Image

Inschrijven, hoe doe je dat?

Heb je interesse in een appartement of penthouse in de nieuwe stadswijk Aan het IJ, dan kun je je online inschrijven. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt hoe je je precies moet inschrijven voor een appartement in Aan het IJ. Dat leggen we hieronder uit.

Met behulp van de appartementenzoeker kun je per woonlaag alle appartementen, specificaties en prijzen bekijken. Je kunt ook de verschillende gebouwen aanklikken op het startscherm en vervolgens filteren op je zoekcriteria, zoals prijs, aantal kamers en het woonoppervlakte van het appartement. Dan worden alleen die appartementen blauw die aan je zoekcriteria voldoen.

Als je een appartement hebt aangeklikt, verschijnen alle gegevens rechts in beeld. Denk aan de prijs, het aantal vierkante meter en de ligging bijvoorbeeld. Hier kun je bovendien de plattegrond van het appartement bekijken via de link ‘bekijk en print de plattegrond’. In deze pdf staat de plattegrond inclusief het balkon of terras en de kerngegevens. Deze pdf kun je gemakkelijk opslaan, maar ook printen.

Heb je een appartement gevonden dat voldoet aan je wensen, dan kun je je online inschrijving starten.

  • Als je een bouwnummer open hebt staan, klik je rechts op de link ‘ik wil deze woning’.
  • Je start met het invullen van je gegevens.
  • Daarna vul je de appartementen in waar je voorkeur naar uitgaat. Je kunt je voor maximaal vijf bouwnummers inschrijven. De eerste voorkeur is je favoriet.
  • Na het verzenden van je inschrijving krijg je een bevestiging in je mailbox.

Om meer kans te maken, is het handig om een lijstje te maken van meerdere appartementen waar je jezelf ziet wonen.