Image

Heb je ‘m al gekocht, het eerste IJ Magazine? Een super inspirerend (en dik!) magazine met hotspots, smaakmakers en binnenkijkers in Amsterdam Noord. Met prachtige fotografie. Ook tof om te lezen als je al in Noord woont of de weg naar Noord al lang ontdekt hebt…

Het magazine staat vol unieke plekken waar je kunt eten, drinken en winkelen. Verschillende smaakmakers zijn aan het woord, zoals fotografieduo Scheltens en Abbenes. Zij wonen al meer dan tien jaar in Noord, en ze willen nooit meer weg. En Hans Brouwer, een van de initiatiefnemers van de A’DAM Toren. Evelien Reich, editor in chief van ELLE Decoration, vertelt hoe zij van haar nieuwbouwhuis een sfeervol thuis maakte. En de architecten vertellen uiteraard over hun ontwerpen van de nieuwbouwappartementen die binnenkort in verkoop gaan.

Het IJ Magazine is te koop voor € 4,95 en is verkrijgbaar bij de betere boekhandel, zoals AKO op het Centraal Station, Athenaeum en Scheltema. Het is een beperkte oplage, dus wacht niet te lang… Ook ideaal om mee te nemen op vakantie!