Image

Save the date: 14 september – IJ event

Heb jij 14 september al genoteerd in je agenda? Van 11 tot 13 uur organiseren we het IJ event in EYE filmmuseum. Of je nu belangstelling hebt in een appartement of in de buurt woont en gewoon wilt weten wat er allemaal komt, iedereen is welkom tijdens het event. Het is dé manier om laagdrempelig kennis te maken met de nieuwe wijk Aan het IJ in Amsterdam Noord.

Ja, ik kom naar het IJ event

Aan het IJ is flink op stoom. De eerste fase, met onder andere The Grid en The Wave, is in aanbouw. Deze complexen sluiten aan op de bestaande gebouwen en liggen tussen De Bundlaan en de Céramiquelaan aan het Schegpark. Er is overigens nog aanbod beschikbaar!

Ook zijn we gestart met de verkoop van de volgende fase, diverse appartementen in The Cube,  The Wing en The Twins. Elk gebouw heeft z’n eigen verhaal. En ook de parken, de binnentuinen en de groenzones rond de gebouwen hebben een uitgekiend ontwerp. Behalve het gebouw The Grid en The Wave, zijn we nu ook gestart met de bouw van The Twins, The Cube en The Wing. De verwachting is dat de bouw ongeveer 2,5 jaar in beslag neemt en dat de appartementen in het 2e kwartaal van 2022 opgeleverd worden.

Meet & greet

Tijdens het IJ event kun je al je vragen stellen. Over de bouw, de planning, de architectuur, de koopprijzen. Over de specifieke kwaliteiten per gebouw. Ook als je wilt weten waar de huurwoningen komen, dan ben je bij dit event op de juiste plek. Als je hulp nodig hebt bij het maken van je bouwnummerkeuze, dan kun je tijdens het event ook terecht bij een van onze makelaars. Ze helpen je graag verder, zodat je voor 16 september (de sluiting van het nieuwe aanbod van The Cube en The Wing) op het juiste bouwnummer kunt inschrijven.

En ook als je gekocht hebt in The Grid of The Wave is het leuk om te komen! Misschien tref je er een van je buren wel. Of spreek er af, dat kan natuurlijk ook. We zien je graag zaterdag 14 september!


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

IJ magazine #2 is uit!

Vorig jaar brachten we ons eerste IJ magazine uit. Met mooie fotografie en diverse interviews, met ondernemers en andere smaakmakers in Noord. Het smaakte naar meer en het bleek succesvol. Daarom hebben we IJ magazine #2 gemaakt die nog meer inzoomt op de plek, de architectuur en het groene straatbeeld en de fraaie stadsparken. Tijdens het IJ event ligt er een exemplaar voor je klaar!

Kom je ook?

Het IJ zomerevent is dé plek om te voelen wat dit stukje Amsterdam zo bijzonder maakt. Op slechts 5 minuten van CS, wat wil je nog meer? Combineer het event met een leuk ontbijt of lunch in Noord. Op onze site staan diverse hotspots, hier vind je vast iets leuks! Maar tijdens het event wordt er natuurlijk ook gezorgd voor een hapje en drankje.

Kort samengevat

  • Wanneer: zaterdag 14 september a.s.
  • Hoe laat: van 11 tot 13 uur
  • Waar: EYE Filmmuseum, IJ lounge (in de basement) – IJpromenade 1

Parkeren kun je op Noord in de garage van Q-park onder de A’DAM tower – Overhoeksplein 1. Of neem de veerpont vanaf CS, het is maar 5 minuten varen.

Wil je ons laten weten of je komt? Dan weten we ongeveer hoeveel mensen we kunnen verwachten. Het enige wat je hoeft te doen, is te klikken op ‘ja, ik kom’. Dan weten wij voldoende.

Tot 14 september ! Leuk als je komt!

Ja, ik kom naar het IJ event