Image

Save the date: 6 juli – IJ zomerevent

Heb jij 6 juli al genoteerd in je agenda? Van 11 tot 14 uur organiseren we het IJ zomerevent in EYE filmmuseum. Een meet & greet met architecten, de ontwikkelaars en de makelaars. Of je nu belangstelling hebt in een appartement of in de buurt woont en gewoon wilt weten wat er allemaal komt, iedereen is welkom tijdens het event. Het is dé manier om laagdrempelig kennis te maken met de nieuwe wijk Aan het IJ in Amsterdam Noord.

Ja, ik kom naar het IJ zomerevent

Aan het IJ is flink op stoom. De eerste fase, met onder andere The Grid en The Wave, is in aanbouw. Deze complexen sluiten aan op de bestaande gebouwen en liggen tussen De Bundlaan en de Céramiquelaan aan het Schegpark. Er is overigens nog aanbod beschikbaar! Deze maand zijn we gestart met de verkoop van de tweede fase, diverse appartementen in The Twins, The Cube en The Wing. Elk gebouw heeft z’n eigen verhaal. En ook de parken, de binnentuinen en de groenzones rond de gebouwen hebben een uitgekiend ontwerp, hier kan de landschapsarchitect je van alles over vertellen.

Meet & greet

Tijdens het IJ zomerevent kun je in gesprek met de mensen achter de ontwerpen. Je kunt persoonlijk je vragen stellen. Over de bouw, de planning, de architectuur, de koopprijzen. Over de specifieke kwaliteiten per gebouw. Ook als je wilt weten waar de huurwoningen komen, dan ben je bij dit event op de juiste plek. En ook als je gekocht hebt in The Grid of The Wave is het leuk om te komen! Misschien tref je er een van je buren wel. Of spreek er af, dat kan natuurlijk ook.


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

IJ magazine #2 is uit!

Vorig jaar brachten we ons eerste IJ magazine uit. Met mooie fotografie en diverse interviews, met ondernemers en andere smaakmakers in Noord. Het smaakte naar meer en het bleek succesvol. Daarom is IJ magazine #2 vers van de pers. Tijdens het IJ zomerevent ligt er een exemplaar voor je klaar. Een fijn magazine om mee te nemen op vakantie ook!

Kom je ook?

Het IJ zomerevent is dé plek om te voelen wat dit stukje Amsterdam zo bijzonder maakt. Op slechts 5 minuten van CS, wat wil je nog meer? Combineer het event met een leuk ontbijt of lunch in Noord. Op onze site staan diverse hotspots, hier vind je vast iets leuks! Maar tijdens het event wordt er natuurlijk ook gezorgd voor een hapje en drankje.

Kort samengevat

  • Wanneer: zaterdag 6 juli a.s.
  • Hoe laat: van 11 tot 14 uur
  • Waar: EYE Filmmuseum, IJ lounge (in de basement) – IJpromenade 1

Parkeren kun je op Noord in de garage van Q-park onder de A’DAM tower – Overhoeksplein 1. Of neem de veerpont vanaf CS, het is maar 5 minuten varen.

Wil je ons laten weten of je komt? Dan weten we ongeveer hoeveel mensen we kunnen verwachten. Het enige wat je hoeft te doen, is te klikken op ‘ja, ik kom’. Dan weten wij voldoende.

Tot 6 juli! Leuk als je komt!

Ja, ik kom naar het IJ zomerevent