Image

Inschrijven voor koopappartementen The Grid, hoe werkt het?

De verkoop van appartementengebouw The Grid is van start gegaan. Het eerste gebouw in project Aan het IJ in Amsterdam Noord. Maar hoe gaat alles vanaf nu in zijn werk? Hoe werkt de inschrijving? Wanneer is de sluitingsdatum? En hoe gaat de loting in zijn werk? In dit blog geven we antwoord op al deze vragen. 

Wanneer start en sluit de inschrijving?
Vanaf donderdag 23 augustus kun je je inschrijven voor de appartementen in The Grid. De inschrijving verloopt volledig online via de website aanhetij.com. Je kunt je inschrijven tot maandag 3 september a.s., 10.00 uur.

Hoe kun je je inschrijven?
Op de website vind je een appartementenzoeker van gebouw The Grid, waarmee je eenvoudig een selectie kunt maken van jouw voorkeuren. Als je je voorkeuren hebt bepaald, kun je starten met je inschrijving. Je maakt hiervoor een eigen online account aan. Dat doe je hier. Je kunt je voor maximaal zes bouwnummers inschrijven.

Schrijf je hier in voor appartementen van The Grid 

Hoe maak je je inschrijving definitief?
Indien je je tijdens de presale fase hebt geregistreerd en je favoriete appartement(en) al hebt opgeslagen, dan heb je je nog niet officieel ingeschreven. Opgeslagen favorieten worden niet meegenomen in de loting. In dat geval is het dus belangrijk dat je inlogt met je eigen account en je je inschrijving definitief maakt en verstuurt. Versturen kan vanaf 23 augustus. Maak je inschrijving pas definitief als je zeker weet naar welke appartement(en) je voorkeur uitgaat.

Kun je je inschrijving wijzigen als je je inschrijving al hebt verstuurd?
Mocht je je inschrijving al hebben verstuurd, maar wil je jouw voorkeuren toch nog wijzigen voor de sluitingsdatum, bel of mail dan met Eefje Voogd Makelaardij BV. Dan helpen zij je verder.

Hoe gaat de loting in zijn werk?
Om iedereen een gelijke kans te bieden, vindt er een loting plaats nadat de inschrijvingsperiode is gesloten. De notaris stelt daarvoor een lotingslijst vast, op basis van eerste voorkeur. Als je ingeloot bent, nemen wij binnen een week telefonisch contact met je op om een afspraak met de makelaar in te plannen. Tijdens de afspraak wordt het betreffende appartement of penthouse en het aankoopproces nader toegelicht. Na deze afspraak heb je een week bedenktijd (zogenaamde optieperiode) om te besluiten of je overgaat tot koop van het appartement of penthouse. Nadat je hebt gekocht, volgt je afspraak met de kopersbegeleider. Meer- en minderwerk, dus eventuele aanpassingen aan je appartement, bespreek je dus nadat je gekocht hebt.

Uitgeloot, toch nog een kans?
Nadat we per bouwnummer de eerste twee kandidaten van de lotingslijst hebben gecontacteerd, wordt de lotingslijst niet meer gebruikt. Wij zullen een nieuwsbrief versturen met het dan nog beschikbare aanbod. Je kunt je dan alsnog als geïnteresseerde aanmelden voor één van deze appartementen. Je maakt je interesse dan kenbaar via e-mail of je geeft het telefonisch aan Eefje Voogd Makelaardij door.

Meer lezen over The Grid? Klik dan hier.