Image

In de spotlight: The Grid

Grote balkons met veel privacy, een moderne binnentuin met kunstobject, een natuursteen gevel, veel glas en messing details. Dat is The Grid. De bouw van The Grid is in volle gang. Je kunt hier over een jaar al wonen. En goed nieuws, want er zijn nog appartementen en penthouses beschikbaar in diverse groottes en prijsklassen.


 Image

 Image

Volop groen

The Grid ligt naast de mooi aangelegde tuin van het Shell-lab. Diverse appartementen én de penthouses kijken hierop uit, met een balkon op het noordwesten dus met avondzon. Deze tuin, een soort stadsparkje, wordt vrij toegankelijk voor omwonenden. Kijk je langs de Shell-tuin dan heb je bovendien uitzicht op het IJ! Aan de achterkant ligt de eigen binnentuin van The Grid. De vegetatie van de binnentuin is gevarieerd en zorgt voor een natuurlijke en stoere look.

Video: kijkje in The Grid

De stand van de bouw en de ligging van The Grid krijg je het beste in beeld met een drone. We hebben een video gemaakt met toffe dronebeelden, waarin Merel de Leeuw van Eefje Voogd Makelaardij enthousiast vertelt over het gebouw. Deze video werd als primeur gedraaid tijdens de Online Nieuwbouw Dag van amsterdamwoont.nl. Nu delen we ‘m graag hier!


 Image

Beschikbaar aanbod

Het aanbod dat nog beschikbaar is in The Grid zijn appartementen vanaf 90 m2 met een koopsom vanaf € 540.000,- v.o.n. Dat is inclusief de afkoop van de erfpacht voor 50 jaar. Hier heb je dus geen bijkomende kosten van. Er zijn ook nog twee geweldige penthouses beschikbaar, die zich op de bovenste twee verdiepingen van The Grid bevinden. Dit zijn bouwnummers 65 en 67. Bouwnummer 67 is een uniek penthouse van 179 m2 met een geweldige hoekligging op de 6e en 7e verdieping. Op de woonverdieping heb je alle ruimte om uitgebreid te koken en te tafelen met een unieke view op Noord en het IJ. De toplaag is een fraaie, open loftruimte met grote glazen puien, veel licht, fraai uitzicht en mooie dakterrassen. Hier heb je ochtendzon of avondzon, ideaal! De prijs van dit penthouse is € 1.150.000,- v.o.n. Bouwnummer 65 is ook zeker een kijkje waard. Hiervoor heeft onze binnenhuisarchitect een prachtige indeling getekend!

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar het aanbod dat nog beschikbaar is in The Grid? Bekijk dan de appartementenzoeker. Heb je vragen voor de makelaar? Neem dan contact op!