Image

Exclusief Open Huis in The Cube

In The Cube in de nieuwe stadswijk Aan het IJ is nog maar één penthouse te koop. Op 4 en 5 november organiseren we een exclusief Open Huis weekend, waar je verschillende mensen kunt ontmoeten, zoals makelaars, interieurstylisten, een afbouwaannemer en nieuwe horecaondernemers die een zaak gaan starten in stadswijk Aan het IJ. Bovendien exposeren we in het penthouse indrukwekkende schilderijen van Arty Grimm en een unieke selectie beelden van Art Gallery Voûte.

Hieronder tref je het volledige programma voor vrijdag 4 november en zaterdag 5 november. De kunstexpositie kun je overigens op beide dagen bewonderen. Art Lines heeft afgemeld, maar daarvoor in de plaats hebben we twee geweldige alternatieven gevonden. In het penthouse exposeren we indrukwekkende schilderijen van Arty Grimm en een unieke selectie beelden van Art Gallery Voûte.

Vrijdag 4 november
17.00 tot 19.00 uur
Tijdens het Open Huis op vrijdag 4 november beleef je het penthouse bij zonsondergang. Laat je verrassen door de lichtjes om je heen en geniet van het uitzicht op de A’DAM Toren die in de avond spectaculair is verlicht.

Naast de makelaars kun je in gesprek met interieurstylisten van Studio Casco. Studio Casco heeft het penthouse ingericht. Je kunt je vragen stellen over jouw woonwensen en hoe je die kunt realiseren in de zee van ruimte die dit penthouse te bieden heeft.

We zorgen ook voor een kleine versnapering. Zo kun je heerlijke wijnen proeven van Vindict. Vindict is de nieuwe wijnwinkel aan de Docklandsweg, in de plint van The Twins, waar je straks ook kunt wijnproeven. Ook is er een DJ aanwezig, die zorgt voor fijne beats in het penthouse. Een nieuwe toevoeging aan het programma is dat er een DJ aanwezig is, die zorgt voor fijne beats op de achtergrond.

 Image

Zaterdag 5 november
13.00 tot 15.00 uur

Zie je het penthouse liever bij daglicht? Kom dan naar het Open Huis op zaterdag 5 november. Ook op zaterdag zijn de interieurstylisten van Studio Casco aanwezig. Bovendien hebben we aannemingsbedrijf Bouwmeesters Amsterdam uitgenodigd, zodat je kunt sparren over je afbouwwensen.

Op zaterdag krijg je een voorproefje van Pastel. Naar verwachting opent Pastel haar deuren in The Twins. Bij Pastel geniet je van een heerlijke koffie of cappuccino en heb je een ruime keuze uit zoete lekkernijen. Ook op zaterdag is de DJ aanwezig!

 

Ben jij erbij tijdens het Open Huis?

Adres: Sausalitolaan 170, Amsterdam (6e verdieping)

Met de pont vanaf Centraal Station ben je in vijf minuten in Amsterdam Noord. Kom je met de auto? Dan kun je (betaald) parkeren in de buurt op straat of in de parkeergarage van Q-park aan het Overhoeksplein.

Via deze button kun je je aanmelden voor het Open Huis. Laat even weten op welke datum je komt en met hoeveel personen.