Image

Aftermovie: Launch Event verkoop The Grid

De verkoop van The Grid, het eerste gebouw met koopappartementen in Aan het IJ, trapten we vorige week af tijdens het Launch Event in het EYE Filmmuseum. Een geslaagde kick-off met enthousiaste, serieus geïnteresseerde bezoekers.


Bekijk bovenstaande aftermovie van het Launch Event. 

Tijdens het Launch Event draaide DJ Mr. Smit in de IJ Lounge en in de zaal Waterfront konden geïnteresseerden terecht bij de makelaars voor al hun vragen. Over de plek van Aan het IJ en The Grid, de verschillende appartementen, de prijzen, het parkeren, de binnentuin en de afwerking. En over de inschrijving natuurlijk. Bovendien werden de appendix van The Grid en het eerste IJ Magazine uitgegeven, in de nieuwe ‘IJ bag’. Twee mooie boekwerken met concrete informatie over het project, maar ook hotspots, interessante interviews en binnenkijkers.

Wil jij weten hoe je je kunt inschrijven voor een appartement in The Grid? Klik dan hier.

Wil je de appendix of heb je vragen?
The Grid wordt verkocht door Eefje Voogd Makelaardij. Op kantoor, aan de Parnassusweg 201 in Amsterdam, ben je altijd welkom om de appendix op te halen. Het is een mooie, grote brochure waardoor we ‘m niet kunnen versturen. Mocht je vragen hebben over The Grid of kopen Aan het IJ, dan kun je ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met een van de makelaars. Je kunt mailen naar aanhetij@eefjevoogd.nl of bellen op nummer 020 – 305 06 60.

Fotocredits: Denis Guzzo