Image

Aanbod Aan het IJ in een notendop

Omdat het aanbod in de nieuwe wijk Aan het IJ heel divers is, de gebouwen allemaal verschillend en ieder gebouw weer heel eigen kwaliteiten heeft, zou je door de bomen het bos niet meer kunnen zien. In deze blog lees je een samenvatting van elk gebouw. Hiermee helpen we je verder in de zoektocht naar jouw favoriete appartement in de nieuwe wijk Aan het IJ.

Op dit moment zijn er vijf gebouwen in de verkoop: The Twins, The Grid, The Wing, The Wave en The Cube.


 Image

The Twins

Aan het Schegpark, op de hoek van de Céramiquelaan en de Docklandsweg, verrijzen twee prachtige gebouwen. Een tweeling, dus duidelijk met hetzelfde DNA. De entrees hebben een indrukwekkende hoogte en zijn hoogwaardig afgewerkt met messing wandpanelen. De gebouwen hebben een warme, stoere uitstraling. De kozijnen zijn strak en rank en de gevelstenen vormen een mooie mix van matte stenen met hier en daar een glanzende ‘strooisteen’. De koopappartementen in The Twins, onder andere een aantal prachtige, royale penthouses, liggen op de vijfde en zesde verdieping. Wil je weten welke appartementen nog beschikbaar zijn? Check dan de appartementenzoeker.


 Image

The Grid

The Grid kenmerkt zich door veel glas en grote puien, een natuurstenen gevel en een aluminium topverdieping in een messing tint. Het gebouw heeft balkons van beneden tot boven en rondom het gebouw, zodat je geen duidelijke voor- en achterkant hebt en het gebouw dus van alle kanten mooi is. De binnentuin is een ultieme groene loungeplek waar iedereen zich thuis voelt. Wil je genieten van de avondzon, uitkijken op de nieuwe tuin van Shell en schuin naar het IJ? Dan moet je er snel bij zijn. Er is namelijk nog beperkt aanbod aan deze kant van het gebouw. Ook de tweelaagse penthouses worden steeds schaarser… Bekijk het beschikbare aanbod in The Grid hier. We hebben nog hele fraaie appartementen op de begane grond te koop met unieke plafondhoogten van maar liefst 3 meter! Benieuwd naar een interview met architecten Irma van Oort en Bouke Veurman van KCAP Architects & Planners, klik hier.


 Image

The Wing

Tussen het dynamische Schegpark en het groene, centrale buurtplein ligt The Wing. De gevels zijn van grijs travertin, dat is een natuursteen met een levendige tekening die mooi contrasteert met de witte vloerranden. De balkons zijn grotendeels afgewerkt met een elegant spijlenhek. De vorm van het gebouw, een vleugel, zorgt voor een unieke dynamiek tussen natuur en architectuur. Uniek zijn de royale appartementen aan het park met uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. Kies je voor een hoge ligging, dan geniet je bovendien van een geweldig uitzicht op het IJ en het centrum van Amsterdam. Bekijk het beschikbare aanbod van The Wing hier. Ben je benieuwd naar het verhaal van de architect van The Wing – Paul Stavert van Powerhouse Company? Zijn verhaal lees je hier.


 Image

The Wave

De invloed van de Amsterdamse school is duidelijk terug te zien in de warme en ronde vormen van bijvoorbeeld de balkons van The Wave. Door het unieke kleurgebruik is er altijd iets nieuws te ontdekken in de gevel. The Wave ligt aan het prachtige Schegpark. Uniek in The Wave is de lobby, het hart van het gebouw. In deze gezamenlijke ‘woonkamer’ kun je de krant of een boek lezen, even werken, een kopje koffie drinken of gezamenlijke activiteiten met je buren organiseren. Grenzend aan de lobby vind je de centrale hal. Daar komen slimme Bringme boxen, waarmee je heel gemakkelijk pakketjes kunt versturen en ontvangen. The Wave is grotendeels verkocht. Aan de binnentuin, prettig rustig dus én met een ideale zonligging op het (zuid)westen, is nog een aantal 4-kamerappartementen beschikbaar! Bekijk het beschikbare aanbod van The Wave hier.


 Image

The Cube

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube heeft een warme en chique uitstraling dankzij een gevel van travertin. De balkons hebben glazen wanden, dat betekent dat er volop daglicht binnenkomt. Het patroon op het glas zorgt bovendien voor de privacy van de bewoners. Rond de privé-dakterrassen op de vijfde, zesde en zevende verdieping worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world! Bekijk het beschikbare aanbod hier.

Heb je vragen over een of meer van de gebouwen? Of zou je graag hulp willen hebben bij het vinden van het gebouw en appartement dat goed bij je woonwensen past? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars.

Zin in een virtuele wandeling door de wijk? Klik dan hier.