons uitgangspunt bij de samenstelling van de standaardkeukeninrichting. We hebben bewust gekozen voor SieMatic: dit van oorsprong Duitse merk heeft een luxe en breed assortiment met verschillende stijlwerelden en functionele opbergelementen die tijdloos en actueel tegelijk zijn.” De standaard keukeninrichting is een beginpunt, een basis. Alle keukens kunnen volledig worden aangepast aan de individuele wensen van de nieuwe bewoner(s). Ook dat is volgens Van der Neut typerend aan de opzet van deze woonwijk.

“Individualiteit en diversiteit zijn belangrijk. Dat begint bij de opzet van de wijk, bij de vormgeving van de gebouwen en de binnentuinen. Daar hebben verschillende toparchitecten aan gewerkt en het resultaat is dat alle woonblokken een eigen sfeer en karakter hebben. Die aanpak trekken we door tot in de keuken.” Van der Neut was ook bij The Grid en The Wave betrokken bij de vormgeving van de keukens. “Daar hebben we voor een vergelijkbare basis gekozen: ook daar kregen kopers de kans om de keuken aan te passen aan hun eigen wensen. Dat past bij deze tijd. De keuken is tegenwoordig het hart van ieder huis. Het is niet langer een aparte en afgesloten ruimte, maar een belangrijk onderdeel van de leefruimte.”

Leefkeuken

De eigenaar van Intermat heeft de status van de keuken de afgelopen twintig jaar zien veranderen. Of je nu alleen bent of met een gezin woont: de keuken speelt een centrale rol, het is de plek waar de dag begint en eindigt. Met die gedachte zijn de appartementen in The Cube ingedeeld: de keuken is een integraal onderdeel van de woning. “De inrichting van een huis begint steeds vaker bij de keuken. SieMatic speelt daarop in met verschillende stijlwerelden. Of je nu van Urban of Classic houdt; ze hebben voor iedere smaak een eigen ontwerp. Aan de inrichting van de keukens die ik voor The Grid en The Wave lever, zie ik de diversiteit van de wijk. Hier wonen mensen van jong tot oud en van verschillende nationaliteiten. Met de keuzes die ze in de keuken maken, zetten kopers hun eigen handtekening in hun nieuwe woning.”


 Image

Kies je voor een appartement tot 90 m2 , dan is de waarde van de standaard keuken € 9.075,- (inclusief BTW). De appartementen van 90-100 m2 hebben een keukenstelpost van € 11.190,- en voor de appartementen van 100-140 m2 geldt een stelpost van € 14.520,-. De appartementen groter dan 140 m2 hebben een stelpost van € 18.150,-. Niet alleen de keuken wordt steeds een stapje uitgebreider, ook de apparaten krijgen extra vernuftige functies, met de nieuwste Bora Pure kookplaat als kers op de taart kun de grootste topappartementen en penthouses.

Benieuwd hoe de keuken eruit komt te zien in Aan het IJ? Bekijk de schetsen van Siematic hieronder. 


 Image

 Image

The Cube ligt centraal in de wijk Aan het IJ, direct aan het groene centrale buurtplein. Benieuwd naar het beschikbare aanbod in The Cube? Bekijk dan de appartementenzoeker!

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle updates rondom Aan het IJ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief