Image

In de spotlight: The Wave

The Wave wordt gebouwd aan het prachtige Schegpark. Je kunt nog kopen in dit fraaie gebouw, ontworpen door dok architecten, maar het aanbod is inmiddels beperkt. Er zijn om precies te zijn nog 7 appartementen te koop. En het mooie is, dat The Wave al volgend jaar klaar is…


 Image

Een luxe en compleet appartement

Een 4-kamerappartement in The Wave is helemaal compleet. Je hebt een lichte living met open eilandkeuken (de luxe Siematic keuken is inclusief), drie slaapkamers, een badkamer met brede wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet, een apart toilet en een berging voor de wasmachine en de technische apparaten.

Een lobby aan de binnentuin

De beplanting in die binnentuin wordt heel divers. Opvallend zijn de grove dennen en de aanwezigheid van grind en natuursteen. Aan deze prachtige plek komt de lobby, het hart van het gebouw. In deze gezamenlijke ‘woonkamer’ kun je de krant lezen, een boek pakken uit de uitleenbieb, even werken, een kopje koffie drinken of gezamenlijke activiteiten met je buren organiseren.

Video: een kijkje op de bouw van The Wave

De stand van de bouw en de ligging van The Wave krijg je natuurlijk het beste in beeld vanuit de lucht. We hebben een video gemaakt met toffe dronebeelden, waarin Merel de Leeuw van Eefje Voogd Makelaardij meer vertelt over het gebouw. Deze video werd als primeur gedraaid tijdens de Online Nieuwbouwdag van amsterdamwoont.nl. Nu delen we ‘m graag hier! Zoals je ziet wordt er volop gebouwd aan The Wave, zodat je er volgend jaar al kunt wonen!


 Image

 Image

 Image

Beschikbare aanbod

In The Wave zijn nog maar 7 4-kamerappartementen te koop! Wat dacht je bijvoorbeeld van bouwnummer 16 (€ 750.873,-), gelegen op de tweede verdieping? Een mooi en fijn ingedeeld 4-kamerappartement op een van de ronde hoeken van The Wave. Het balkon heeft een ideale zonligging, op het (noord)westen. Hier geniet je dus van de middag- en avondzon. En aan zonwering is gedacht! Dat hebben we in opdracht gegeven en wordt dus meegenomen tijdens de bouw. Bovendien zit je op de balkon heerlijk rustig en kijk je uit op het fraaie ontwerp van de binnentuin. Bouwnummer 32 (€ 734.765,-) en 41 (€ 744.765,-) liggen op de andere hoek van het gebouw en hebben ook zoveel leefruimte en een heerlijk ruim balkon.

Je kunt je trouwens ook inschrijven op appartementen die op dit moment onder optie staan. Soms komen opties namelijk te vervallen en dan is het fijn als je reserve staat.


 Image

Exclusief penthouse op unieke plek in Noord

Zoek je een exclusief penthouse? In The Wave hebben we een prachtig penthouse van 246 m2 met een groot terras op het zuidwesten en uitzicht op het IJ, de stad en de A’DAM Tower. Het biedt alle ruimte voor een leefkeuken, lounge, lange eettafel, kamers voor je gasten en werken aan huis. De masterbedroom is ook van alle luxe voorzien met een royale walkin closet, een fraaie badkamer en een eigen terras. Bekijk het penthouse hier. 

Nieuwsgierig of interesse in het laatste aanbod?

Ben je benieuwd naar het laatste aanbod in The Wave? Bekijk dan de appartementenzoeker. Wil je met de makelaar sparren wanneer je het beste je huidige huis kunt verkopen? Of wil je meer gevoel hebben bij de huidige waarde? Neem dan gerust contact op. De makelaars helpen je hier graag bij!