Image

Aan het IJ Launch Event – 23 augustus EYE A’dam

Ben je geïnteresseerd in een koopappartement in The Grid in nieuwbouwproject Aan het IJ? Kom dan naar het Launch Event op 23 augustus aanstaande. Dan starten we met de verkoop van 68 luxe appartementen die in grootte variëren van ongeveer 72 tot 180 m2. Tijdens het event kun je alle informatie verzamelen die je nodig hebt.

Het event begint om 19.00 uur in EYE Filmmuseum en duurt tot ongeveer 21.00 uur. We hebben de twee zalen Waterfront en IJ Lounge tot onze beschikking. DJ Mr. Smit draait in de IJ Lounge en in Waterfront staan de makelaars van Eefje Voogd Makelaardij voor je klaar om de uitgebreide appendix van The Grid te overhandigen. Hierin staat alle informatie over wonen in The Grid. De makelaars kunnen je alles vertellen over de plek, de verschillende appartementen, de prijzen, het parkeren, de binnentuin en de afwerking. En over het inschrijven natuurlijk. Bij het event liggen ook exemplaren van het eerste IJ Magazine.

Laat je verrassen door dit unieke woningaanbod. Voel de sfeer van Noord en ontmoet wie nog meer interesse heeft in wonen Aan het IJ. Heb je interesse? Zet jezelf op aanwezig op Facebook!

Meer informatie over The Grid 

The Grid in het kort
–          Gelegen aan de Bundlaan;
–          2-, 3- en 4-kamerappartementen van 72 tot 137 m2 gbo;
–          Tweelaagse penthouses 139 tot 180 m2 gbo;
–          Luxe Siematic keuken;
–          Compleet afgewerkte badkamer en toilet;
–          Eigen balkon en/of terras;
–          34 parkeerplaatsen te koop (25 gereserveerd voor de grootste appartementen);
–          68 bergingen, circa 5 tot 13 m2 (gekoppeld aan de bouwnummers, bij de prijs inbegrepen);
–          Centrale entree is luxe ingerichte lobby;
–          Groene binnentuin met kunstwerk en buitenkeuken;
–          Gemeenschappelijke fietsenstalling.

Appartementenzoeker
Via de appartementenzoeker kun je per woonlaag de bouwnummers in The Grid bekijken. Je kunt ook je zoekcriteria invullen. Dan krijg je een lijst met bouwnummers die aan jouw zoekcriteria voldoen. Aan alle appartementen is een verkoop pdf gekoppeld met de woningplattegrond en kerngegevens. Deze plattegrond heeft een schaal 1:100 als je hem print op A4.

Inschrijven The Grid
Alle appartementen in The Grid staan al online in de appartementenzoeker. Op 23 augustus krijg je de appendix en heb je alle informatie om je inschrijving compleet te maken. Je kunt dus nu alvast starten met je online account en je favoriete bouwnummers opslaan en vanaf 23 augustus kun je je bouwnummerkeuze definitief maken en je inschrijving verzenden. De inschrijving sluit op maandag 3 september om 10.00 uur aanstaande. Dan moet je je inschrijving dus hebben verzonden. Inschrijven kan online. Na de sluiting zal de notaris loten en hoor je zo snel mogelijk via Eefje Voogd Makelaardij of je bent ingeloot. Als je bent ingeloot, dan word je op korte termijn uitgenodigd voor het verkoopgesprek.

Nu online inschrijven 

Vragen?
The Grid wordt verkocht door Eefje Voogd Makelaardij. Mocht je vragen hebben over The Grid of kopen Aan het IJ, dan kun je contact opnemen met een van de makelaars. Je kunt mailen naar aanhetij@eefjevoogd.nl of bellen op nummer 020 – 305 06 60.

Bereikbaarheid EYE Filmmuseum
Het EYE Filmmuseum ligt aan IJpromenade 1, vlakbij Overhoeksplein. Je kunt EYE goed bereiken met het (gratis) pontje van Centraal Station over het IJ naar Noord. Je kunt ook met de auto komen. Dan parkeer je in de parkeergarage onder de A’DAM Toren aan het Overhoeksplein.